Вижте жилището на един обикновен работник в Северна Корея!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

forever bluet

Re: Вижте жилището на един обикновен работник в Северна Корея!

Мнениеот forever bluet » 25 ное 2013 16:46

viali69 написа:
forever bluet написа:Бих искал да попитам автора и останалите олигофрениасали фенове на социализма: Соц коли ли карате,руски или северно-корейски джи ес еми ползувате,какви са ви хладилниците,пералните,маратонките,храната и напитките?

Не соц., а комунистически ! От комунистически Китай !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А, сега де !? ... :lol: :lol:

Колко китайски коли има по улиците бе "умник"? Китайски ли ти е хладилника? 95 процента 4астна собственост комунизъм ли е? Какви са технологийте по ,които работят като роби китайците бе? В Китай можеш да отидеш и китаец може да отиде навсякъде ,а северно кореец? Дори и тъпак като теб трябва да млъкне.
Членестоногите са примитивни създания

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 ное 2013 16:51

Северна Корея остана единствената държава затворена отвсякъде. Хората нямат информация за външния свят и затова харесват живота си. След някоя година, като падне социализма ще им е много тежко.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 16:55

Синият Болярин написа:И обратно към реалността:

Изображение

Изображение

Изображение

Реалността е доста тъжна... :(
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 25 ное 2013 16:56

И защо не вземете феновете на Комунизма да подпалите подметките в посока Северна Корея,или Куба ,Виетнам или където решите из "Комунисти4еския рай? Тъкмо малко да се поразредим. Момент.....звъня ми АйФона да ме канят на по питие Джони Уокър и ще тръгвам с БМВ-то си ,ама да си спра първо плазмата си СОНИ и да си обуя Адидаса. Или пък това може да зву4и и така: Звънна шайбовия ми белоград4ишки телефон, един приятел набарал на 4ерно мастика и понеже у тях ще има ток за два 4аса,ска4ам в Москвето с виетнамските ми гуменки,ама първо да спра Рубина и да ритна вратата на хладилника ми Зил да се затвори. А ако имам късмет доносника на входа няма да ме види и накисне 4е съм бил на купон,като разяден капиталист. Майната ви гипсирани ,бездарни социалисти4ески отрепки!
Членестоногите са примитивни създания

pomiqr80

Мнениеот pomiqr80 » 25 ное 2013 17:01

viali69 написа:Другарю КНДР, естествено една държава, която се намира в политическа и икономическа изолация не може да поддържа стандарт на живот равен на тези в западните уж демокрации.
Още повече, че КНДР никога не е ограбвала други държави, не ги е окупирала и не ги е превръщала в свои колонии.
За сметка на това обаче, в КНДР имат други придобивки. Имат безплатно образование, безплатно здравеопазване. Нямат престъпност ! Нямат безработица ! Живее се спокойно и със сигурност за утрешния ден.
Смятам, че именно на това трябва да акцентирате, другарю.
Стандартът на живот в социалистическото общество не е най-важното. Там ценностната система е друга - нематериална или поне не чак толкова материалистична, колкото тук. ;)

А, показаните снимки явно са предварително подготвени за севернокорейската пропаганда. Това добре се вижда от окачените портрети на снимка №2 на другарите Ким Ир Сен и Ким Чен Ум. ;)

Олигофрен, като няма престъпност защо имат затвори?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 ное 2013 17:04

forever bluet написа:И защо не вземете феновете на Комунизма да подпалите подметките в посока Северна Корея,или Куба ,Виетнам или където решите из "Комунисти4еския рай? Тъкмо малко да се поразредим. Момент.....звъня ми АйФона да ме канят на по питие Джони Уокър и ще тръгвам с БМВ-то си ,ама да си спра първо плазмата си СОНИ и да си обуя Адидаса. Или пък това може да зву4и и така: Звънна шайбовия ми белоград4ишки телефон, един приятел набарал на 4ерно мастика и понеже у тях ще има ток за два 4аса,ска4ам в Москвето с виетнамските ми гуменки,ама първо да спра Рубина и да ритна вратата на хладилника ми Зил да се затвори. А ако имам късмет доносника на входа няма да ме види и накисне 4е съм бил на купон,като разяден капиталист. Майната ви гипсирани ,бездарни социалисти4ески отрепки!

Забрави да спреш радиоточката , но се качи по стълбите че вече спряха тока и не забравяй да си обуеш панталона кафявия , че са тръгнали от ОФто с едни ножици и ще ти срежат дънките ( взети от съученика с баща тираджия и дядо партизанин) !
Безумието на хора които искат да връщат времето назад е повече от плашещо!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Мнениеот VOLOV » 25 ное 2013 17:06

Моля, изпратете SMS с текст DMS КНДР за да помогнете на автора на темата
да замине завинаги в държавата на мечтите си, а ние да останем да се мъчим
потопени в капиталистическа пропаганда... 8-)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 25 ное 2013 17:12

VOLOV написа:Моля, изпратете SMS с текст DMS КНДР за да помогнете на автора на темата
да замине завинаги в държавата на мечтите си, а ние да останем да се мъчим
потопени в капиталистическа пропаганда... 8-)

Автора на темата, ако замине за Св. Корея, ще го вземат за капиталистически шпионин и ще го вкарат в някой трудов лагер :lol: :lol: :lol:
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/

"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 ное 2013 17:14

child in time написа:А каква е гаранцията че снимките не са направени в Южна Корея? Както казваше колегата Галов на един мач между Корейте : - Ако си сменят фланелките съдията как ли ще разбере ? :) :) :)
Жалко че все още има хора с такова объркано мислене като колегата пуснал темата!

те като са един народ как да са :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”