1 година от Февруарските протести

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Re: 1 година от Февруарските протести

Мнениеот VOLOV » 05 фев 2014 00:09

Цялата манипулация бе да се изкара народа за да се смъкне правителството на ГЕРБ
и да дойде Партията Майка - БКП, с цялата си мафия и да наложи диктата на Русия върху
народа и икономиката. Който не го е разбрал още, един ден, детето му ще му го обясни
след някой урок по история в училище!

А! И да не забравя! Честит ви много по-евтин ток сега! Блажени са вярващите!
Парадокса на февруарските протеси бе, че уж насочен срещу мафията, бе организиран
именно от нея за да докара олигархията на власт! Прост народ лесно се управлява...

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 05 фев 2014 00:45

VOLOV написа:Цялата манипулация бе да се изкара народа за да се смъкне правителството на ГЕРБ
и да дойде Партията Майка - БКП, с цялата си мафия и да наложи диктата на Русия върху
народа и икономиката. Който не го е разбрал още, един ден, детето му ще му го обясни

Парадокса на февруарските протеси бе, че уж насочен срещу мафията, бе организиран
именно от нея за да докара олигархията на власт! Прост народ лесно се управлява...

Изтрих с мненията...не ме занимавай глупости...
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 фев 2014 01:17

Както февруарските, така и юнските протести бяха организирани от комунистическите престъпници!На нбито един от двата протеста не се спомена най-важният въпрос - за радикална и безкомпромисна декомунизация!А бесз декомунизация България няма как да тръгне напред! Тези неща съм ги доказал в няколко репортажа на предаването "Безкомпромисно"!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 05 фев 2014 01:22

.. в момента е 01.23 часа след полунощ .... темата е от преди 2 часа и нещо приблизително .... изключително удобна за лаене срещу Бойко и Герб , но досега не виждам мнения на обичайните Виалита 69, КНДР и прочие другари .... , което според мен недвусмислено доказва , че другарите са на работно време - редовна смяна ... след 22.00 не ги търси ... явно им се плаща за дневен труд из форумите ...

....иначе по темата няма какво много да се говори , и на малките деца е ясно за какво иде реч ...
.....малко преди началото на така наречените ''спонтанни'' всенародни протести , беше ясно , че Герб ще спечелят изборите .... бутнаха сметките за ток в няколко големи града и това беше достатъчно за да се масовизират протестите , с иначе съвсем справедливи искания .. но беше ясно , че това е само първа част от плана за сваляне на Герб от власт , после почнаха историите с подслушванията и гостуването на станишев по всички телевизии , обяснявайки как имал инфо , че Герб слушат всички и за капак беше постановката с бареков и деня за размисъл .... и воала ..

... една година по късно Герб не са на власт ... на власт е двойната коалиция бсп-дпс с пръсчето на атака .... и близо година по късно и монополите са си тук , няма никакви неоспорими доказателства за това , че цветанов е организирал подслушване на всички , напротив - продължават да излизат флашки само с участието на Бойко и с новите врагове на бсп - абв ... за уж чудовишния опит за фалшифициране на изборите от Костинброд , дори наказан няма , а уж всичко беше от ясно по ясно .... на бареков за награда му направиха партия ....е ..и никой вече не строи магистрали .....

.... не е лошо онези , които протестираха да си направят изводите ....

...... е ..и още едно нещо стана ясно .... Бойко си подаде оставката на 12 ден ..... станишев и его команда - нет ...

....извода , който всички вече го знаем и протестите в Украйна го доказаха - комунисти с мирни демонстрации не се свалят .... това са дебилни същества , с произход миришеш на сланина и лук и веднъж докопали се до власта я дават само с кръв .....

