Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас

Мнениеот modor » 09 яну 2014 18:48

stefani написа:Значи има и във форума, нека си признаят :lol:

Има! Веднага се сещам за един, който редовно ни тероризира с лични :geek:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 яну 2014 18:53

modor написа:
stefani написа:Значи има и във форума, нека си признаят :lol:

Има! Веднага се сещам за един, който редовно ни тероризира с лични :geek:

Да,вчера бях посетен/тероризиран/ :)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 яну 2014 18:54

hajitsu написа:
doktora25 написа:Извънземни има с 99,999...9% сигурност, но вероятността ние, нашите деца или внуци да се срещнем с тях не е повече от 0,000...01%. И веднага обяснявам защо. Най-близката звезда с характеристики близки до Слънцето се намира на около 10 светлинни години. Най-близката изобщо се намира на 4 светлинни години, а около нея не е открито нищо интересно. Да се върнем на първата. В най-добрия случай там е най-близкото място, на което е вероятно да има разумен живот. Ако около нея има някой и гледа към нас той ще вижда събитията на Земята отпреди 10 години. Това е що годе приемливо, но ако иска да ни посети биха му отнели 10 години да дойде до нас, но ако само ако се движи със скоростта на светлината 300 000 км/сек, което е практически невъзможно. Нашите технологии могат да осигурят максимална скорост трета космическа 16 км/сек, което означава, че наша ракета би изминала това разстояние за 300 000:16=18 750 пъти повече години или за 187 500 години. За да дойде при нас той при всички положения трябва да има по-усъвършенствана технология, но е много по-вероятно времето, което ще му е необходимо да дойде да е по близо до числото 187 000, отколкото до 10. Дори и Проксима (дето е на 4 св.год) да вземем за база, разсъжденията няма да са по-различни. Вероятността да има по-разумен от неговия живот (на този дето е на 10 св.год.) с по-усъвършенствани технологии на по-далечни звезди съответно расте, но там се намесва и другият фактор, с който започнах: забелязването. Примерно ако има такъв субект на звезда намираща се на 5 000 светлинни години, той ще вижда събитията на Земята преди 5 000 години, може да не открие нищо интересно и да я подмине с пренебрежение.

А може да са тръгнали и до няколко години да пристигнат? А може би месеци, седмици или дни? :roll:

Ако са тръгнали преди 187 000 г. значи очакват да се срещнат с неандерталци и да има ледников период.

urko, прав си, вероятно е възможно, самите черни дупки представляват огъване на пространството, което само по себе си е точно това, което казваш, но трябва да разчитаме че те ще са наясно къде има подобни коридори и как да се използват, а сам се сещаш, че е трудно да се направи подобно проучване.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 яну 2014 19:25

Ще повярвам, че има извънземни, когато някой го докаже чрез научен подход. Дотогава си говорете, не ми пречите. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

pomiqr125

Мнениеот pomiqr125 » 09 яну 2014 19:37

Предполагам вярвате на тоя изкуфелия пенсионер като на оная японска принцеса, която си говореше с извънземните за края на света през миналата година. Тези извънземни като ни посещават от хиляди години защо не са ни научили да бъдем добри?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 яну 2014 19:39

doktora25 написа:Извънземни има с 99,999...9% сигурност, но вероятността ние, нашите деца или внуци да се срещнем с тях не е повече от 0,000...01%. И веднага обяснявам защо. Най-близката звезда с характеристики близки до Слънцето се намира на около 10 светлинни години. Най-близката изобщо се намира на 4 светлинни години, а около нея не е открито нищо интересно. Да се върнем на първата. В най-добрия случай там е най-близкото място, на което е вероятно да има разумен живот. Ако около нея има някой и гледа към нас той ще вижда събитията на Земята отпреди 10 години. Това е що годе приемливо, но ако иска да ни посети биха му отнели 10 години да дойде до нас, но ако само ако се движи със скоростта на светлината 300 000 км/сек, което е практически невъзможно. Нашите технологии могат да осигурят максимална скорост трета космическа 16 км/сек, което означава, че наша ракета би изминала това разстояние за 300 000:16=18 750 пъти повече години или за 187 500 години. За да дойде при нас той при всички положения трябва да има по-усъвършенствана технология, но е много по-вероятно времето, което ще му е необходимо да дойде да е по близо до числото 187 000, отколкото до 10. Дори и Проксима (дето е на 4 св.год) да вземем за база, разсъжденията няма да са по-различни. Вероятността да има по-разумен от неговия живот (на този дето е на 10 св.год.) с по-усъвършенствани технологии на по-далечни звезди съответно расте, но там се намесва и другият фактор, с който започнах: забелязването. Примерно ако има такъв субект на звезда намираща се на 5 000 светлинни години, той ще вижда събитията на Земята преди 5 000 години, може да не открие нищо интересно и да я подмине с пренебрежение.

Някаква страхотна глупост си написал!!!

