Да заповядат противниците на бежанците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red__army
Контакти:

Re: Да заповядат противниците на бежанците

Мнениеот red__army » 24 юни 2014 15:00

Бежанците не бива да злоупотребяват с българското гостоприемство,да не забравят че са гости,и е време по-живо по-здраво да си ходят по родните места.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 24 юни 2014 15:12

urkoto написа:
tomba написа:Ако се опитваш да натрапиш някакво общо схващане за всички,не си наясно с нищо,пак.Точно за това трябваше да се разграничат бежанци от нелегални имигранти,защо алжирци и други не отидат да помагат(риторичен въпрос),с това им показахме че сме съпричастни към ставащото в Сирия.Личното ми мнение,аз съм за сирийци християни да дойдат тук за постоянно.За сирийците шиити и алауити(клон на шиитите)знам,че са много по-светски настроени и приемат други религии за разлика от сунитите,където малко им трябва да станат нетолерантни. Пък не съм чул в Иран и Азербайджан,мнозинството са шиити, да се гърмят като луди.

Факт, нали Волен Сидерооглу се дереше като бита кучка крещейки клета майка България, православен народ, незнам си кво не знам си що. Що не се направи кампания да се приберат християните сирийци, които са подложени на невиждан геноцид от американо-еврейско подкрепените "борци за правда и свобода"???

ИДИЛ е поредната "играчка" която създадоха,като Ал Кайда,вечни интереси.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 юни 2014 16:22

Браво на бежанците
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”