Контрол на населението чрез Интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Контрол на населението чрез Интернет

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 23:27

dunavfc написа:СТАНКО, падаш си обаче по конспирациите ;) Сигурен съм, че в много от нещата, които публикуваш, има някаква истина, но все пак, не смятам, че е много рационално да се живее във вечни съмнения за всичко.

Дунав, спорили сме и се обиждали много пъти с теб, но както и да е :) Благодаря ти за коректния пост :!: Всичко си е истина и е само малка част от реалността. И не, не живея с това, просто живея и мисля на друго ниво без да обръщам внимание на тези неща. Обаче има много хора, които не го осъзнават и ми се струва, че са длъжни, заради самите тях да се запознаят, а вече всеки, сам да си прави избора, в какво да вярва и как да живее 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 юли 2014 23:28

Начи нета е нещото, което в момента всички са луднали.
От това ти зависи примерно поне работата/ бизнеса.Всичко минава през него.

ЕСТЕСТВЕНО, че на всички ни знаят и майчиното мляко по един или по друг начин.

Много малко професии останаха ( добре платени ), които да нямат допирна точка с интернет.Или ще се работи през него или ще има минимум сайт съответната фирма.Интернет тепърва ще се развива.Това ,което е в момента е около 2 % от възможностите на виртуалния свят.Мисля че след окло 30-40 години , просто единственото нещо, което ще имаме нужда е едно гърне да сереме в него и един шибан лаптоп :arrow:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 07 юли 2014 23:30

CTAHKO написа:
dunavfc написа:СТАНКО, падаш си обаче по конспирациите ;) Сигурен съм, че в много от нещата, които публикуваш, има някаква истина, но все пак, не смятам, че е много рационално да се живее във вечни съмнения за всичко.

Дунав, спорили сме и се обиждали много пъти с теб, но както и да е :) Благодаря ти за коректния пост :!: Всичко си е истина и е само малка част от реалността. И не, не живея с това, просто живея и мисля на друго ниво без да обръщам внимание на тези неща. Обаче има много хора, които не го осъзнават и ми се струва, че са длъжни, заради самите тях да се запознаят, а вече всеки, сам да си прави избора, в какво да вярва и как да живее 8-)

Тук искам да добавя , че Руснаците в частност комунистите никога няма да ти дадат сам да направиш избора , никога няма да ти позволят да вярваш в това което искаш и да живееш както искаш :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 07 юли 2014 23:31

favaca8888 написа:Начи нета е нещото, което в момента всички са луднали.

Много малко професии останаха ( добре платени ), които да нямат допирна точка с интернет.Или ще се работи през него или ще има минимум сайт съответната фирма.Интернет тепърва ще се развива.Това ,което е в момента е около 2 % от възможностите на виртуалния свят.Мисля че след окло 30-40 години , просто единственото нещо, което ще имаме нужда е едно гърне да сереме в него и един шибан лаптоп :arrow:

Не изключвам такава възможност.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 23:45

anihilator написа:
favaca8888 написа:Начи нета е нещото, което в момента всички са луднали.

Не изключвам такава възможност.

Какво не изключваш, човека си го е казал кратко, точно и ясно и си е така! Голяма част от това, което го гледаш във фантастичните филми, се случва в момента в реалността 8-) Има неща които вече са измислени и вече са в процес на внедряване, има неща които са измислени и все още са в процес на изпитание, има и неща които сега започват да се мислят, но посоката вече е здададена. А както сам ще се досетиш, първо се вземат превнтивните мерки за сигурността и контрола и тогава се тръгва към каквито и да е разработки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 юли 2014 23:48

CTAHKO написа:

Това е чарът на ФОРУМА, обиди, караници, омраза , страст и след 2 дена, всичко се забравя :mrgreen: Както и да е , имах предвид просто, че не може за всичко да се търси, някаква задкулисна схема, конспирация, организация и т.н. За дъжда, за земетресенията , за евреите, за ЕС , за САЩ , за хомосексуалистите , за тероризмът , за 11 септември и т.н. Много лесно се създава конспирация, но доста трудно се доказва ;)

anihilator написа:
CTAHKO написа:

