Падна обвинението за изнасяне на милионите с чували от КТБ -

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Падна обвинението за изнасяне на милионите с чували от КТБ -

Мнениеот Tommi » 13 юли 2014 22:00

Възрастен написа:
Tommi написа:

По-добре чети интервюта на хора, които са специалисти в тази материя, а не подобни журналистически мрънкания. При журналистите работата е малко "Всеки за всичко пише, а от нищо не разбира", както пее Слави.

Чета ги! Ама какво да направя, като и те казват същото - и Хърсев, и Ст. Александров и който се сетиш. Не искам да ме правят на марсианец (предполагам - и ти). Не искам да си мислят, че ям доматите с колците (предполатам - и ти). Не искам всики ден да си сменят мненията и обвиненията (предполагам - и ти). Манипулацията така се е оплела сама в себе си, толкова интереси са се сблъскали, че не зная как ще се разплетат. Най-вероятно с фатален край (за някои от героите във водевила). Поживем - увидим!

Сменят си мнението заради постъпващата нова информация, няма нищо лошо в това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
aslon
Контакти:

Мнениеот aslon » 13 юли 2014 22:21

nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....

Не драматизирай излишно. Стадион ще има! Този човек ще се постарае ;) http://gustosport.bg/?page=article&inst ... cba2207f22 ;)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 юли 2014 22:33

Направо да пада и обвинението за липсващите кредитни досиета и за издирването на мистър икономика, да се връща тук, да си управлява банката, да рестартира строежа на стадиона и да се радва на безбройните купи които ще спечели отбора му.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 13 юли 2014 22:43

aslon написа:
nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....

Не драматизирай излишно. Стадион ще има! Този човек ще се постарае ;) http://gustosport.bg/?page=article&inst ... cba2207f22 ;)

аз добре знам че стадион ще има. и ще го направи Ц.В. Стадиона е печаливша инвестиция ще се довърши. Друг е въпроса че важното в случея е съвсем друго, но и разбирам хората на които акнето им все още е проблем

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 юли 2014 22:58

Tommi написа:
Възрастен написа:
Tommi написа:

По-добре чети интервюта на хора, които са специалисти в тази материя, а не подобни журналистически мрънкания. При журналистите работата е малко "Всеки за всичко пише, а от нищо не разбира", както пее Слави.

Чета ги! Ама какво да направя, като и те казват същото - и Хърсев, и Ст. Александров и който се сетиш. Не искам да ме правят на марсианец (предполагам - и ти). Не искам да си мислят, че ям доматите с колците (предполатам - и ти). Не искам всики ден да си сменят мненията и обвиненията (предполагам - и ти). Манипулацията така се е оплела сама в себе си, толкова интереси са се сблъскали, че не зная как ще се разплетат. Най-вероятно с фатален край (за някои от героите във водевила). Поживем - увидим!

Сменят си мнението заради постъпващата нова информация, няма нищо лошо в това.

Значи всичко е цветя и рози, нещата вървят по мед и масло. Що тогава си губиш времето да се включваш в тази дискусия? И, въобще, прочете ли статиите, или само изказванията на г-н Гуверньора? Тъй, де - другите мнения не са важни. "Най мразим да мислим", както викате вие, шопите. А от отговора ти разбирам, че предпочиташ да си марсианиц, да ядеш доматите с колците и т.н. Следващата стъпка е чалмата - няма да и избягаш!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 13 юли 2014 22:59

Централен написа:
DarkPsy написа:
Централен написа:
DarkPsy написа:
Кашчей написа:
DarkPsy написа:Всъщност милионите са заровени под източната трибуна.

Всъщност, в момента вие нямате никаква трибуна :mrgreen:

Всъщност имаме, ама на овца какво да обяснявам.

Абе ти верно ли имаш 18227 поста? Толкова ли е отчайващо положението? Виждал съм на околовръснато прилични пеперуди, възползвай се.

Всъщност нямате.
А ти верно ли имаш пуси и на челото? :lol:

Да, ама не е на челото.Малко по-надолу. Да ти кажа ли кое е? Имате близки роднински връзки.

Кажи де, нали се правиш на мъж,или само се правиш. :lol:

Нали си УМЕН. Сети се! Колко съм мъж винаги можеш да се убедиш, но едва ли ти стиска. Освен това с женчовци нямам практика да раговарям. Аре у лево.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2014 23:02

nib написа:
aslon написа:

аз добре знам че стадион ще има. и ще го направи Ц.В. Стадиона е печаливша инвестиция ще се довърши. Друг е въпроса че важното в случея е съвсем друго, но и разбирам хората на които акнето им все още е проблем

Започнаха ли строителните работи по предплатените дейности по стадиона?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 13 юли 2014 23:56

ЕКСКЛУЗИВНО В BULGARIA NEWS: ПРОСЛОВУТИТЕ 205 МИЛИОНА НЕ СА БИЛИ ИЗНЕСЕНИ, А ВНЕСЕНИ

С тези пари от дивидентите на своя частна фирма Цветан Василев се е опитал да подпомогне банката си

Прословутите 205 887 223 лева, за които БНБ и прокуратурата обявиха, че са изнесени в брой от банката от лице, което ги е предало на Цветан Василев, не са изнесени, а са внесени.

Мажоритарният акционер Цветан Василев е направил опит да прехвърли милионите, получени като дивиденти, от сметката на една своя частна фирма към сметка на КТБ в опит за подпомагане на нейната ликвидност след паниката на вложителите. За да стане по-бързо, трансферът е бил оформен с износни и вносни бележки на каса. Но след влизането на квесторите и стопирането на всякакви преводи,парите са били върнати на частната му фирма. Те са там още и ще бъдат използвани за удовлетворяване на вложителите на банката, тъй като след отнемане на лиценза на КТБ се одържавяват всички сметки на мажоритарния акционер.

Прокурорите или не са си свършили работата,както трябва,или са използвали манипулативно получената информация.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 юли 2014 00:18

Сега разни кашчейци, централни, урковци, черно-бели мижитурки, васконтовци хапят пръсти кво точно се случва.

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 14 юли 2014 01:00

Ами той Искров нещо се е Объркал. Ама кво да прави човека.Той е музикант-свири така както му се нарежда. А че е съшито с бели конци е видно не от луната ами от Марс.

Върни се в “Свободна зона”