Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Мнениеот demy27 » 27 яну 2014 14:31

silenxe написа:Най-тъжното е, че ще стане политик тоя. Лично мен ме е срам когато го видя по телевизията, не знам нега как не го е срам да се появява пред камера :|

Ще стане, защото има много прости хора. Даже и в този форум има хора, които постоянно го доказват. Изходите са няколко - Летище София, Летище Пловдив, Летище Варна. За съжаление няма как да стане, да се събудят един ден управляващите и в България да има само няколко зомбирани Джонита и никой друг. Да ги видим тогава.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 яну 2014 14:32

theprideofplovdiv написа:
sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:И Николай Бареков и Люба Колезич са комунистически престъпници , на които мястото им е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!

Другарко Жекова,стягайте се за Червеният парад.Извадете от нафталина пионерската връзка,пригладете старателно комсомолската ризка и дерзайте.Ние ще ви известим навреме кога и къде ще се проведе манифеста.Присъствието вие повече от задължително,при неявяване Белене ви зове,другарко.Понял?

ЕЙ,КОМУНИСТИЧЕСКО ГОВЕДО!ДА ПУКНЕШ ДАНО!ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА СА ЗАГУБИЛИ БЛИЗКИТЕ СИ В ЛАГЕРИ КАТО БЕЛЕНЕ БЕ,БОКЛУК ТАКЪВ?!

Не се пенете комсомолецо,явно вие яд че вашият род не е удостоен с тази чест?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 яну 2014 14:35

Джони ли си какъв си, бате бегай от тука, ДПС арско подлого !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 яну 2014 14:35

Заклет Левскар написа:
urkoto написа:И за Джони - форумния боец за свобода и дудуквация.

Не е само той - половин Пловдив са борци за дудуквация.

Не са по-зле от вас - борците за Тиквокрация ! :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 яну 2014 14:39

viali69 написа:
Заклет Левскар написа:
urkoto написа:И за Джони - форумния боец за свобода и дудуквация.

Не е само той - половин Пловдив са борци за дудуквация.

Не са по-зле от вас - борците за Тиквокрация ! :lol:

Смърт за ДПС, БСП, Герб, България без цензура, Реформаторски блок, Атака, НДСВ, СДС, АБВ и останалите боклуци, които ги защитават без изключения !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 яну 2014 14:41

Балкански Орел написа:Смърт за ДПС, БСП, Герб, България без цензура, Реформаторски блок, Атака, НДСВ, СДС, АБВ и останалите боклуци, които ги защитават без изключения !

И то кой остана :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 яну 2014 14:42

sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:
sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:И Николай Бареков и Люба Колезич са комунистически престъпници , на които мястото им е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!

Другарко Жекова,стягайте се за Червеният парад.Извадете от нафталина пионерската връзка,пригладете старателно комсомолската ризка и дерзайте.Ние ще ви известим навреме кога и къде ще се проведе манифеста.Присъствието вие повече от задължително,при неявяване Белене ви зове,другарко.Понял?

Не разбирам съветскки език неуважаемо комунистическо нищщожество антибългарин служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР!Най-много ако случайно отида на тази антибългарска комунистическа "манифестация" да взема няколко червени комунистически знамена и да ги изгоря! Гнус ме е да разговарям с комунистически преступници дори и по телефона!
Кой спаси комунистическите престъпници в това число и вас от въжето? Не бяха ли комунистите от С(ДС)?
Спите ли спокойно? Имате ли съвест - човешка, а не комунистическа?
Готов ли сте да влезнете в затвора като комунистически престъпник и терорист?
Докога такива убийци и терористи като вас ще се разхождат на свобода и ще тровят въздуха?

Другарко,спешно,немедлено и срочно си пийте илачите и си надянете усмирителната риза.Ние красноармейците ще ви изпратим на срочно лечение при най-добрите в занаята но дали и те ще се справят с вашето тежко заболяване?Дотогава дерзайте другарко ако ли не Белене и Ловеч са ви познати.

Вие трябва да се лекувате неуважаеми комунистически престъпнико, защото е доказано, че комунизмът е патологично заболяване на ума и сетивата - безспорен ФАКТ!Белене и Ловеч ги знам , в тези съветски концлагери са избити и загинали хиляди достойни българи за разлика от вас , който сте комунистически безродник, служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 яну 2014 14:43

Raoul_Duke написа:
Балкански Орел написа:Смърт за ДПС, БСП, Герб, България без цензура, Реформаторски блок, Атака, НДСВ, СДС, АБВ и останалите боклуци, които ги защитават без изключения !

И то кой остана :lol:

Останаха НФСБ той много си ги тачи :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 27 яну 2014 14:43

Бюреков е като отец Николай - другият лакей на кръга Цветан Василев & Пеевски
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 27 яну 2014 14:44

tmanolov на 27 Яну 2014 13:19
странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори?Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?

Амчи... един Светльо Витков е 100 пъти по-добър избор :)

Върни се в “Свободна зона”