...изхода както и преди е само един - Терминал 2 на летище София .... тука оправия няма ... твърде много руски пари ,раздадени на твърде много дупедавци с червено потекло ... та така .... бог да ни пази .... ако има такъв де ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 фев 2014 02:36

Идат избори и там народа ще си каже тежката дума.Дано се проведе и референдума за да разберат БСП,ДПС и Атака,че народа иска елктронно и задължително гласуване,както и мажоритарен вот.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 05 фев 2014 03:14

.. никога няма да допуснат елекронно гласуване , особенно за българите в чужбина .... това са близо ...всъщност сигурно около 2 000 000 ..знам ли точно колко .... които са в по млада възраст и поне 90 процента никога няма да гласуват за комунистите и дпс ... което означава , че бсп и дпс ще се борят за влизане в парламента , а не за власта ... всъщност българите в чужбина са огромен ресурс ... много по голям от циганите и турците ...жалко , че няма да им се даде шанс да гласуват електронно ....

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 фев 2014 04:58

Само едно мога да кажа. Колкото и трудно да живее днес българина, трябва да благодарим на тези хора от снимките, че свалиха най-антибългарското, антидемократично и антихуманно управление в цялата по-нова история на България.
Поклон пред жертвите !
Поклон пред героите, които заплатиха с живота си, за да падне тази мутро-милиционерска, олигархична власт !
Сега важното е НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ да не бъде допуснат отново да се върне на власт !!!
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 фев 2014 05:14

VOLOV написа:Цялата манипулация бе да се изкара народа за да се смъкне правителството на ГЕРБ

Така е ! Прост народ лесно се управлява и ти си олицетворение на простия народ ! :mrgreen:
Народът в това число и аз излязохме, защото миналия януари имахме тройно по-големи сметки за ток.
В началото протестите бяха само срещу високите сметки.
Съвсем естествено протестите се обърнаха срещу правителството и срещу Бойко Борисов, след като той защити ЕРП-тата и отказа да ги санкционира за престъпленията, които вършат.
Така Бойко Борисов показа, че е защитник на монополистите, каквито в енергийния сектор се явяват ЧЕЗ, Енерго про и EVN.
Затова хората го изметоха от властта !
Замълчи, тъпако, пред паметта на онези българи, които се самозапалиха от отчаянието, до което ги доведе твоя кумир - Бойко Методиев Борисов !!!
Високите сметки за ток бяха само капката, която преля чашата.
Истинската причина беше близо 4 годишното арогантно и просташко антибългарско управление на ГЕРБ/ГРОБ.
Замразени пенсии и замразени заплати при постоянно растящи цени.
Ширеща се милиционерщина и липса на демокрация.
Финансов ГЕНОЦИД над българите провеждан по заповед на ционистите, на които Боко е верен слуга.
Мачкане на дребния и среден бизнес. Герберски рекет над всички непартийни фирми.
Това са само част от причините за февруарските протести. Надутите сметки за ток бяха просто поводът. Причините бяха много !
Последна промяна от viali69 на 05 фев 2014 05:45, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 фев 2014 05:29

CTAHKO написа:Освен че картофа вече не е на власт, какво се е променило от тогава до сега 8-) И изобщо изпълнено ли е нещо от обявените искания на протестиращите :? :roll:

Ти, поне си интелигентен. Нали се сещаш, че в една система, каквато е ЕС нищо не може да се промени драстично. Просто правилата се определят от Брюксел, Вашингтон, Тел Авив.
Все пак никой не може да отрече, че днес живеем малко по-свободно. Не ме спират и не ме проверяват по пътищата безпричинно, както това се правеше постоянно и масово по времето на ГЕРБ.
Във фирмата ми не идват през ден данъчни, пожарна, полиция, ХЕИ и т.н.
Пенсиите на родителите ми ще бъдат повишени от 1юли, а не както по времето на ГЕРБ - 4 години замразени.
Най-бедните от пенсионерите получиха за Коледа коледни добавки, каквито не бяха получавали от 4 години насам.
Цената на тока бе намалявана на два пъти с по 5%. Днешните ми сметки за ток не са като онези през февруари миналата година.
За 6 месеца управление на новото правителство не може да искаме да направят чудеса.
Още повече, че ГЕРБ окрадоха 10 милиарда преди да паднат от власт.
През цялото това време кабинетът Орешарски не беше оставен нито за миг да работи спокойно. Платените от Сорос и ционистите отвън и от ГЕРБ и олигарсите като Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова вътре протести, не дадоха и минута спокойствие на новата власт.
И все пак тя работи и прави положителни неща, които предишните не направиха за цели 4 години !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 фев 2014 07:36

