THE G.A.M.E написа:Ти наред ли си бре, момче ?
Русия приема християнството от нас.
Чувал ли си въобще, за Оногурската епископия ?
Неразумни юроде, поради що... Се кланяш на славянската гнилоч ???
Да наред съм.
Първо, ОногОНДурска епископия, а не оногурска, както си я написал. Второ, тя никога не е съществувала! Дори съвсем наскоро това беше в прав текст отречено, както от историците, така и от богословите, в предаването "История БГ" на БНТ. Но дори и да я е имало, не ми е ясно защо въобще я споменаваш тази Оногондурска епископия, какво общо има с темата.
Да, Русия приема от нас християнството. И...кое те кара да мислиш, че не съм добре? А ти добре ли си?
Относно православният кръст, в руската православна традиция той се изобразява ето така:

Това изображение на кръста не е харектерно за другите православни църкви, то е изключителна руска традиция. Та, нямам нищо против разни малоумници да плюят по Русия, но пък да си качват руски православни кръстове по аватарите, това вече е прекалено. Слага си един аватар с един полумесец и фес или звездата на Давид и си плюе по Русия, колкото си иска.
Това за "славянската гнилоч" няма да го коментирам, ти може би си от ромски произход или друг индо-арийски произход и нещо да не ги харесваш славяните, което също няма нищо общо с темата. По принцип на славяните не им пука никак, че ромите, турците и евреите не ги харесват.