Българските семейства без социални помощи, ромите с помощи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българските семейства без социални помощи, ромите с помощи
Закона за раздаването на помощите се решава със закон от народното събрание. Същото(народното събрание) се избира пряко от народа, не се появява от нищото. Съответно всеки един е участвал в избора на тези хора и няма право да мрънка. И второ не може помощите да се диференцират на "за етничеки цигани" и "и "за етнически българи". Защото просто по закон в България цигани няма!! Няма такова животно. На никой в личната карта не му пише циганин или поне аз не съм виждал такава. Затова помощите се раздават на всеки според закона. Ако някой има предложения какво да се промени в закона - нека сподели, но до сега никой не предложи нищо полезно. А само с мрънкане не става.
- Балкански Орел
- Контакти:
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:Трябват анти-цигански безредици, да разберат че те са чужденци в тази страна и да се спре с някакъв закон развъждането им !!!
Ти не разбра ли, че в тази държава ние сме чужденците и сме техни слуги
Ти не знаеш ли, че хора с пречупена воля, не трябва да коментират такива важни въпроси ?
[center]Levski & Lazio[/center]
Аз предложих
Кастрация на необразованите, както е в Сингапур и за дестина години нещата ще се оправят много бързо 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Балкански Орел
- Контакти:
CTAHKO написа:Аз предложихКастрация на необразованите, както е в Сингапур и за дестина години нещата ще се оправят много бързо
Това е добро предложение, но първо трябва да се вземе властта със сила от някой, който ще го направи !
Балкански Орел написа:CTAHKO написа:Балкански Орел написа:Трябват анти-цигански безредици, да разберат че те са чужденци в тази страна и да се спре с някакъв закон развъждането им !!!
Ти не знаеш ли, че хора с пречупена воля, не трябва да коментират такива важни въпроси ?
Оле майко

Наскоро и аз предложих на всеослушание в офиса кастрация за циганите и ме изгледаха много странно.
Все едно не си го мислят 99% от хората.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Наскоро и аз предложих на всеослушание в офиса кастрация за циганите и ме изгледаха много странно.
В Сингапур да не са по-прости от нас, че са предприели такива мерки

- Балкански Орел
- Контакти:
CTAHKO написа:Балкански Орел написа:CTAHKO написа:Балкански Орел написа:Трябват анти-цигански безредици, да разберат че те са чужденци в тази страна и да се спре с някакъв закон развъждането им !!!
Оле майко![]()
![]()
Добре, извинявай. Взимам си думите назад. Те са наши слуги и имат само задължения, без никакви права. А ние нищо не правим и имаме само права, без никакви задължения към държавата
Не ти говоря за това, ясно е че сме им роби, въпроса е, че ти си се ПРЕДАЛ от сега и не виждам при положение, че си се ПРЕДАЛ какво коментираш...Или пък да не ги кастрираме, а който от тях направи бебе, да го разстреляме.Време е за национална анти-циганска политика, иначе България си отива !
Балкански Орел написа:Не ти говоря за това, ясно е че сме им роби, въпроса е, че ти си се ПРЕДАЛ от сега и не виждам при положение, че си се ПРЕДАЛ какво коментираш...Или пък да не ги кастрираме, а който от тях направи бебе, да го разстреляме.Време е за национална анти-циганска политика, иначе България си отива !
Ето го бе човек. Хората ги друсат с глоби, а ние тук им даваме помощи

Жените без висше, които раждат второ дете, плащат глоба. Слабограмотните се убеждават да се подложат на стерилизация срещу значителна парична сума.
П.П. Не съм се предал, просто като ми писне, ще отида там, където няма цигани

Laetitia написа:Наскоро и аз предложих на всеослушание в офиса кастрация за циганите и ме изгледаха много странно.
Права си, но после кой ще избира червените?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]