Дунав, спорили сме и се обиждали много пъти с теб, но както и да е :) Благодаря ти за коректния пост :!: Всичко си е истина и е само малка част от реалността. И не, не живея с това, просто живея и мисля на друго ниво без да обръщам внимание на тези неща. Обаче има много хора, които не го осъзнават и ми се струва, че са длъжни, заради самите тях да се запознаят, а вече всеки, сам да си прави избора, в какво да вярва и как да живее

Тук искам да добавя , че Руснаците в частност комунистите никога няма да ти дадат сам да направиш избора , никога няма да ти позволят да вярваш в това което искаш и да живееш както искаш

1984 - Джорд Оруел :mrgreen:

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 08 юли 2014 00:07

Отново поредните комунистически глупости. Жалко, че намират почва и последователи в спортен форум.
Изображение

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 08 юли 2014 00:16

shevchenko написа:Отново поредните комунистически глупости. Жалко, че намират почва и последователи в спортен форум.

За вас еврейчетата са глупости, ами че как. Нали вие дърпате конците и после се оправдавате с другите. Сган.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 08 юли 2014 00:19

КНДР написа:
shevchenko написа:Отново поредните комунистически глупости. Жалко, че намират почва и последователи в спортен форум.

За вас еврейчетата са глупости, ами че как. Нали вие дърпате конците и после се оправдавате с другите. Сган.

Каква беше идеята на този пост? :?
Изображение

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 08 юли 2014 00:44

shevchenko написа:
КНДР написа:

Каква беше идеята на този пост? :?

Да информира,за истината такава,каквато е...обикновенно хора,с широк кръг интереси не се информират от "Фейсбук" и НОВА,бТВ.Това което 70% от хората на тази планета не смеят да продумат,и само 2% от медиите имат смелоста да напишат....никой не обича юдеите-ционсти."Фейсбук" е новата циноска дъвка.Събира,акумулира и съхранява информация за теб,приятелите,роднините,занимания,интереси,работата,настроенията и чувствителноста към добро и лошо,правилно и неправилно...въобще информация за средата в която живееш,при това предодставяш абсолютно съзнателно и ДОБРОВОЛНО.Вместо да се срещнеш приятел,не го правиш,а постваш във "Фейсбук" къде,кога с кого си бил и какво си правил.Простичкия въпрос е!!!Кому е нужно това,...освен на някой който живо се интерсува от политически убеждения,следи контактите ти,нагласата и умения да въздействаш на хората и те да въздействат в/у теб.Как канала за лична информация от директен контакт-лице в лице,телефон,се премества в "Фейсбук". Въпроса е, защо безпричинно избягваме да споделим удоволствието от това да се чуем с любим човек,приятел на живо или телефон,а предпочитаме да споделяме в "Фейсбук"лична информация,където достъпа до контактите и личното ти пространство,представляват една голяма база данни,достъпа до която е практически неограничен...тоест "Фейсбук" е една голяма база персонални данни,която не се съдържа в нито една правителствена служба и агенция....дори случайно...собственика на Фейсбук-Зукърбърг е евреин,дали е ционист незнам.....но почти всички богати евреи са филантропи....ха ха ха и принадлежат на към някакъв елитарен клуб...с юдейски произход.Хубавата страна е че мнозинството от потребителите "Фейсбук" са пълни невежи и въздухари,които не представляват обективен интерес за създателите на тази платформа....sorry,но по юдейски не са довършили работата до край,не са успели да успят всички инакомислещи-рабове/плебеи и отново са се провалили....а контрола на съзнанието,се свежда само до контрола на невежи интернет идиоти.

Върни се в “Свободна зона”