Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви
Приматите са си примати. Урко:

Супер, значи сега, 29 декември, сме над 7 милиона, а като се събудя на 1 януари, ще сме под 4 милиона. Дано да са повечето млади и хубави жени
А какво стана с прочутите предвиждания за 2050 година, според които тогава ще сме 5 милиона?
То като се замисля, цигани + турци + малоумници може да прави към 3 милиона наистина, че и малко повече. А ЕС отваря трудовия си пазар от новата година. Значи от 1 януари следва възход за българите. Циганите ще отидат във Франция, Турците - в Германия, а малоумниците - в Англия. Ще си останем почти чиста нация и бавно, но сигурно, ще си нарастваме, докато станем 5 милиона през 2050 година. Значи все пак са били верни предположенията на статистиците. А до 2100 година предвиждам да възстановим 8,5 милионната бройка - чисти, интелигентни българи, живеещи в една богата и преуспяваща страна, без автори на дебилни теми по форумите.
Така като гледам - хубава прогноза.
П.П. За такава малоумна тема такъв коментар реших да напиша
А какво стана с прочутите предвиждания за 2050 година, според които тогава ще сме 5 милиона?
То като се замисля, цигани + турци + малоумници може да прави към 3 милиона наистина, че и малко повече. А ЕС отваря трудовия си пазар от новата година. Значи от 1 януари следва възход за българите. Циганите ще отидат във Франция, Турците - в Германия, а малоумниците - в Англия. Ще си останем почти чиста нация и бавно, но сигурно, ще си нарастваме, докато станем 5 милиона през 2050 година. Значи все пак са били верни предположенията на статистиците. А до 2100 година предвиждам да възстановим 8,5 милионната бройка - чисти, интелигентни българи, живеещи в една богата и преуспяваща страна, без автори на дебилни теми по форумите.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Мисълта на Уреца е много проста
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- counterstrike
- Контакти:
gzagorov написа:Супер, значи сега, 29 декември, сме над 7 милиона, а като се събудя на 1 януари, ще сме под 4 милиона. Дано да са повечето млади и хубави жени![]()
Уважаеми Загоров,
Толкова мощно си го подредил, че чак жал ми стана за автора на темата.
Разбира се, съгласен съм напълно с мнението ти.
Поздрави и пожелания да си подредим държавата.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
gzagorov написа:...чиста нация...
Звучи ми познато, сякаш някъде другаде съм го чувал...
Атеист написа:gzagorov написа:...чиста нация...
Ами значи да обявявам война на Полша
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:Атеист написа:gzagorov написа:...чиста нация...
Ами значи да обявявам война на Полша
Да не забравиш само за Молотов-Рибентроп...
Между другото, смятам че проблемите с демографията и народностното самосъзнание на българите (вторият проблем е дори по-страшен от първия) са наистина много сериозни. Тук просто коментираме цифрите.
Темата е ГОТИНА! И всеки си има мнение.Но според мен не ние трябва си отидем от НАШАТА ДЪРЖАВА а просто да изгоним тези които ни пречат да живеем НОРМАЛНО. ВЪН Смешните ни ПСЕВДОПОЛИТИЦИ.
Заглавието, или по-точно думичката "замислят", е подвеждащо, защото 45% всъщност "обмислят"! Разликата е съществена. Няма нищо лошо да обмисляш нещо, аз лично също съм разсъждавал над това да емигрирам, да започна свой собствен малък бизнес, да продам имот или да инвестирам в земеделска земя, но това са само съждения и съвсем не значи че съм имал реална готовност да го направя. Та така и с потенциалните емигранти.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс