Батални сцени пред Парламента, арестуваха две момичета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr98

Re: Батални сцени пред Парламента, арестуваха две момичета

Мнениеот pomiqr98 » 05 дек 2013 17:32

badboy95 написа:
haha написа:
badboy95 написа:
haha написа:Не е лошо тия, които постоянно обвиняват полицаите да започнат да гледат по- реално на нещата. Вече ми омръзна с тая пропаганда как само ченгетата са виновни, а "ранобудните", милите те са някакви ангелчета.

А обясни ми какво могат да направят едни 160 сантиметрови "пикли" срещу бронираните бизони, че чак и до използване на сила да се стига??? :evil: :evil: :evil:

Тебе, ако дойде някой непознат и те нацапа с боя как ще реагираш?

Ако е някой значително по-слаб от мен, определено няма да бъда агресивно настроен срещу него, а и тази твоя аналогия е доста безсмислена, тъй като говорим за полицаи и граждани, а не някакви си хора на улицата.

А ти знаеш ли какво ще се случи на тия, ако нацапат с боя полицай в друга държава?

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 05 дек 2013 17:57

Аз не мога да ви разбера. Батални сцени у-а 40 ранени, разрушени сгради и т.н. Кога ще се научат някои, че тази униформа не е парцал. Може и да са по 1.20 тези момичета, но какво от това. Това се тълкува като нападение над полицай. Ареста е задължителен на секундата, а при съпротива се използва нужната сила за да бъде осъществен. Това там са хора, а не платно за рисунки. Това скачане по щитове, къртене на огради, рушене на тротоари ли е голямата демокрация за някои хора. Тези протести в голямата си част са управлявани от цели, които не са по-добър живот за хората. Една част се прави, че не е вярно, а друга е заслепена и манипулирана. С всичките си действия най-много да се отврати човек. Глупави искания преди време чух от тези много интелигентни ранобудни студенти(много е хубаво да се слагат такива определения като ранобудни, демократични и т.н.). Какво значи незабавна оставка за всички парламентарно представени и представени партии :lol: Може би искат да се разпуснат(от какъв зор за тези, които не управляват). Добре(ако приемем, че стане) и после... Нови партии ок. И кои хора ще ги създадат :lol: Май се сещаме. Същите хора. Има много неща за оправяне, но това може да стане с обществен натиск, за конкретни неща. Излизате да протестирате и казвате искаме това и това. Оставка на този или онзи няма да промени нищо. Ако това е единственото искане, то просто е смешно. Полицията има нареждания и те са да не се използва сила освен при крайни ситуации. Хора се блъскат в щитове, скачат, най-нормалното е да бъде изблъскан, а това дори доста често не се прави, за да няма после сополиви лица пред камерите. А целта на тези провокации са точно такива. Това неуважение към полицията го няма в нормалните страни. Вижте испанската полиция как бие и то без щитове. В Италия карабинерите имат право да те застрелят, ако те повика и ти побегнеш, тук скачат по правителствени коли, бягат, блъскат се и т.н. И да ви информирам, че полицията по време на сблъсъците може да си измие ръцете точно с 2 изречения на мегафона. Имате 2 минути да се на изтеглите на 5 метра от оградите, в противен случай за неспазване на полицейско разпореждане ще бъде използвана сила. Приемете, че не всички са на 1 мнение. Не ме интересува за кой сте гласували, замислете се, че някои ще останат използвани и ще останат разочаровани, че са участвали в нещо, което е влошило нещата. Изборите минаха и започнаха протестите, за нови и каква е логиката :shock: да има избори докато на тези хора им хареса резултата. И после другите като почнат протести и така до края на света, без нищо да се случва...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 18:01

pomiqr98 написа:
badboy95 написа:
haha написа:
badboy95 написа:
haha написа:Не е лошо тия, които постоянно обвиняват полицаите да започнат да гледат по- реално на нещата. Вече ми омръзна с тая пропаганда как само ченгетата са виновни, а "ранобудните", милите те са някакви ангелчета.

А обясни ми какво могат да направят едни 160 сантиметрови "пикли" срещу бронираните бизони, че чак и до използване на сила да се стига??? :evil: :evil: :evil:

Тебе, ако дойде някой непознат и те нацапа с боя как ще реагираш?

Ако е някой значително по-слаб от мен, определено няма да бъда агресивно настроен срещу него, а и тази твоя аналогия е доста безсмислена, тъй като говорим за полицаи и граждани, а не някакви си хора на улицата.

А ти знаеш ли какво ще се случи на тия, ако нацапат с боя полицай в друга държава?

Гледам да не ти обръщам много внимание, защото мозъчният ти капацитет явно е доста малък, но едно ще ти кажа - не ми пука какво правят на други места, за мен е важно ние да сме хора, а не зверове и изроди, каквито има много навсякъде по света, за жалост.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 18:07

trex написа:Аз не мога да ви разбера. Батални сцени у-а 40 ранени, разрушени сгради и т.н. Кога ще се научат някои, че тази униформа не е парцал. Може и да са по 1.20 тези момичета, но какво от това. Това се тълкува като нападение над полицай. Ареста е задължителен на секундата, а при съпротива се използва нужната сила за да бъде осъществен. Това там са хора, а не платно за рисунки. Това скачане по щитове, къртене на огради, рушене на тротоари ли е голямата демокрация за някои хора. Тези протести в голямата си част са управлявани от цели, които не са по-добър живот за хората. Една част се прави, че не е вярно, а друга е заслепена и манипулирана. С всичките си действия най-много да се отврати човек. Глупави искания преди време чух от тези много интелигентни ранобудни студенти(много е хубаво да се слагат такива определения като ранобудни, демократични и т.н.). Какво значи незабавна оставка за всички парламентарно представени и представени партии :lol: Може би искат да се разпуснат(от какъв зор за тези, които не управляват). Добре(ако приемем, че стане) и после... Нови партии ок. И кои хора ще ги създадат :lol: Май се сещаме. Същите хора. Има много неща за оправяне, но това може да стане с обществен натиск, за конкретни неща. Излизате да протестирате и казвате искаме това и това. Оставка на този или онзи няма да промени нищо. Ако това е единственото искане, то просто е смешно. Полицията има нареждания и те са да не се използва сила освен при крайни ситуации. Хора се блъскат в щитове, скачат, най-нормалното е да бъде изблъскан, а това дори доста често не се прави, за да няма после сополиви лица пред камерите. А целта на тези провокации са точно такива. Това неуважение към полицията го няма в нормалните страни. Вижте испанската полиция как бие и то без щитове. В Италия карабинерите имат право да те застрелят, ако те повика и ти побегнеш, тук скачат по правителствени коли, бягат, блъскат се и т.н. И да ви информирам, че полицията по време на сблъсъците може да си измие ръцете точно с 2 изречения на мегафона. Имате 2 минути да се на изтеглите на 5 метра от оградите, в противен случай за неспазване на полицейско разпореждане ще бъде използвана сила. Приемете, че не всички са на 1 мнение. Не ме интересува за кой сте гласували, замислете се, че някои ще останат използвани и ще останат разочаровани, че са участвали в нещо, което е влошило нещата. Изборите минаха и започнаха протестите, за нови и каква е логиката :shock: да има избори докато на тези хора им хареса резултата. И после другите като почнат протести и така до края на света, без нищо да се случва...

Много си заблуден, ако мислиш, че има политическа партия в България, която мисли за интересите на народа, а не за собствени облаги. С това твое мислене, страната ни ще си буксува в лайната, докато не останат само пенсионери, разни такива като теб, които не им се занимава и цигани. Тогава вече може и да няма България, направо някоя друга страна ще ни откупи и до там. Ако сами не си оправим държавата (визирам народа, а не разни политици), няма да имаме бъдеще. :evil: :evil: :evil:

Офтопик:
Image

haha

Мнениеот haha » 05 дек 2013 18:15

pomiqr98 написа:А ти знаеш ли какво ще се случи на тия, ако нацапат с боя полицай в друга държава?

Ще им се случи такова нещо, че после няма да смеят дори лошо да погледнат полицай.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 05 дек 2013 18:26

Libera написа:Аз познавам хора, които са пред парламента и университета всеки ден и всичките до един са "вечни студенти". Те не можеха в гимназията да си напишат името правилно и едвам завършиха, но сега са радетели на демокрацията. Тези хора не са там да променят нещо, те са марионетки. Промяна не се прави с малоумници начело, а с идеи и идеали, а тези нямат ни едното ни другото. Точно затова комунистите не ги вземат насериозно - защото знаят, че не са истински. Сега пак ще слушаме за насилието на полицията, а като ги гледах как блъскат полицаите - то това си е в реда на нещата и е тяхно право. За първи път подкрепям полицията за нещо. Ако правителството не беше безмозъчно, вече тия да са по арестите до един.

Ти от твоето червено село от къде ще ги познаваш, комунисте

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 05 дек 2013 18:27

Parmalat написа:А какви са тези пикли ,че ще цапат полицай с червена боя?!Сега да ги минат всички униформени в ареста!

До днес имах положително мнение за теб, но след това ти изказване, се оказва, че си обикновен гном. Никога не е късно човек да се изложи!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 05 дек 2013 18:28

Много си заблуден, ако мислиш, че има политическа партия в България, която мисли за интересите на народа, а не за собствени облаги. С това твое мислене, страната ни ще си буксува в лайната, докато не останат само пенсионери, разни такива като теб, които не им се занимава и цигани. Тогава вече може и да няма България, направо някоя друга страна ще ни откупи и до там. Ако сами не си оправим държавата (визирам народа, а не разни политици), няма да имаме бъдеще. :evil: :evil: :evil:[/quote]
Пич с това твое "мислене" какво показваш. Аз не знам държава без политици :lol: На 18 години едва ли си видял много в този живот и едва ли си най-умния човек в България. С кое да се занимая, че не те разбрах, защото нямам много сиво вещество. С емотикони на дявол ли ще оправиш държавата? Не дай боже да останат "разни такива като" мен, ужас :oops: Кога казах, че има партия която мисли за моите или твоите интереси, хаха? Те си гледат своите интереси и на тези които са наливали пари в партията. Покажи ми алтернатива, защото аз съм глупав в твоите очи. Отвори ми очите на мен заблудения. Чакате месия ли или какво? Политика се прави с идеи, които явно липсват на този протест. Мислиш си, че може да промениш нещо днес, утре, но кое точно, не е много ясно. Какво ще промениш? Оставка, нови избори и какво ще се промени :lol: Занимава ми се до толкова, че не стоя само да давам акъл, знам какво искам и как да го постигна. Аз неукия човечец, не искащ да се занимавам с нещо възвишено като произнасянето на 1 дума-оставка, която няма да промени нищо сама по себе си.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 дек 2013 18:42

Абе, вие сте много интересни ! Значи, ако аз отида и залея някой полицай с боя, ще ме арестуват. Ама, когато го заливат протеституиращите студентки тогава за тях законите не важат. Така ли ?!
Значи законите са за нас "заспалите", а за "ранобудните" няма закони ?
Били момичета ... Ами, точно, защото са момичета не им подхожда да се държат по този просташки начин !
Какво са виновни полицаите ?! И те имат семейства. Имат дъщери. На тях това им е работата - да охраняват държавните институции.
Полицаите също са хора като нас. Просто работата им е такава. Те изпълняват нареждания и имат най-малка вина за ставащото по улиците на България.
Даже нашето МВР, откакто го ръководят министър Йовчев и главен секретар Лазаров е прекалено търпеливо.
Нали видяхте как действа полицията в Украйна ? Бой, бой и пак бой !
Нашата полиция се показа като най-демократичната в целия свят.
След толкова месеци на провокации спрямо тях, няма нито един сериозно пострадал протестиращ.
Ако това беше станало в САЩ можеха и да ги застрелят. Наскоро застреляха една майка с пеленаче на задната седалка само, защото поискала да премине с колата си загражденията пред Белия дом.
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 05 дек 2013 18:48

trex написа:Пич с това твое "мислене" какво показваш. Аз не знам държава без политици :lol: На 18 години едва ли си видял много в този живот и едва ли си най-умния човек в България. С кое да се занимая, че не те разбрах, защото нямам много сиво вещество. С емотикони на дявол ли ще оправиш държавата? Не дай боже да останат "разни такива като" мен, ужас :oops: Кога казах, че има партия която мисли за моите или твоите интереси, хаха? Те си гледат своите интереси и на тези които са наливали пари в партията. Покажи ми алтернатива, защото аз съм глупав в твоите очи. Отвори ми очите на мен заблудения. Чакате месия ли или какво? Политика се прави с идеи, които явно липсват на този протест. Мислиш си, че може да промениш нещо днес, утре, но кое точно, не е много ясно. Какво ще промениш? Оставка, нови избори и какво ще се промени :lol: Занимава ми се до толкова, че не стоя само да давам акъл, знам какво искам и как да го постигна. Аз неукия човечец, не искащ да се занимавам с нещо възвишено като произнасянето на 1 дума-оставка, която няма да промени нищо сама по себе си.

Едно нещо ѝ трябва на България, за да живне и да почнем да живеем като нормални хора - премахването на поне 80-90% от корупцията в държавните институции, защото в момента всичко е един омагьосан кръг. При нас важи изразът "Ако не става с пари, става с много пари". И за да се случи това трябват повече топки, отколкото мозък, за жалост. Няма кой да спре постоянното източване на държавата и народа, защото винаги има кой да покрие следите, я в МВР, я в ГДБОП, я в съда, я в парламента.

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”