Къртицата:Разтърсване - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къртицата:Разтърсване - официална тема
Не лошо предаване ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ЗАСЕГА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Пак вървим с години назад след другите. Подобен тип предавания отдавна са отживелица в нормалните страни
Друг е въпроса, че на българина му трябва нещо подобно, за да си разнообрази скучното ежедневие.

Има далече по-интересни предавания по чуждите телевизии. Аз също мисля, че Сървайвър е много по-добър формат от Къртицата
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- olympic teteven
- Контакти:
dido1302 написа:град Тетевен и отбора, който рекламираш
За пръв път чувам да се рекламира отбор...

И какъв е проблема не разбрах? Който му харесва да го гледа, който не му харесва сменя канала! Какво изобщо има за обсъждане!? Глупаво било, за малоумници било....ми хубаво, хайде остроумните да гледат каквото им се гледа пък ние малоумните ще гледаме "Къртицата". Очаквам с нетърпение и "Сървайвър".
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- paceto
- Контакти:
dido1302 написа:Много си e готино предаването , аз чаках Сървайвър вече година и половина ама така и не почвасега ще си гледам Къртицата
Сървайвър се снима в момента в Камбоджа. Новият сезон ще започне от пролетта.
На есен ще започне Сървайвър.
Едно, че от пролетта започва България търси талант и второ, че те ще се завърнат някъде към края на март месец. Отделно после ще им трябва още време за монтажите на епизодите и т.н. Ще го оставят на есен, за да правят конкуренция на Биг Брадър, защото ако сега си изстрелят патроните на есен ще останат без никакво реалити предаване. Няма как да дават България търси талант и Сървайвър по едно време, защото ще се изядат един друг от към рейтинг.
И стига сте мрънкали затова, че темата е пусната в спортен форум. Да форума е предимно спортен, но това не означава, че трябва да се пускат теми само за спорта, а и ако погледнете малко по разчупено ще видите, че в това предаване има не малко спорт по време на игрите им. Този раздел Свободна зона е направен с такава цел да попадат подобни теми и който иска да ги коментира, а който не иска не го прави.
petqbg написа:CSKARCHETO-BS написа:Има ли кой да ги гледа тея простотии още бре
Да аз я гледам с особено голям кеф. Отделям очи от ТВ само при рекламите.
Евалата Пеевски и Василев за предаването. Евалато. МАШАЛА. АФЕРИМ АШКОЛСУН.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Мен най-ме радва Александър Сано голем пичага е и не е някакъв тежък като тоя баскетболиста дето се намръщил
- GA_ veliki
- Контакти:
Определено е смешно
гледах малко от пполосата в Горна баня.Мачовците издъхваха на 1/2 от разстоянието, а това се бягаше с войнишки дрехи и в бойно снаряжение в двете посоки за норматив.Анаболните пичове с дунапренените мускули къртят
Иначе повече едва ли ще го погледна

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"