TheMelodyInMyHeart написа:........
Може да се приказва и още по темата, но аз искам все пак да знам как според вас е възможно да се оправи България. Лично аз съм стигнал до едно решение, което за мен първоначално беше най-реалистично, а сега си мисля, че е единственото, но искам първо да видя какво се мисли по въпроса и евентуално после да го споделя

Аз все още се надявам, че може да се създаде нова политическа партия (или 2 - лява и дясна), тръгнали от нас самите, от народа, която да заложи на хора без политическо минало, експерти, специалисти, да се обедини около идеи и позиции, да обиколи всяко кътче на страната, всеки квартал, всяко село, да се срещне с хората и да създаде своята платформа: в която приоритети да се увеличението на доходите, образованието-цялостна реформа, здравеопазването-цялостна реформа и в пъти по-голям бюджет и демографската политика (която да бъде безапелационна, твърда и да не се съобразява с никакви европейски директиви, поемайки всякакви наказания).
Ако това не е възможно и е твърде утопично, единственият друг начин, който остава е просто и ясно - ре-во-лю-ци-я. Целите, които ще се преследват са: ликвидиране на всички действащи политически партии (или поне големите играчи: ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС и т.н.) и съд и затвор за техните лидери, ликвидиране на всички големи медийни групи и съд и затвор за техните собственици, съд и затвор за всички едри бизнесмени и национализиране на тяхното имущество.