Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите

Мнениеот Hrabar » 27 юни 2014 21:21

terrorist написа:Томислав че е прав е прав, но ако приятелят му Бойко беше на власт нямаше да ги каже тия неща ще ви дам прост пример, след олимпиадата в Пекин 2008 каза много истини, как се управлява спорта, къде отиват парите, който иска може да го намери в нета, след олимпиадата в Лондон която беше още по трагична една дума не каза сами се сете защо ;) , разбира се ако съм изпуснал нещо се извинявам веднага

Ще продължа мисълта ти...

Томислав Русев е в ситуация "хем му се иска, хем не му стиска". Томислав Русев усеща много добре нещата, но не му стиска да говори с ИМЕНА! Защо ли? Ами защото ще трябва да назовава имена на негови приятели. Защото Томислав Русев трябваше да назове името на ВИНОВНИКА за цялата псевдо-банкова криза. Казвам псевдо криза, защото банковата ни система е стабилна, наистина е така, банките са фрашкани с депозити. Факт е, че днес едни и същи хора се редяха на опашки да теглят пари от ПИБ, а после се редяха на опашки да ги внасят в други банки.

А виновникът е един и това е лицето ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Томислав Русев, обаче, не смее да му назове името защото въпросният Пеевски е много добър "ортак" именно на Бойко Борисов. Делян Пеевски и Александър Сталийски са ортаци в огромен брой гешефти финансирани с публични средства именно по време на управлението на Бойко Борисов. Цялата страна псува Делян Пеевски, Бойко обаче си трае...Очевидно е, че Бойко Борисов е в някаква зависимост от Делян Пеевски. Вероятно в компроматна зависимост.

Ето, Томиславе, ето удобен случай да излезеш от слънчевото затъмнение, в което си попаднал. В затъмнение от страна на Човекът Слънце. Защото следващият път Делян Пеевски ще атакува банката, в която са твоите пари. Т.е. парите които си скътал за децата си...Тогава, предполагам, ще започнеш да назоваваш имена, но ще е късно!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 юни 2014 21:51

До преди 6-7 години Томето редовно избухваше с такива коментари. После нещо се опомияри или ояде. Все тая. Радвам се да го видя в добра форма :) Има нужда от измитане на всички парламентарни партии, както и на голяма част от извън-парламентарните. Протестирахме миналата година много време, постигнахме само косвени резултати. Сега трябва да излезем всички, ама наистина всички и да измитаме.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 27 юни 2014 21:54

milen.hristov написа:Защо в света най-добре са партии при, които няма комунистически партии

Прави ми впечатление ,че се изказваш по всяка една тема ,независимо за какво става въпрос. Обикновено коментарите ти са елементарни ,но за сметка на това винаги са неграмотно написани. Остави тоя компютър на мира и се заеми със себе си. Погледни малко реалния свят, излизай с приятели, научи български език ... Не си мисли,че "гонг.бг" е всичко на тоя свят. Огледай се, ослушай се и се промени . Приятелски съвет . ;)
Имаш близо 8000 коментара тук. Ако приемем ,че за всеки коментар са ти нужни 10 минути - да прочетеш предните мнения, да измислиш какво да напишеш и да го напишеш , то това означава,че си изгубил 55 денонощия от живота си в писане на неграмотни коментари.... замисли се - струва ????
Последна промяна от batekrasi на 27 юни 2014 22:29, променено общо 1 път.
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 27 юни 2014 22:12

Трябва всички,ама наистина всички Българи да им покажем кой кара влака.Докато не се търкулят няколко глави на крадливи политици ще е така,трябва да им се вземе страха,иначе ще е пак същото.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
qnko_diviq
Контакти:

Мнениеот qnko_diviq » 27 юни 2014 22:28

Аз живея за това да разбием парламента и да запалим всички свине в него, искам заедно с моите братя да покажем на целия свят, че БЪЛГАРИЯ е вечна ! Да ги изкъртим веднъж завинаги тези престъпници, които изгониха 3 млн българи зад граница, убиха 1 млн и развъждат чужда аудитория за заместител на истинските българи !
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 юни 2014 22:36

qnko_diviq написа:Аз живея за това да разбием парламента и да запалим всички свине в него, искам заедно с моите братя да покажем на целия свят, че БЪЛГАРИЯ е вечна ! Да ги изкъртим веднъж завинаги тези престъпници, които изгониха 3 млн българи зад граница, убиха 1 млн и развъждат чужда аудитория за заместител на истинските българи !

Янко for President!
Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 юни 2014 23:00

Той (Янко) беше прав!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 27 юни 2014 23:04

greenlandia написа:Трябва всички,ама наистина всички Българи да им покажем кой кара влака.Докато не се търкулят няколко глави на крадливи политици ще е така,трябва да им се вземе страха,иначе ще е пак същото.

Напълно съм съгласен! Трябва един да има провесен и одран от политическия клир за да знаят какво ги чака при поредното издевателство върху нас!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 27 юни 2014 23:19

plan-2012 написа:Томислав, защо не рева, когато Прокуратурата и ДАНС влезнаха демонстративно в КТБ да търсят ''убийците'' ная Пеевски ?
Сега защо БНБ не назначи квестори да следят в ПИБ какви кредити са отпускали и под съмнение ли е ликвидноста на банката (ПИБ) ?

ПОПУЛИСТ !

Какво сравняваш КТБ с ПИБ, в първия случай явно става въпрос за мафиотска структура, докато ПИБ е с най-изгодните условия за обикновени хора със средни и ниски доходи и атаката засяга именно тях.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 27 юни 2014 23:20

Не знам какво ги чакаме още ......

Браво Томе - Малко са журналистите които казват 1 към 1 нещата как са в умираща България !

Върни се в “Свободна зона”