viali69 написа:
CTAHKO написа:Освен че картофа вече не е на власт, какво се е променило от тогава до сега 8-) И изобщо изпълнено ли е нещо от обявените искания на протестиращите :? :roll:

Ти, поне си интелигентен. Нали се сещаш, че в една система, каквато е ЕС нищо не може да се промени драстично. Просто правилата се определят от Брюксел, Вашингтон, Тел Авив.
Все пак никой не може да отрече, че днес живеем малко по-свободно. Не ме спират и не ме проверяват по пътищата безпричинно, както това се правеше постоянно и масово по времето на ГЕРБ.
[/u]Във фирмата ми не идват през ден данъчни, пожарна, полиция, ХЕИ и т.н.[u]
Пенсиите на родителите ми ще бъдат повишени от 1юли, а не както по времето на ГЕРБ - 4 години замразени.
Най-бедните от пенсионерите получиха за Коледа коледни добавки, каквито не бяха получавали от 4 години насам.
Цената на тока бе намалявана на два пъти с по 5%. Днешните ми сметки за ток не са като онези през февруари миналата година.
За 6 месеца управление на новото правителство не може да искаме да направят чудеса.
Още повече, че ГЕРБ окрадоха 10 милиарда преди да паднат от власт.
През цялото това време кабинетът Орешарски не беше оставен нито за миг да работи спокойно. Платените от Сорос и ционистите отвън и от ГЕРБ и олигарсите като Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова вътре протести, не дадоха и минута спокойствие на новата власт.
И все пак тя работи и прави положителни неща, които предишните не направиха за цели 4 години !

Viali69, и ти си интелигентен. Но нима не допускаш, че истината може да бъде и малко по-различна от твоите убеждения и сентенциите, които излъчваш. И е възможно хората, които са на различно от твоето мнение да имат някакъв интелктуален потенциал. Позволявам си да коментирам твоите констатации:
1. Може би в системата ЕС нещата се променят трудно. Не бих се ангажирал с мнение за определящите правилата. Но съм сигурен, че в частност в България нещата се променят изключително трудно. По и зараи правила, определяни от ДругиСтруктури.
2. Дали живеем по-свободно? Аз не виждам разлика, Мен все така си ме спират по пътищата без да съм извършил нарушение. В твоят фирма може и да не идват проверяващи. Моля те, не го твърди за всички фирми. Би трябвало да с досетиш защо. Все пак не мисля, че тези проверки са абсолютно неосновтелни.
3. Нека не се радваме предврително на социалните придобивки. Спомняме си последиците, когато "са давани без да са заработени".
4. Сметките за изразходваната електроенергия бяха намалени. Надявам се икономически обосновано. В противен случай ... Но върху намалението на сметките тази зима повлияха и други фактори. Независещи от власти, опозиции, организиращи протести и участващи в тях.
5. Не е необходимо да използваш клишета в оценките за настощото и бивши правителства.
6. Платени протести е имало, има и ще има. Както и платени подкрепи. Псочваш някои от плащащите Нито лъч светлина към противоположната група. Нима ще кажеш, че няма такива, че те не са много повече, по-силни, по-активни. Едните и другите намират и успяват да организират участници. Жалко за употребяваните. Още по-жалко е, че употребяваните са много. Употребяващите също са жалки. Но те знят защо.

Върни се в “Свободна зона”