Нико написа:Red_Neck написа:Рискувам да си навлека гнева на масовата аудитория, но и аз съм съгласен с директора на ПМГ.
В България всички сме много остри, но не искаме да се съгласим с един важен принцип на организираните общества - законите (хубави-лоши) трябва да се спазват!
Пример е забраната за пушене на закрито - тъкмо свикнахме да не се прибираме с вмирисани дрехи след ходене на заведение и в момента, в който дори се заговори за промяна на закона започнаха масови нарушения.
Съфорумци - правилата и законите са за всички!
ПП: г-н Директора може да намери начин да "компенсира" тази стипендия с някаква еднократна награда, но в случая е прав.
Абсолютно съм съгласен с теб. Проблема е точно в масовата реакция на хорицата. Директора си е напълно прав и съвсем коректно обясни ситуацията. Всичките вопли и писъци за горкото гениално момиченце в този случай са си чиста олигофрения. Щяла да бяга от България за това!? Ами прав и път.Имаме си в излишък индивиди тук , които все са над законите и правилата , особенно важи това за всичките едни 240 сладура временно пребиваващи в София ...
Абсолютно. Правилата са за всички. Това, че е умна не значи, че може да си прави каквото си иска