Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !
Пази Боже ! Не стига, че ни ги навират в лицата ами сега и на децата ?!?!?! НИКОГА не може да бъде нормално да си с обратна сексуална ориентация ! Не случайно едната ориентация е НОРМАЛНА, а другата ОБРАТНА !
Това коледно пожелание със сигурност НЯМА да стигне до ушите на моите деца!
- bastuna2003
- Контакти:
alexveselinov написа:Гей-активизмът и всичките му прояви (включително парадите) е абсолютно отрицание на изконните български ценности, съхранили народа ни през най-тежките и мрачни векове.Това пък за мастурбацията направо ме убиПравославната църква у нас да вземе мерки и да осъди тази резолюция, а не да се правят на глухи.
Каква православна църква??? Баба Гуси ли?
BRF написа:Това коледно пожелание със сигурност НЯМА да стигне до ушите на моите деца!
И аз имам чувството че малко скандали ще има в училищата след време. По-скоро да ги учат да пият и да пушат още от първи клас

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
DamonHill написа:...такива хора, според някои изследвания са 10 процента. И те също имат право на някакво нормално отношение.
Ти усещаш ли се какво казваш?! Ако вкараме в образователната система часове за всички различни групи, които представляват по 5-10% от обществото, то тогава какво ще се случи?
Аз лично предпочитам детето ми да бъде образовано за различни култури, а не за различни сексуални практики! Що да няма часове за арменските обичаи, а да има за гейовете?!?! ЗАЩО, мамка му?!? И това е позитивният ми пример!
А наркоманите пък не са ли хора?! Защо да няма и часове с разяснения как да се убождат, да ползват стерилни игли ако си боцкат хероин? ЗАЩО, мамка му?! Неееее, не да ги учат да стават наркомани, просто да ги учат да са толерантни и да ги запознават, че има и такива хора и как безопасно да се инжектират, нали? Това беше негативния пример!
Оказва се, че медалът има повече от две страни!
А децата стават такива каквито ги научиш. Каквото виждат и това, което ги впечатли, това ще следват през живота си. Ти сам прецени какво искаш да учат децата ти и какви да мечтаят да станат - Иван Вазов или Евгени Минчев, Димитър Бербатов или ... Айде, разбра мисълта ми.

[offtopic]

iliyan написа:Ясно е , че това чудовище наречено ЕС няма да го има още дълго !
Простотия! Как така пък нито една страна не само не се е махнала досега от чудовището ЕС , но не го е и пожелала официално ?

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- JohnnieWalker
- Контакти:
stefani написа:iliyan написа:Ясно е , че това чудовище наречено ЕС няма да го има още дълго !
Простотия! Как така пък нито една страна не само не се е махнала досега от чудовището ЕС , но не го е и пожелала официално ?
Защото им е кеф да имат финансов гръб

- JohnnieWalker
- Контакти:
BRF написа:Това коледно пожелание със сигурност НЯМА да стигне до ушите на моите деца!
Всеки момент очаквам да се роди първото ми дете и просто ми се обръща всичко в стомаха при мисълта, че ще бъде учено на такива ИЗРОДЩИНИ

bastuna2003 написа:...По-скоро да ги учат да пият и да пушат още от първи клас
Много си прав. Да ги учат на секс, пиячка, дрога и кеч, а математика, история, биология, химия, спорт, да са свободно-избираема извънкласна форма на обучение.
Като искат толкова, да си направят училища за високо-толерантни граждани на ЕС, а нас диваците да ни оставят да учим Аристотел, Шекспир, Пушкин, Славейков... Да се занимаваме със спорт, музика... Да практикуваме старомодната отживелица създаване на семейство и секс с жена...

[offtopic]

- shotgun blues
- Контакти:
viali69 колко пари ти плащат да ни облъчваш всеки ден с новини против Сащ,ЕС и за Русия в този форум
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:viali69 колко пари ти плащат да ни облъчваш всеки ден с новини против Сащ,ЕС и за Русия в този форум
В случая е прав обаче. Само дето не споненава, че във всички теми против ЕС и САЩ, пропуска да спомене, че нищо не минава без благословията на Путин. Както се изрази един потребител, всичко е като български футболен мач. Резултата е уговорен, а ние се караме по трибуните

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!