Кога ще станем нормална държава ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Кога ще станем нормална държава ?

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2014 11:57

tomba написа:Половината които мрънкате сте виновни за това състояние,тази демокрация научи днешните 15-20 годишните само да мрънкат,всеки да си зададе въпроса какво да се направи.

Е какво друго да правят :lol: Те са мозъчно ограничени, нямат елементарно възпитание и култура, ръцете им са вързани, това са им възможностите :lol: Е, нали ги видя преди няколко седмици, онези тримцата в планината :lol: Не могат и един излет да си направят като хората :lol: Ей това са :lol: Ама иначе им пречат родените преди 89-та година :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 03 юни 2014 12:01

cska-632 написа:Ще станем нормална държава, когато всички родени преди 1989 г. умрат.

И що така реши тъпако ,аз съм роден 82-ра и мога да поспоря кое поколение какво е.

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 03 юни 2014 12:06

cska-632 написа:Ще станем нормална държава, когато всички родени преди 1989 г. умрат.

Леле колко си прост....

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 юни 2014 12:08

tomba написа:

И що така реши тъпако ,аз съм роден 82-ра и мога да поспоря кое поколение какво е.

Отговорът ти казва всичко!
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 03 юни 2014 12:17

CTAHKO написа:
tomba написа:Половината които мрънкате сте виновни за това състояние,тази демокрация научи днешните 15-20 годишните само да мрънкат,всеки да си зададе въпроса какво да се направи.

Е какво друго да правят :lol: Те са мозъчно ограничени, нямат елементарно възпитание и култура, ръцете им са вързани, това са им възможностите :lol: Е, нали ги видя преди няколко седмици, онези тримцата в планината :lol: Не могат и един излет да си направят като хората :lol: Ей това са :lol: Ама иначе им пречат родените преди 89-та година :lol:

Не е само това,поколението на 80-те,плюс-минус 2-3г,дадоха тласъка на новото време,проблема е че повечето емигрираха и тук се скъса връзката с по-младото поколение.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 03 юни 2014 12:20

cska-632 написа:
tomba написа:

Отговорът ти казва всичко!

По твоята логика, твоят отговор също казва всичко или нямаш аргументи да спориш?

мили

Мнениеот мили » 03 юни 2014 12:22

То тъпото като тебе, ще си е тъпо, когато и да се пръкне на бял свят :) :) :) :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2014 12:24

Аз ще ви кажа кога. Когато промените започнат да се иницират от долу нагоре, за да се избегне съпротивата срещу тях, която възниква в обратния случай. И също така, когато станем проактивно общество, а не сме реактивно, чиито действия са в отговор на вече случили се събития - катастрофи, убийства, измами и други всякакви престъпления.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 03 юни 2014 12:24

Ще станем нормална държава,когато имаме нормален народ!Не съм защитник на ГЕРБ,но не може 20 години едни и същи партии и коалиции да ни затриват и ние да си траем и когато някаква друга партия два пъти подред печели парламентарни избори народа да остави старите познайници да ни довършат напълно.НИЕ НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2014 12:30

4akala написа:Ще станем нормална държава,когато имаме нормален народ!Не съм защитник на ГЕРБ,но не може 20 години едни и същи партии и коалиции да ни затриват и ние да си траем и когато някаква друга партия два пъти подред печели парламентарни избори народа да остави старите познайници да ни довършат напълно.НИЕ НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША!!!

Ама хич не си защитник на ГЕРБ :lol: Ей тези ли трябваше да ни управляват :lol: От професор нагоре са :lol:

Изображение

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”