ЗА или ПРОТИВ задължителната военна служба?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
Re: ЗА или ПРОТИВ задължителната военна служба?
Съгласен съм ако е не повече от 5-6 месеца. 1 година в казарма може тотално да ти съсипе бъдещето.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- И сам воинът е воин!
zuekaa написа:И сам воинът е воин! написа:Разбира се, че против.
На аватара ти пише и сам войнът е войн .. и как ще станеш войн като биеш злобарки прет компа и играеш CS ли ве ... оффф
Доста си тъпичък, но ти е простено - не си ти виновен, че майката природа се е подиграла с теб.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/594/7125594V.png[/wrapimg][/center]
Задължително ! 6-9 месеца поне. Трябва някои хора да се научат на ред и отговорност.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
ЗА. 6 месеца са добре. без обаче да се разкарват по други населени места, а в родния град.
А и КЕЧ за циганите, година и половина със задължително включени учебни часове.
А и КЕЧ за циганите, година и половина със задължително включени учебни часове.
категорично против те сегашните военни са едни мухльовци пък абсурд да научат младите хора на възпитание
becks32milan написа:Съгласен съм ако е не повече от 5-6 месеца. 1 година в казарма може тотално да ти съсипе бъдещето.
А 2 год. и 3 месеца
-
angelofdeath
- Контакти:
Добре ще е младите хора да получат кратко военно обучение. Ако ще говорим за връщане на службата, смятам, че 2-3 месеца са абсолютно достатъчни. Държавата няма пари за пенсионерите и майките, че да ги даваме за армия, която няма, с кой да се бие. От друга страна сегашните деца на 18-20 години не стават за нищо. Живота им е чалга, дискотеки, мацки, пари и коли. И то не искат да си изработят средствата, а да им паднат от небето или от мама и тате. Като ги изолират за малко без компютри, телефони и удобства ще отценят, какво имат навън. Затова смятам, че има нужда от малко стягане на младото поколение. За това обаче са нужни и интелигентни офицери, сериозна програма и добра база. Иначе всичко ще се превърне във фарс и чисто губене на време.
- Странджата
- Контакти:
и вместо сутрешен развод - гей-парад
Ще имаме най-модерната армия!
Може ли някой сериозно да помисли, че днес някой би накарал млад човек, вместо да се заеме с бъдещето си, да се остриже и да мине под командата на старшината?
Между другото, мъж можеш да станеш и с добра система за ученически и студентски спорт, а не само от кросове с противогаз и "поливане на розите" - поне на мене така ми изглежда.
Колкото до трудови войски - те циганите гладни не искат да работят, а какво остава, ако ги хранят в столовата. Че то на втория ден няма да има "посуда"
Може ли някой сериозно да помисли, че днес някой би накарал млад човек, вместо да се заеме с бъдещето си, да се остриже и да мине под командата на старшината?
Между другото, мъж можеш да станеш и с добра система за ученически и студентски спорт, а не само от кросове с противогаз и "поливане на розите" - поне на мене така ми изглежда.
Колкото до трудови войски - те циганите гладни не искат да работят, а какво остава, ако ги хранят в столовата. Че то на втория ден няма да има "посуда"
- modor
- Контакти:
ЗА! Но не повече от 6 месеца 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- we are the champions
- Контакти:
И аз съм съгласен , ама да не е повече от 5-6 месеца