tmanolov на 27 Яну 2014 13:19
странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори?Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?
Амчи... един Светльо Витков е 100 пъти по-добър избор