9 здравословни причини да пиете бира

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 9 здравословни причини да пиете бира

Мнениеот Player » 12 юни 2014 14:56

Алкохолът не прощава на никого!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 12 юни 2014 15:14

gpole написа:Бирата я ползвам за разредител на добрата стара ичикия гроздова задължително.

...........гениално :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2014 15:22

Плодов сок - полов скок, всяка бира - удар в ташаците :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 12 юни 2014 15:24

CTAHKO написа:
pampi написа:
CTAHKO написа:Сигурно ли е, че тогава естрогенът ще се превърне в тестотерон :? На булката да не почнат да и никнат мустаци и косми между гърдите :?

Хмелът е брадчет на марихуаната и при ферментация се получава естроген, т. е женски хормон. Прочети из интернет, образовай се. Ако искаш някоя булка да ти пусне, не я черпи с разни изгъзици, като уиски и тем подобни, а я прилъжи да изчатка литър, литър и половина качествена бира... Ех младо, младо... :)

Литър и половина бира и да не вземе да издиша през свободните дупки докато се лашкаме :lol: Направо се възбуждам само като си го представя 8-) Малко пооригне, малко попръцне, свещите угаснат от повея на така създали се летен бриз...романтика и красота 8-)

От попръцването и при наличието на свещи,може да се взривите :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 12 юни 2014 15:25

shumkar_44 написа:Ето и друг интересен факт: бирата е алкохол, а алкохолът убива. Бирата може да е здравословна само, ако под здравословност се подразбира тежка смърт. Лек ден!

В Германия и Чехия бирата е храна и въобще не присъства в раздела за алкохолни и акцизни стоки.
У нас сутрешното пиене на бира в комбинация с шкембе чорба има целебно действие , така че не е много точно да се квалифицира като алкохолна напитка.
Последна промяна от anker1878 на 12 юни 2014 16:07, променено общо 2 пъти.

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 12 юни 2014 15:25

Да знаете , че в бирата се съдържа най много витамин В.
Като изпием 1 бира получаваме витамин В1, като изпием 6 бири получаваме витамин В6, като изпием 12 бири получаваме витамин В12, а като изпием 1 каса бира получаваме какво....? Естествено витамин В комплекс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2014 15:44

Всичко в малки количества и качествено не е вредно.Бях в МОЛ-а и докато женурята гледаха разни парцали изхаках един /честно/Радибергер-благодат!На 17 в Хамбург за първи път пих такава.Все още си е марка.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 12 юни 2014 15:55

orlando7 написа:Много ми е чудно как човек може да се напие с бира!

Аз съм се напивал няколко пъти с бира -много е кофти и не ви го препоръчвам щото имах чувството че главата ми е отрязана (е, за целта трябва да погълнете огромни количества,но всичко става в тоя живот) така че -внимавайте.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 юни 2014 16:01

nicromanser написа:
Captain Stottlemeyer написа:
modor написа:Ееееее веднъж да пуснеш една нормална тема 8-)

Не го закачай, че сега ще пусне нова тема за вредата от бирата, произведена в ЕС и че най-добрата бира в света е ... руската! ;)
А сега сериозно, по темата: Наздраве на автора, наздраве на всички съфорумци и приятно гледане на мачовете от СП! :)
П.П. Опа-а-а, Кевин следи нещата изкъсо!... :lol:

че да не е лъжа сегашната бира има месеци трайност. на времето бяха 3 дена!!!
сам си отговори коя е по-добра.

Аз пия бира почти от половин век насам, момчето ми... ;) Не те знам на колко си годинки, но пловдивската "Каменица" през 80-те години на миналия век имаше вкус на студена конска пикоч. Пиех я единствено от уважение към родителите на жена ми, когато с нея им ходехме на гости в Пловдив. Понастоящем за мен "Каменица" е предпочитаната българска марка бира. А ако все пак толкова се притесняваш от консерванти (макар, че сега бирата се стабилизира по технологичен път - чрез пастьоризация), пий наливна ... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”