Първо, дори и да е вярно всичко, което си изписал, това не значи, че не може да са тръгнали по-рано. Те все пак не чакат твоя поуст ,за да запалят колата :Р

Второ, впечатляващо е, че знаеш как е изграден целият космос и приемеш, че измеренията са ширина, дължина, височина и време и те не могат да търпят изменения... Теорията на относителнсотта на Айнщайн, обаче обяснява, че времето може да се забавя/забързва... Той също така пише и за worm-holes, което не съм сигурен как е на бг, но е нещо като дупка от червей.

За да разбереш какво си сбъркал. Обясни как свършва вселената... Какво има накрая... Някакъв куб ли е... какво става, ако минеш след края... Въобще каква геометрична форма има, как се изобразява на координатна система една точка и т.н. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 яну 2014 19:42

pomiqr125 написа:Предполагам вярвате на тоя изкуфелия пенсионер като на оная японска принцеса, която си говореше с извънземните за края на света през миналата година. Тези извънземни като ни посещават от хиляди години защо не са ни научили да бъдем добри?

защото човек сам израства духовно... как те учи някой да бъдеш еди какво си... тва да не е Капитан Планета и там с пръстена със сърцето да те променят :Д :ДД:

Ето, ти например си помяр... какво да направят от теб, докато сам не поискаш да стане куче за пример : )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 яну 2014 19:46

Soulen написа:Г-н Милев, новия световен ред вече е наложен в Русия. Имат си чипиране и авторитарна власт от един човек. Нали това целят те да контролират всичко. Да се учат европейците от другаря Путин 8-)

Да допуснем, че си прав. Какво ми пречи на мен НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД на Путин, след като той не ми го налага тук в България ?
Схващаш ли разликата ?
Путин не налага на никоя чужда държава своите правила за разлика от САЩ и ЕС.
Може и да си прав. Може Путин наистина да е част от НСР, а неговият новосъздаден ЕАС да е част от пъзела за сглобяване на глобалния свят.
Може ! Аз не съм кон с капаци и допускам всичко.
Имам усещането обаче, че нещата не стоят така. Иска ми се да не стоят така. Вярвам, че не стоят така !
Времето ще покаже дали аз съм бил прав или ти. Ако ти си бил прав ще призная грешката си и ще си посипя главата с пепел. ;)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 яну 2014 19:51

viali69 написа:
Soulen написа:Г-н Милев, новия световен ред вече е наложен в Русия. Имат си чипиране и авторитарна власт от един човек. Нали това целят те да контролират всичко. Да се учат европейците от другаря Путин 8-)

Да допуснем, че си прав. Какво ми пречи на мен НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД на Путин, след като той не ми го налага тук в България ?
Схващаш ли разликата ?
Путин не налага на никоя чужда държава своите правила за разлика от САЩ и ЕС.
Може и да си прав. Може Путин наистина да е част от НСР, а неговият новосъздаден ЕАС да е част от пъзела за сглобяване на глобалния свят.
Може ! Аз не съм кон с капаци и допускам всичко.
Имам усещането обаче, че нещата не стоят така. Иска ми се да не стоят така. Вярвам, че не стоят така !
Времето ще покаже дали аз съм бил прав или ти. Ако ти си бил прав ще призная грешката си и ще си посипя главата с пепел. ;)

Да речем, че Русия в момента не ни го налага. На ход е запада в момента. Както казах при тях е характерна мултикултурата. Ето във Франция кореняк французите са много по-малко от пришълците, ама не се оплакват. Приели са го. При нас никога няма да стане толкова зле колкото при тях примерно. Накрая границите ще станат формалност и циганите ще се изнесат да пречат на тях. Аз бих подкрепил едно световно правителство, ако ме отърве от всички политици на прехода :)

Все пак имаме най-некадърно-продажни политици в света и всички ще са по-добри от тях.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

pomiqr125

Мнениеот pomiqr125 » 09 яну 2014 19:54

Alex написа:
pomiqr125 написа:Предполагам вярвате на тоя изкуфелия пенсионер като на оная японска принцеса, която си говореше с извънземните за края на света през миналата година. Тези извънземни като ни посещават от хиляди години защо не са ни научили да бъдем добри?

защото човек сам израства духовно... как те учи някой да бъдеш еди какво си... тва да не е Капитан Планета и там с пръстена със сърцето да те променят :Д :ДД:

Ето, ти например си помяр... какво да направят от теб, докато сам не поискаш да стане куче за пример : )

Това е много гадно детско, също и Волтрон, а за пауър рейнджърс да не говорим. Едно време с един приятел се бяхме размечтали да направим детско, в което всичките таклива добри д аги избием и да спрат да ни тормозят с подобни истории.

Една сутрин бях попаднал на телетабис и разбрах защо децата с атолков араздразнителни. Няма по-изнервящо нещо от това чудо на телевизията.

С добротата се занимава Мадлен Алгафари :D

А извънземните като с аот хиляди години на земята са могли да ни развият в добра насока и да ни попречат да воюваме и да се избиваме. Ама явно са добри смао на приказки.

Върни се в “Свободна зона”