Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот CTAHKO » 17 мар 2014 23:36

wannabe написа:
CTAHKO написа:Алооо авторчето, наясно ли си че в момента войната е м/у православието и национализма срещу еврейското, корпоративно робство 8-) Кое от всичкото е "фашизъм" и кое "нео" 8-) Омръзна ми да ви обяснявам колко сте боси и да Ви отварям очите 8-)

Ей заради такива като тебе ще стана протестант! Вие не сте добре, борба срещу православието :lol: Ама веднага подемате пропагнадата на rusia :lol:

Прочети горният пост 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 мар 2014 23:37

tprodanov написа:
CTAHKO написа:
tprodanov написа:Ъхъ.. Евреите се борят срещу православието, но не и срещу католицизма :shock: :mrgreen:
Става все по-забавно...

Ако си малко по-запознат, няма да ти е толкова забавно, а напротив ;)

На Станко теориите винаги приключват безславно с някое полузагадъчно изказване в стил усмивката на Мона Лиза, след което се започва една дебилна нападка как другите нищо не разбират. Която се пише от няколко профила за повече масовост :mrgreen:
zuekaa написа: Автономна област сами си решават ;)

Хайде бе?

Аре извади доказателства че пише от повоче от един профил бе ?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 23:39

Пишеш към единия, пък другия ти отговаря :mrgreen: после и още доказателства трябвали... Господи :lol:

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 17 мар 2014 23:40

CTAHKO написа:
WESLEY119 написа:И аз искам да попитам- кога ще има референдум в Чечня за отделяне от Русия?Също очаквам подобен референдум и в Тибет. Държа много, застъпниците на руската позиция да ми отговорят. Благодаря предварително :)

Интересно, защо не пърхате срещу Съединението и обединението на Княжество България и Източна Ромелия 8-)

Супер адекватно изказване- Наздраве
Те Крим са като Източна РО*(сигурно е било пълно с роми)мелия-2 капки вода....
Мислех да водя някакъв дебат, но с хора, които ми пишат Румелия с "О", това няма как да стане. Като се научите на четмо и писмо- тогава :)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 мар 2014 23:40

tprodanov написа:Пишеш към единия, пък другия ти отговаря :mrgreen: после и още доказателства трябвали... Господи :lol:

Ти си болен бе момче.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 мар 2014 23:41

tprodanov написа:Пишеш към единия, пък другия ти отговаря :mrgreen: после и още доказателства трябвали... Господи :lol:

Момче, пак ти казвам че зад гърба ми стои целият осъзнат народ 8-) И аз пиша на теб, а отговаря пловдиския бот 8-) Хайде не на мен тези ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 мар 2014 23:43

WESLEY119 написа:
CTAHKO написа:
WESLEY119 написа:И аз искам да попитам- кога ще има референдум в Чечня за отделяне от Русия?Също очаквам подобен референдум и в Тибет. Държа много, застъпниците на руската позиция да ми отговорят. Благодаря предварително :)

Интересно, защо не пърхате срещу Съединението и обединението на Княжество България и Източна Ромелия 8-)

Мислех да водя някакъв дебат, но с хора, които ми пишат Румелия с "О", това няма как да стане. Като се научите на четмо и писмо- тогава :)

Теб пък кой те брои за роден бре ;) Ако ще коментираш изказването, коментирай 8-) Ако ти отърва повече да се хващаш за правописа, давай, на прав път си 8-) Ама като си казал, наздраве 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 17 мар 2014 23:44, променено общо 1 път.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 17 мар 2014 23:43

Не знам за вас, но на мен тези резултати от "Референдума" много ми напомнят на изборите в България в периода преди 1989г, когато е имало само един кандидат за гласа на хората, така и тука в този референдум ми се струва че е имало само един верен отговор. Другото което е такава активност се постига по честен път точно никога :!: Някой може ли да ми каже на кои избори в Бг за последен път избирателната активност е по-висока от 65%, че в Крим да е над 90% :shock:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 мар 2014 23:45

Поздрав за еврофилите.

http://vbox7.com/play:c7e06fd693
Последна промяна от Балкански Орел на 17 мар 2014 23:46, променено общо 1 път.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 17 мар 2014 23:46

CTAHKO написа:
WESLEY119 написа:
CTAHKO написа:

Теб пък кой те брои за роден бре ;) Ама като си казал, наздраве 8-)

А ти кой беше :) Ромелецо.... "В живота 2 неща са безкрайни- вселена и човешката глупости, за първото не съм сигурен" А. Айнщайн

Върни се в “Свободна зона”