GGMU_forever написа:Те големи заплахи.![]()
Аре е... нали си трол, защо ме докладваш, все едно си някво изнасилено момиченце и тръгваш да ревеш пред родителите си?
Я си представи, че майка ми е починала...смешник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:Те големи заплахи.![]()
Аре е... нали си трол, защо ме докладваш, все едно си някво изнасилено момиченце и тръгваш да ревеш пред родителите си?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:GGMU_forever написа:Те големи заплахи.![]()
iliev72 написа:Ти ли си този от подписа ?! Вече знам къде да не ходя !!!
GGMU_forever написа:CTAHKO написа:GGMU_forever написа:Те големи заплахи.![]()
А ти си представи, че си пожелал на някого смърт и той наистина умира... това също е гадно. Но тъпаци като теб не се замислят за постъпките си. Ако наистина е починала майка ти съжалявам много.
CTAHKO написа:GGMU_forever написа:CTAHKO написа:GGMU_forever написа:Те големи заплахи.![]()
А ти си представи, че си пожелал на някого смърт и той наистина умира... това също е гадно. Но тъпаци като теб не се замислят за постъпките си. Ако наистина е починала майка ти съжалявам много.
На кого бе, на кого съм пожелавал смърт
GGMU_forever написа:iliev72 написа:Ти ли си този от подписа ?! Вече знам къде да не ходя !!!
Много си тъп, бе..![]()
![]()
Аз съм някво лапенце на 14, къде ще ти ходя да ти ставам диджей. Хахаха а не не не нимоа брат.
GGMU_forever написа:CTAHKO написа:GGMU_forever написа:А ти си представи, че си пожелал на някого смърт и той наистина умира... това също е гадно. Но тъпаци като теб не се замислят за постъпките си. Ако наистина е починала майка ти съжалявам много.
На кого бе, на кого съм пожелавал смърт
Хехе.. аре сега да не се правим на ударени, а?
Laetitia написа:Това не е музика, бре. Музика е това утре от 20 часа в зала "Армеец".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта