Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Мнениеот Neo M » 26 яну 2014 13:03

viali69 написа:
RedeviL написа:
ivo77 написа:
По-рано бе съобщено, че Ким Чен Ун е екзекутирал мъжа на леля си като го хвърлил на гладни кучета. Според в. Herald Sun Чан Сон Тек бил съблечен гол и хвърлен в клетка заедно с петима от най-приближените си хора. След това мъжете били дадени на 120 хрътки, държани гладни 3 дни.

Това съм убеден почти на 100%, че е жълта измислица! Какъв е този вестник Хералд Сън? Китайски!? :lol:

Разбира се, че е лъжа. Не просто лъжа, а и част от пропагандата, за която говоря в моята тема !
Както е лъжа и информацията за избитите деца. Проверих щателно - няма такава информация в РИА Новости.
В друг български сайт излезе същата лъжлива информация, но там поне бяха по-коректни като написаха, че информацията е от "някои източници" ... :mrgreen:
Нямам желание да ставам адвокат на диктатори като Ким-овете , но все пак трябва да има някакво благоприличие в манипулацията. :lol:

Малко си търсил. Макар и новината да е пльосната най-отпред. Май си се помислил за много хитър и си решил да "стреляш" наизуст, разчитайки, че никой няма да провери сайта на руснаците. Ето, заповядай:

Всю семью дяди Ким Чен Ына казнили в Северной Корее
Тема:
Казнь дяди Ким Чен Ына и его семьи (33)
05:2126.01.2014 (обновлено: 11:12 26.01.2014)271377656692
В середине декабря сообщалось о том, что 67-летний Чан Сон Тхэк, который долгое время возглавлял "регентский совет" при молодом Ким Чен Ыне и считался "вторым человеком" в государстве, был казнен по приговору суда за попытку свержения власти.
СЕУЛ, 26 янв — РИА Новости, Дарья Крутова. Вся семья казненного ранее дяди руководителя КНДР Чан Сон Тхэка была уничтожена по приказу Ким Чен Ына, сообщает в воскресенье агентство Ренхап со ссылкой на многочисленные источники.
"По приказу первого высшего руководителя КНДР Ким Чен Ына массовой казни подверглись все члены семьи Чан Сон Тхэка, включая младенцев", — сообщает источник, осведомленный о ситуации в Северной Корее.
По данным агентства, старшая сестра Чан Сон Тхэка — Чан Ге Сун с мужем, послом КНДР на Кубе Чон Ен Чжином, а также племянник Чан Сон Тхэка, посол КНДР в Малайзии Чан Ен Чхоль с двадцатилетними сыновьями Тэ Реном и Тэ Уном были отозваны в Пхеньян в декабре прошлого года и казнены.
Оба брата Чан Сон Тхэка умерли ранее от болезни, поэтому массовой зачистке подверглось потомство сестер дяди руководителя КНДР, в том числе малолетние внуки. Как сообщает агентство, члены семьи Чан Сон Тхэка, которые оказывали сопротивление властям, были расстреляны прямо перед домом на глазах у своих соседей.
При этом казни удалось избежать женщинам, не являющимися кровными родственниками дяди лидера. Жену Чан Ен Чхоля принудительно развели с мужем и отправили вместе с семьей в лагерь в отдаленном районе Северной Кореи.
В середине декабря сообщалось о том, что 67-летний Чан Сон Тхэк, который долгое время возглавлял "регентский совет" при молодом Ким Чен Ыне и считался "вторым человеком" в государстве, был казнен по приговору суда за попытку свержения власти. Позднее стало известно, что супруга казненного, Ким Ген Хи, находится в коме: ей якобы была проведена операция по удалению опухоли мозга. Информации о дальнейшей судьбе женщины, которая приходится тетей руководителю страны, нет.

[offtopic]http://ria.ru/world/20140126/991359121.html[/offtopic]

Не съм я сравнявал с българската публикация, но е факт, че има подобна новина. Хиляди пъти те посъветвах да спреш с демагогията. Само би спечелил от едно такова действие.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 13:24

Neo M написа:Малко си търсил. Макар и новината да е пльосната най-отпред. Май си се помислил за много хитър и си решил да "стреляш" наизуст, разчитайки, че никой няма да провери сайта на руснаците. Ето, заповядай:

Не съм я сравнявал с българската публикация, но е факт, че има подобна новина. Хиляди пъти те посъветвах да спреш с демагогията. Само би спечелил от едно такова действие.

Браво ! Молодец ! Прав си - изобщо не съм търсил. :mrgreen:
А, сега се надявам по същия начин да проверяваш всяка една тема, която ти поднасят като новина големите уж български телевизии и западните медии. Ще ти е от полза !
И не си позволявай да ме съветваш ! Много си малък и в прекия, и в преносния смисъл за това ! ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 яну 2014 13:33

viali69 написа:
Neo M написа:Малко си търсил. Макар и новината да е пльосната най-отпред. Май си се помислил за много хитър и си решил да "стреляш" наизуст, разчитайки, че никой няма да провери сайта на руснаците. Ето, заповядай:

Браво ! Молодец ! Прав си - изобщо не съм търсил. :mrgreen:
А, сега се надявам по същия начин да проверяваш всяка една тема, която ти поднасят като новина големите уж български телевизии и западните медии. Ще ти е от полза !
И не си позволявай да ме съветваш ! Много си малък и в прекия, и в преносния смисъл за това ! ;)

Въобще не бягай от темата с общи приказки. Факта е, че излъга, за да прокараш определени свои идеи и виждания. Когато на някой му докажат в "лицето" подобно нещо, то най-малкото е правилно да излезе и да е се извини.
И въобще не смятам, че съм малък да те съветвам в прекия и преносния смисъл. Категорично си го доказал с писанията си в този форум.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 яну 2014 13:39

Виали, тука колегата е много прав, както ти кълнеш, че всичко капиталисти лъжат, за да продължава пропагандата, така и ти направи абсолютно същото в случая. :roll:
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 13:39

Neo M написа:
viali69 написа:Браво ! Молодец ! Прав си - изобщо не съм търсил. :mrgreen:

Въобще не бягай от темата с общи приказки. Факта е, че излъга, за да прокараш определени свои идеи и виждания. Когато на някой му докажат в "лицето" подобно нещо, то най-малкото е правилно да излезе и да е се извини.
И въобще не смятам, че съм малък да те съветвам в прекия и преносния смисъл. Категорично си го доказал с писанията си в този форум.

Излъгах ?! По-скоро блъфирах и предположих, че това е поредната лъжа за КНДР. Още повече, че както съм написал не желая да ставам адвокат на диктаторите Ким.
Е, нормално е от много лъжи, които се сипят по адрес на неудобната Северна Корея все някоя информация да излезе истина.
Аз обаче май сбърках - ти да не си журналистче ? От същите тези манипулаторчета, които получават хиляди левове, за да промиват мозъците на народа. Спомням си, че много яростно се нахвърли върху мен, когато пуснах темата за огромните журлналистически заплати в някои медии ...
Явно тогава съм те засегнал лично. :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 26 яну 2014 13:43

Нормално е да повярвате на това при положение, че повярвахте и на западната пропаганда за космонавта на Слънцето. Утре някой западен вестник ще напише, че в Северна Корея децата се хвърлят от високи скали, вие пак ще повярвате.
Лесно е да възприемаш всичко, което четеш, но е трудно да задействаш мозъка си и да помислиш логично ли е това. Забравяме самите престъпления, интересно ми е как си обяснявате постоянното "изтичане на информация" от иначе напълно затвореното общество на Северна Корея ? Сигурно американците имат внедрен агент дето си пие водката с Ким Чен Ун ? Много несериозно реагирате!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 26 яну 2014 13:46

viali69 написа:
Neo M написа:

Излъгах ?! По-скоро блъфирах и предположих, че това е поредната лъжа за КНДР. Още повече, че както съм написал не желая да ставам адвокат на диктаторите Ким.
Е, нормално е от много лъжи, които се сипят по адрес на неудобната Северна Корея все някоя информация да излезе истина.
Аз обаче май сбърках - ти да не си журналистче ? От същите тези манипулаторчета, които получават хиляди левове, за да промиват мозъците на народа. Спомням си, че много яростно се нахвърли върху мен, когато пуснах темата за огромните журлналистически заплати в някои медии ...

Комуниста никога не се е насрал, той просто съхранява предишното си ядене. Всичко друго е заговор на световните господари.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 яну 2014 13:48

viali69 написа:
Neo M написа:

Пак се опитваш да извърташ. Не съм журналист-ЧЕ, щото ако бях, то тогава щях да те забивам на всяка подобна крачка, в която се опитваш да лъжеш и да подвеждаш хората. ;) Левове явно получаваш ти, щото от времето, което прекарваш в този форум, за да демагогстваш и манипулираш, то е явно, че не ти остава време да работиш нещо друго, с което да си вадиш хляба. Но в случая това не е важно, по-важното е да кажеш извинявай на хората, които четат тази тема и ти се опита да манипулираш.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 26 яну 2014 13:56

Neo M написа:Пак се опитваш да извърташ. Не съм журналист-ЧЕ, щото ако бях, то тогава щях да те забивам на всяка подобна крачка, в която се опитваш да лъжеш и да подвеждаш хората. ;) Левове явно получаваш ти, щото от времето, което прекарваш в този форум, за да демагогстваш и манипулираш, то е явно, че не ти остава време да работиш нещо друго, с което да си вадиш хляба. Но в случая това не е важно, по-важното е да кажеш извинявай на хората, които четат тази тема и ти се опита да манипулираш.

Искаш да ми кажеш: Извини се бе ! Така ли ? :mrgreen:
И защо така бе, господин пишман демократе ? Защо действате с похватите на тези, които уж усмивате ?
Защо днес вярвате на РУСКАТА агенция РИА Новости, а иначе руснаците са лошите ?
Защото тази информация обслужва вашите манипулации ли ?

Това, че го пише руска информационна агенция е гаранция за достоверност, така ли ? :roll:
Браво ! Голям напредък има в разбиранията ви относно Русия ! Похвално !
Последна промяна от viali69 на 26 яну 2014 13:57, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 яну 2014 13:56

Щом братята руснаци ни информират,значи е вярно или РИА новости и те са капиталисти и подлоги на САЩ.
Ще го напиша за незнам си кой път ,когато и САЩ да пуснат атомните бомби над Пхенян ,все ще е късно 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”