Гаврите на Диема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гаврите на Диема
Просто нещастниците от “Нова Фулъм Рейтинг ТВ“:) искат да наложат канала “Нова спорт HD“(съжалявам, че им правя реклама)!?!?След като пробваха да дават с/у 2.40 лв. на мач онлайн и явно само най-големите балъци(сигурно са били МНООООООГО малко) са им се вързали, сега пробват и тази дивотия!Предварително е обречена на провал, защото за да гледаш Nova HD трябва да се бръкнеш по 5.80 лв. на месец(това е цената на пакета, който не се предлага от всички оператори!!Но защо да даваш тези пари(които м/у другото са половината ти цена за НЕТА примерно), когато можеш да си гледаш дори и с по-добро качество мача който на теб ти харесва!?!?!–––––Отново ще ви постна сайта на който може да гледате мача МЮ–WH ДИРЕКТНО и то HD качество:livefootball.ws !! Естествено трябва да имате и Sopcast програма, която сайта ви предлага безплатно!!Хайде успех с гледането на мача,а аз ще гледам Фулъм–Ман“Сити на същия сайт, като по разбираеми причини ще се надявам на чудо от Фулъм!Ето директен линк за мача на Ман. Юнайтед-Уест Хям:livefootball.ws/448-manchester-united-west-ham.html!!Копирате го и го поствате, и ще ви отвори директно мача!Обикновено стартират малко преди началото на мача, а понякога по разбираеми причини и малко по-късно, но за без пари си е направо супер!
Последна промяна от ARSEEENAL на 21 дек 2013 16:39, променено общо 14 пъти.
- Балкански Орел
- Контакти:
Тоя път не са виновни от Диема, в цял свят не се дават мачове от 17:00 от Висшата лига, или малцина са избраните !
[center]Levski & Lazio[/center]
Графът написа:stefani написа:Levskar_90 написа:Защо от 17 часа ще дават някакво си мачле от Чемпиъншип, а не Фулум - Сити или мача на Ман Ют? Какво им става на тия дебили?
Не ти ли писна от Фулъм ? Аз пък не знам как имат наглостта да дават всеки мач на това посредствено отборче
от както започнахте пищенето срещу мачовете на фулъм, няма мач в събота от 17ч. съвпадение или не само такива мачове падат от ефир. ако някой ме убеди, че фулъм сити е по-малко стойностен от ливърпул и кардиф или последния понеделничен мач тая седмица, кардиф- уест бромич ще си променя мнението. до тогава ще псувам сам за себе си всички, които не искат да гледат най-стойностния български играч в последните 10 години, .
Как обобщаваш за последните 10 години, въпросът е сега какъв е и в колко мачове досега показва класна игра ? Освен това футболът е колективен спорт и няма нищо общо с това да искаш да гледаш примерно Григор и Кубрат или още 10 играчи на Фулъм
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Alexx написа:OT18 написа:
На мен стила на изритване на топката и гоненето й не ми допада, но хора всякакви.
Toва за изритването на топката е типично клише за хейтър на тема английски футбол. Английският футбол има много повече положителни черти и негативните неща почти са се изчистили в последните години(въпреки,че това кое е положително и негативно е въпрос на лична преценка). Да има дълги топки, но те не ми пречат и не им обръщам внимание.rumbata написа:Alexx написа:Я виж малко как играят отборите извън грандовете в другите първенства и тогава говори. Повечето отбори в другите първенства извън грандовете играят еднообразен футбол докато в Англия има стилово разнообразие.
![]()
![]()
Стилово разнообразие в Англия. Най-новият виц!!! Откакто започнаха да излъчват по някой мач от испанското и италианското първенство, вече не гледам смешниците от Англия - създатели и убийци на футбола.
Гледай си ги никой не те спира.Тук в България е пълно с хора, които не гледат английския футбол, дори го не харесват или мразят, но го коментират. Аз не гледам редовно италиански футбол примерно, но не съм тръгнал да го коментирам или да говоря колко е слаб и т.н..
п.п. пък сигурно ти е ясно,че един мач от типа Суонзи-Саутхямптън събира повече интерес отколкото Каляри-Верона или Реал Бетис-Гранадаmatador написа:Голяма работа ,че не дават мачове от 17 часа от Англия нали сега дават Ливърпул другите не са важни.А и в 17 часа днес има Виляреал - Севиля мачове от Бундеслигата за какво ми е да гледам дървари Фулъм,Стоук,Уест Хям или Норич.
Интересът който събира Вилереал или Севилия е същия който събират "дърварите" които си изброил.
Също така Ливърпул-Кардиф не е толкова интересен, защото бе решен първото полувремие.
Това че ги гледат повече не означава че са по силни и по интересни мачовете аз предпочитам Каляри-Верона и Бетис-Гранада пред Суонзи-Саутхямптън.
Но явно за повечето хора са по-интересни! Така,че не виждам никакъв смисъл да се прокламира кой какво да гледа.
Alexx написа:Но явно за повечето хора са по-интересни! Така,че не виждам никакъв смисъл да се прокламира кой какво да гледа.
Нека всеки си гледа какво иска само казвам ,че за мен това не никакъв проблем ,че няма мачове от Англия в 17 часа.
- suburban
m.unaited forever написа:suburban написа:Графът написа:m.unaited forever написа:Мача Фулъм- Манчестър Сити ще се предава по Nova Sport HD
кои оператори предлагат този канал? аз съм с бск и нямам спомен да съм го срещал в ХД пакета им
На Булсат би трябвало да го има канала Нова Спорт, защото в един колега сме гледали мачове на този канал..
Nova Sport и Nova Sport HD са 2 различни канала. Булсат трябва да имат Нова Спорт, но до колкото знам нямат HD канала. Знам, че Виваком го имат
Може и аз да съм в грешка, обаче в момента и по двете телевизии (Nova Sport и Nova Sport HD) дават едно и също нещо

бъркаш.... 
иначе като гледам всеки в българия иска за 5 лева на месец да гледа мачове от англия,испания,италия,холандия и русия,е не става,за някои неща трябва да се плаща както е по целия свят!

иначе като гледам всеки в българия иска за 5 лева на месец да гледа мачове от англия,испания,италия,холандия и русия,е не става,за някои неща трябва да се плаща както е по целия свят!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Какво се ядосвате за тия англичани,е те във водещите отбори колко англичани играят,ама хайде,всеки си има вкус то е ясно,но на мен са ми интересни мачовете между първите 5-6 отбора в Англия ,вече рядко я има тръпката от едно време когато последния можеше да разгроми първия,първите отбори в класирането разполагат с каймака от футболисти световна величина ,как по малките отбори да се противопоставят или да направят изненада ,а за това колко са силни английските отбори се видя тази година на финала за шампионска лига ,просто ги нямаше там.
Знаете мнението ми по въпроса, но няма да го казвам, защото аз да не съм г-н Жеков да говоря всеки път едни и същи неща. 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!