Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ванко_Ултраса написа:Жълти, вие нямате нищо общо с ДПС нали?![]()
Аз вече съвсем се обърках, с кого твърдите, че нямате нищо общо - с Доган, банката на Доган, Цецоооууу Василев, който е управлява банката на Доган ефенди или нямате връзка са Пеевски, който Цецооуу Василев го има за син?!
Аз съвсем се оплетох вече...абе те, като свински черва заплетени.
1982 написа:[...]
1982 написа:
El_Brujo написа:demy27 написа:Оказва се, че "Мистър Икономика" е един прост счетоводител, който е бил назначен на работа в банката на ДПС, но типично по Български го е обхванала грандоманията и е решил да се отдели от господарите си. А, предателството, което е една от най-характерните черти на феновете на отбора му, и на него не му е никак чуждо - да поръчаш убийството на някой за който преди това си казвал, че ти е като син.
А вие с какво сте известни бе, проституиращ магистрален фермер? Цяла България ви видя, че за по 50 лева се продадохте, той седнал да ми чете морал... Господин Гюрсел Алиев... И много бързо сега станахте първи депесари. Що така?
А кой кого е поръчал стана ясно вече, Мехмед, защитнико на Пеевски. Доста бързо си пролича, че всичко е пунта мара, ама ти как да го вденеш, като си "умен" като най-долната част на гърба...
demy27 написа:El_Brujo написа:demy27 написа:Оказва се, че "Мистър Икономика" е един прост счетоводител, който е бил назначен на работа в банката на ДПС, но типично по Български го е обхванала грандоманията и е решил да се отдели от господарите си. А, предателството, което е една от най-характерните черти на феновете на отбора му, и на него не му е никак чуждо - да поръчаш убийството на някой за който преди това си казвал, че ти е като син.
А вие с какво сте известни бе, проституиращ магистрален фермер? Цяла България ви видя, че за по 50 лева се продадохте, той седнал да ми чете морал... Господин Гюрсел Алиев... И много бързо сега станахте първи депесари. Що така?
А кой кого е поръчал стана ясно вече, Мехмед, защитнико на Пеевски. Доста бързо си пролича, че всичко е пунта мара, ама ти как да го вденеш, като си "умен" като най-долната част на гърба...
Щом смяташ, че защитавам свинята Пеевски е ясно ти като коя част от тялото си умен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
El_Brujo написа:Недей да си правиш дъвка с чуждите л**на, мозъчен доноре.
1982 написа:demy27, не му се сърди, той е папагалче, в тия малки главички колко мозък може да има ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта