На Стефановден ГЕРБ откриват...джамия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levskar_forever

Re: На Стефановден ГЕРБ откриват...джамия!

Мнениеот Levskar_forever » 27 дек 2013 16:17

counterstrike написа:
urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.

Турко, за теб знаем, всичко знаем. За теб е нормално да има джамии, българите са мургави, Костов е номер 1, но и Ибрикчи Боко не е за изхвърляне и т.н.
Болеше ли много сюнета?

Турко, между другото съм кръстен в най-старата църква в Шумен. Имам си и кръщелно свидетелство за доказателство коя религия изповядвам. А ти си имаш рязана бургия за доказателство каква религия изповядваш.

За жалост затова и България ще се затрие. Виж колко българи ибрикчии има в ДПС, другите партии и те, и не само в политиката. Има хора готови да сложат феса и да продадат страната си срещу 1000 лева.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 27 дек 2013 16:19

Събрали се 5-ма глупака във форума и нищят глупости. Същата партия ГЕРБ дадае стотици хиляди левове за храма в Ловеч, и за още поне 10 църкви. Вие да сте чували за интеграция, ама от къде с тези плитки мозъци. Ставате смешни от червената пропаганда, скоро ще Ви изметем. Честита Коледа и Весело посрещане на Нова Година на всички останали разумни хора в този форум, на петимата еретици от началото на тази тема, няма смисъл да им се честити, те уважават само 9 септември.

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 дек 2013 16:21

Levskar_forever написа: Има хора готови да сложат феса и да продадат страната си срещу 1000 лева.

Аз и за по-малко съм готов!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 27 дек 2013 16:21

Daniel Levski написа:Събрали се 5-ма глупака във форума и нищят глупости. Същата партия ГЕРБ дадае стотици хиляди левове за храма в Ловеч, и за още поне 10 църкви. Вие да сте чували за интеграция, ама от къде с тези плитки мозъци. Ставате смешни от червената пропаганда, скоро ще Ви изметем. Честита Коледа и Весело посрещане на Нова Година на всички останали разумни хора в този форум, на петимата еретици от началото на тази тема, няма смисъл да им се честити, те уважават само 9 септември.

Ибрикчи, похвали се де, откихте ли джамията? Удряхте ли чело в пода?
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

haha

Мнениеот haha » 27 дек 2013 16:21

Daniel Levski написа:Събрали се 5-ма глупака във форума и нищят глупости. Същата партия ГЕРБ дадае стотици хиляди левове за храма в Ловеч, и за още поне 10 църкви. Вие да сте чували за интеграция, ама от къде с тези плитки мозъци. Ставате смешни от червената пропаганда, скоро ще Ви изметем. Честита Коледа и Весело посрещане на Нова Година на всички останали разумни хора в този форум, на петимата еретици от началото на тази тема, няма смисъл да им се честити, те уважават само 9 септември.

Ходи го лапай на Бойко, това ще ти е коледния подарък.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 27 дек 2013 16:23

Чапаев написа:
Levskar_forever написа: Има хора готови да сложат феса и да продадат страната си срещу 1000 лева.

То ти си си с фес по рождение 8-)

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 дек 2013 16:27

Levskar_forever написа:
Чапаев написа:

То ти си си с фес по рождение 8-)

По-добре е да изкарам някой лев, от колкото да го слагам даром и без пари! Поне докато плащат!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2013 16:29

А каква е разликата дали ще я открият на Стефановден или на Ивановден :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 27 дек 2013 16:30

Чапаев написа:

Другарю, знам, че не харесвате чуждестранните колониалисти, но Ви предлагам да ги оневините напълно и да защитите тяхната репутация и интересите им. Разбира се, трудът Ви ще бъде възнаграден. За повече информация пишете ЛС.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 27 дек 2013 16:38

counterstrike написа:

Ибрикчи, похвали се де, откихте ли джамията? Удряхте ли чело в пода?

Турчин, а защо не сте написали,че дори и днес ГЕРБ е дарил 5000 лева за реконструкция на още една църква. Май в твоят край удрят чело в пода.

Върни се в “Свободна зона”