Защо няма да изляза да чистя България !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Защо няма да изляза да чистя България !

Мнениеот Red Warrior » 28 апр 2014 14:20

Докато не ми изчистят улиците от помияри, кучешски лайна и цигани, няма смисъл да чистя каквото и да било освен двора и къщата си. Никога не хвърлям боклук извън кофата. Даже някой път вървя с опаковка в ръка 20-30 минути за да си го изхвърля. Между другото липсата на достатъчно кошчета за боклук е също така вина на общината.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 апр 2014 14:27

Браво за темата! Напълно подкрепям! Горе-долу в същия контекст и аз казвам на моите познати защо не чистя!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 28 апр 2014 14:32

Самата кампания си е безсмислена и не постига нищо освен парадиране.
Би трябвало кампанията да бъде:-"да пазим България чиста" и това да е всеки ден, а не да изчистим България за един ден.

spank_hah
Контакти:

Мнениеот spank_hah » 28 апр 2014 14:44

Точно така нека затънем в боклуци и мизерия, бактерии и вируси и да заприличаме още повече на управляващите, от които толкова старателно се мъчим да се разграничим. Не чистете.....цапайте и после пускайте децата да си играят в боклуците ВИ!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 апр 2014 14:45

v.r.s. написа:Самата кампания си е безсмислена и не постига нищо освен парадиране.
Би трябвало кампанията да бъде:-"да пазим България чиста" и това да е всеки ден, а не да изчистим България за един ден.

Абсолютно точно! Същите тези, които чистят съм ги виждал след това си хвърлят боклуците на улицата, м/у блоковете, от балконите и т.н. Но важното за тях е да ги видят, че чистят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 28 апр 2014 15:01

spank_hah написа:Точно така нека затънем в боклуци и мизерия, бактерии и вируси и да заприличаме още повече на управляващите, от които толкова старателно се мъчим да се разграничим. Не чистете.....цапайте и после пускайте децата да си играят в боклуците ВИ!!!

Нещо не си разбрал мотото на темата. Защо тези, които поддържат чисто да чистят боклуците на мърлячите и тарикатите?

Аз си хвърлям боклука в контейнера, хвърлям си фасовете в кошчетата. Даже доста често ми се случва да се навеждам и да хвърлям опаковки и целофанчета, пуснати до кошчета за боклук. И както писаха по-горе, защо трябва да си прецаквам почивния ден, за да събирам боклуците на мърлячите и мангалите? Бай Мангал излиза от магазина, отваря си фафлата и хвърля на земята целофанчето. Или си изпива сокчето и хвърля бутилката на земята. Ей такива нещица много ме дразнят. И аз ли да вървя след Бай Мангал и да му чистя ла*ната??? Ти му правиш забележка, то те гледа с един такъв празен поглед. Не стига, че индиректно му храня дайнетата ами и да чистя след него. Или да ги вкарват в релси, и да ги култивират тия мангусти или да ги пращат на картонените кораби за Индия!

Кампанията сама по себе си не е лоша, но защо пак тези, които са изрядни трябва да вървят и чистят след неизрядните!?

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 28 апр 2014 15:06

v.r.s. написа:Самата кампания си е безсмислена и не постига нищо освен парадиране.

+1

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 28 апр 2014 15:12

Много точно е казано и съм напълно съгласен. Честно да си кажа радвам се , че има още БЪЛГАРИ в тая държава и мислят в правилна посока. Радвам се, че мислят и виждат от къде идват бедите на БЪЛГАРИНА. С такива хора влизам в "огъня" както се казва, за да защитя родината си. А тия от БТВ ще ги гледам тогава, когато почнат всеки ден да показват как държавата преодолява трудност след трудност и как БЪЛГАРИНА живее като нормален човек , а не да промиват мозъците на хората с турските си ибрикчийски сапунки.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 апр 2014 15:15

Темата е много точно написана , макар и цитат от един сайт. Иначе преди 2 години се включих в това и почистихме с група приятели , точно след по-малко от седмица всичко беше както преди с отпадъци по земята с боклуци и т.н от тогава се отказах да участвам в такива глупости където 5 човека чистят , а 100 след тях се*ат.

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 28 апр 2014 15:19

balgarin написа:
spank_hah написа:Точно така нека затънем в боклуци и мизерия, бактерии и вируси и да заприличаме още повече на управляващите, от които толкова старателно се мъчим да се разграничим. Не чистете.....цапайте и после пускайте децата да си играят в боклуците ВИ!!!

Нещо не си разбрал мотото на темата. Защо тези, които поддържат чисто да чистят боклуците на мърлячите и тарикатите?

Аз си хвърлям боклука в контейнера, хвърлям си фасовете в кошчетата. Даже доста често ми се случва да се навеждам и да хвърлям опаковки и целофанчета, пуснати до кошчета за боклук. И както писаха по-горе, защо трябва да си прецаквам почивния ден, за да събирам боклуците на мърлячите и мангалите? Бай Мангал излиза от магазина, отваря си фафлата и хвърля на земята целофанчето. Или си изпива сокчето и хвърля бутилката на земята. Ей такива нещица много ме дразнят. И аз ли да вървя след Бай Мангал и да му чистя ла*ната??? Ти му правиш забележка, то те гледа с един такъв празен поглед. Не стига, че индиректно му храня дайнетата ами и да чистя след него. Или да ги вкарват в релси, и да ги култивират тия мангусти или да ги пращат на картонените кораби за Индия!

Кампанията сама по себе си не е лоша, но защо пак тези, които са изрядни трябва да вървят и чистят след неизрядните!?

То да беше само бай МАнгау, братле, както и да е. Но масово си хвърлят боклуците БЪЛГАРИ-ПЕНСИОНЕРИ, малки тарикатчета-ЧАЛГАРЧЕТА, добре облечени "БИЗНЕСМЕНИ" и прочие наши сънародници... :x Все едно някой друг живее в тая държава, баси... А за манговците е ясно - те са подчовеци и живеят като такива...

М/у другото миналия месец видях следната гледка - циганка от Титан върви с мъжа й и с чавето, Мангото ръфа баничка. След като я изяде си избърса устата на ръкава :lol: и си метна хартийката. При което циганката взе да му пиши нещо на главата, цапна го зад врата, наведе се, взе хартийката и я хвърли в коша.... :lol: :mrgreen:

А по темата - Орле, какво ти дреме за бТВ, че цяла тема си пуснал? Всички плащаме данъжи, всички си хвърляме боклука в кошовете (някои и разделно), ама не сме тръгнали да плюем кампанията на хората! Да направят всички телевизии по една такава кампания, не да ми дават прости кочове и шаврантии по разни реалитита !!! :x
IO SONO NERAZZURRO!

Върни се в “Свободна зона”