Ядем отровни банани!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Ядем отровни банани!!!
Koлко па да са отровни. Тези кампании май целят "биомагазините" да се развиват. Все ми е тая, тъпча се с гадости, от време на време и нещо домашно. Ако ще се мре, да се мре. Животът е радост и тъга.

demy27 написа:Ти заради едните банани ли искаш да върнем дядо Тошовото време? В статията е написано какви са мерките - контрол и ако имаш съмнения да не купуваш, но празните картуни се чудят как да ни убедят колко хубаво е било тогава и колко зле е сега.
25 години ни пробутват номера с бананите. 25 години ни пързалят по бананова кора. 25 години "празните картуни", се мъчат да ни обясняват как добре си живеем сега:)??? Скоро и "европейските ценности" ще са на дневен ред! Ще ни обясняват, "пълните кратуни", че не е толкова лошо да опиташ, поне веднъж отзад, по европейски!!! Темата е "ЯДЕМ ОТРОВНИ БАНАНИ!!!" ...., А МЕН НЯМА НУЖДА ДА МЕ УБЕЖДАВАТ КОГА Е БИЛО МНОГО, АМА МНОООГО ПО- ДОБРЕ!!!! Просто ДОБРЕ, а не ЛОШО!!!!
По темата. Има си органи! Обществото трябва да ги натиска ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!!! ПОВЕЧЕ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Олеле това ми е в диетата 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Сами по себе си бананите са вредни, защото съдържат радиоактивни изотопи на калий.
Но ако изядем 1000 банана вероятността да умрем ще се повиши с 1 микроморт (това е единицата, която измерва вероятността да умрем, като 1 микроморт е равен на вероятност 1 към 1 млн.), т.е. пренебрежимо малко. Затова не си струва да се лишаваме от банани. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Captain Stottlemeyer написа:Чапаев написа:... Тато беше лош, щото ни тровел покрай Чернобил, а тия ни тровят покрай Фукушима, но са от добрите тровещи! Смях!
То ако беше само Чернобил, Тато с мед да го намажеш, пък и тук вината му е косвена (информационното затъмнение).Само че аз съм живял 20 години в квартал "Свобода" - София (на две крачки от стадион "Локомотив") и когато пуснеха отровите от "Фарахим" в квартала буквално не можеше да се диша от гадни миризми (бяхме нещо като малко Русе). Разбира се, това е само един от многото примери за "чистата и безопасна" околна среда по време на съциализЪма на Тато...
Ама отклонихме се от темата за бананите - другарю Чапай, за по-сигурно не ги яж с корите (тези еквадорските)...
Мислиш че сега е различно?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
scb написа:Ех едно време какви съветски банани имаше. То това сега банани ли са изобщо? Западът докато не ни затрие с ГМО-то си няма да миряса. Взеха ни земята, взеха ни морето, небето, нафтата дори ни взеха, изнесоха от България с тонове пари, машини, съоръжения, пътища, пристанища. Всичко ни взеха, а сега ни пробутват отровните си банани.
Бананите не баха съветски....бяха кубински и портокалите също(бяха зелени) и в годината ядеше по 2 кила от двете, А по принцип всички плодове, които ядем от големите вериги за клонинги...или модифицирани. Всеки, който е ходел малко по селата ще ви каже, че верочтността да има 2 напълно индентични ябълки е по-малка от 1%...а какво говорим за един палет?
Интериорни врати - Врати хармоника
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Между другото колко хора знаят, че в България се внасят предимно фуражни банани?
Не че повечето потребители тук могат да направят разликата де.. тук банани не гледаме а вносните са си еднакви независимо дали са от Коста Рика или Еквадор (най-често такива продават по пазарите, на които имам наблюдения).
Не че повечето потребители тук могат да направят разликата де.. тук банани не гледаме а вносните са си еднакви независимо дали са от Коста Рика или Еквадор (най-често такива продават по пазарите, на които имам наблюдения).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Tommi написа:Сами по себе си бананите са вредни, защото съдържат радиоактивни изотопи на калий.Но ако изядем 1000 банана вероятността да умрем ще се повиши с 1 микроморт (това е единицата, която измерва вероятността да умрем, като 1 микроморт е равен на вероятност 1 към 1 млн.), т.е. пренебрежимо малко. Затова не си струва да се лишаваме от банани.
Сама по себе си, клетката трябва да съдържа калиеви атоми, а радиоактивните изотопи на калия, по-специално калий 40, са много често срещани в природата, респективно и в човешкото тяло. Изводът е, че тялото на човека по принцип е вредно и ако го унищожи, вероятността да умре, ще се понижи с няколко милиона микроморта.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Tommi написа:Сами по себе си бананите са вредни, защото съдържат радиоактивни изотопи на калий.Но ако изядем 1000 банана вероятността да умрем ще се повиши с 1 микроморт (това е единицата, която измерва вероятността да умрем, като 1 микроморт е равен на вероятност 1 към 1 млн.), т.е. пренебрежимо малко. Затова не си струва да се лишаваме от банани.
На практика за да се отровиш от изотоп на калия ядейки банани трябва да изядеш толкова много, че преди да стигнеш "квотата" ще умреш от преяждане.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein