България НЕ заслужава умовете си !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: България НЕ заслужава умовете си !

Мнениеот Jürgen » 18 дек 2013 18:16

Нико написа:
Red_Neck написа:Рискувам да си навлека гнева на масовата аудитория, но и аз съм съгласен с директора на ПМГ.
В България всички сме много остри, но не искаме да се съгласим с един важен принцип на организираните общества - законите (хубави-лоши) трябва да се спазват!
Пример е забраната за пушене на закрито - тъкмо свикнахме да не се прибираме с вмирисани дрехи след ходене на заведение и в момента, в който дори се заговори за промяна на закона започнаха масови нарушения.
Съфорумци - правилата и законите са за всички!

ПП: г-н Директора може да намери начин да "компенсира" тази стипендия с някаква еднократна награда, но в случая е прав.

Абсолютно съм съгласен с теб. Проблема е точно в масовата реакция на хорицата. Директора си е напълно прав и съвсем коректно обясни ситуацията. Всичките вопли и писъци за горкото гениално момиченце в този случай са си чиста олигофрения. Щяла да бяга от България за това!? Ами прав и път.Имаме си в излишък индивиди тук , които все са над законите и правилата , особенно важи това за всичките едни 240 сладура временно пребиваващи в София ...

Абсолютно. Правилата са за всички. Това, че е умна не значи, че може да си прави каквото си иска ;) .

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 дек 2013 18:28

[center]Изображение[/center]
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 18 дек 2013 20:28

child in time написа:Едно е сигурно , България не заслужава умовете си! Защото сме доказано тъпа държава ! Бягай момиче , бягай и никога , никога не поглеждай назад! Тук бъдещето е на тъпаците с джипове и чалга кифлите със силикон. България не заслужава такъв ум!

Текст БНТ : Катерина е част от националния отбор по физика, има няколко медал от световни олимпиади и е приета да учи в Станфорд. Защо обаче от гимназията в Казанлък, където учи за последна година, са решили, че не трябва да получава стипендия за отличен успех? Вижте утре в "Денят започва"!
[center]Изображение[/center]

Спокойно, аз на никъде не съм тръгнал 8-)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 дек 2013 14:01

child in time написа:[center]Изображение[/center]

защото..... :roll:

Върни се в “Свободна зона”