tomba написа:Половината които мрънкате сте виновни за това състояние,тази демокрация научи днешните 15-20 годишните само да мрънкат,всеки да си зададе въпроса какво да се направи.
Е какво друго да правят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tomba написа:Половината които мрънкате сте виновни за това състояние,тази демокрация научи днешните 15-20 годишните само да мрънкат,всеки да си зададе въпроса какво да се направи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
cska-632 написа:Ще станем нормална държава, когато всички родени преди 1989 г. умрат.
cska-632 написа:Ще станем нормална държава, когато всички родени преди 1989 г. умрат.
tomba написа:cska-632 написа:Ще станем нормална държава, когато всички родени преди 1989 г. умрат.
И що така реши тъпако ,аз съм роден 82-ра и мога да поспоря кое поколение какво е.
CTAHKO написа:tomba написа:Половината които мрънкате сте виновни за това състояние,тази демокрация научи днешните 15-20 годишните само да мрънкат,всеки да си зададе въпроса какво да се направи.
Е какво друго да правятТе са мозъчно ограничени, нямат елементарно възпитание и култура, ръцете им са вързани, това са им възможностите
Е, нали ги видя преди няколко седмици, онези тримцата в планината
Не могат и един излет да си направят като хората
Ей това са
Ама иначе им пречат родените преди 89-та година
cska-632 написа:tomba написа:cska-632 написа:Ще станем нормална държава, когато всички родени преди 1989 г. умрат.
И що така реши тъпако ,аз съм роден 82-ра и мога да поспоря кое поколение какво е.
Отговорът ти казва всичко!
4akala написа:Ще станем нормална държава,когато имаме нормален народ!Не съм защитник на ГЕРБ,но не може 20 години едни и същи партии и коалиции да ни затриват и ние да си траем и когато някаква друга партия два пъти подред печели парламентарни избори народа да остави старите познайници да ни довършат напълно.НИЕ НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША!!!

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта