Stahlgewitter написа:Понякога в разговорите по телефона добавям:За тези,които подслушват:"Да ви *** майката на всичките".Мисля,че е единствения начин да им го кажа челно.
Да, такава е обичайната практика да заглушиш подслушвателите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stahlgewitter написа:Понякога в разговорите по телефона добавям:За тези,които подслушват:"Да ви *** майката на всичките".Мисля,че е единствения начин да им го кажа челно.
MAXIMUS написа:Този тест го направих преди една година. Бях сигурен, че са ме подслушвали, не че има какво да научат от мен, просто рода ми е от интересно потекло. Излезнаха ми 17 цифри. В района в който работя направихме тест с още около 20 апарата и цифрите които излизаха бяха точно 15.
electroface написа:Смартфоните на Sony са със 17-цифрен IMEI
Седем написа:MAXIMUS написа:Този тест го направих преди една година. Бях сигурен, че са ме подслушвали, не че има какво да научат от мен, просто рода ми е от интересно потекло. Излезнаха ми 17 цифри. В района в който работя направихме тест с още около 20 апарата и цифрите които излизаха бяха точно 15.
А сега по-малко ли са ти цифрите? Или са си пак 17? И ако са 17 (което 100% е така), мислиш ли, че си толкова важен някой да те подслушва 1 година без прекъсване?
Хора, не се излагайте.
MAXIMUS написа:Седем написа:MAXIMUS написа:Този тест го направих преди една година. Бях сигурен, че са ме подслушвали, не че има какво да научат от мен, просто рода ми е от интересно потекло. Излезнаха ми 17 цифри. В района в който работя направихме тест с още около 20 апарата и цифрите които излизаха бяха точно 15.
А сега по-малко ли са ти цифрите? Или са си пак 17? И ако са 17 (което 100% е така), мислиш ли, че си толкова важен някой да те подслушва 1 година без прекъсване?
Хора, не се излагайте.
От 24.12.2013 съм с нов апарат.Дори бях забравил за този тест и сега го направих отново. 17 цифри са и сега.
stefani написа:Хаха значи и мен ме подслушват комунистите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта