Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !
Некачествен човешки материал....това го каза Бойко.Той праща студентите да пасат овцете.Аз не мисля,че е прав,но може би греша,като гледам каква подкрепа има и то точно от студентите.
И това го казва геният Виали
......

viali69 написа:Защо сте лош човешки материал ? Защото сте децата на моите връстници. Тези, които през 89-та бяхме по на 18-20 години.
По-умните и по-качествените от тях отдавна избягаха от България. Тук останаха по-ограничените и по-простите.
Умник си ми ти, авторе, умник! Да разбирам ли, че живееш в България, т.е. си останал? Хайде сега прочети отново горните два реда и ми отговори защо ограничен и прост човек като теб (според собствените ти думи) коментира неща, за които очевидно няма умствен капацитет. Ако имаше, според собствените ти твърдения, щеше отдавна да си избягал от България, нали така?
Провокациите и обидите в темата я правят достойна за ключ и кош.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Замислете на самият факт колко от сегашното поколение спортува и ходи на олимпиади по математика , химия , физика и т.н. ?!
Една малка част наистина се развива , но друга е много зле ! Няма значение къде се намират - тук или в чужбина !
И затова ще дам пример ! Преди 10г си пишех по ICQ с едно българче(12-15г.) което живее USA с родителите си и там учи и в един момент се заговорихме за програмиране.
И аз попитах на какво програмира и отговора беше "Английски" - така , че родителите му бяха в САЩ като гледам не са му дали особен тласък в развитието му.
Същите неща и тук виждам и то във технически форуми където би трябвало да бъде място що годе грамотни хора , но не би ! Беше наистина , но преди 5г.
И лошото е , че грамотни хора с течение на времето намаляват и в момента там вместо да модерират грамотните , модерират неграмотни които са угодни на собственика на сайта и форума !
Тук тези неща трудно личат , но там много бързо се разбира кой колко струва
Една малка част наистина се развива , но друга е много зле ! Няма значение къде се намират - тук или в чужбина !
И затова ще дам пример ! Преди 10г си пишех по ICQ с едно българче(12-15г.) което живее USA с родителите си и там учи и в един момент се заговорихме за програмиране.
И аз попитах на какво програмира и отговора беше "Английски" - така , че родителите му бяха в САЩ като гледам не са му дали особен тласък в развитието му.
Същите неща и тук виждам и то във технически форуми където би трябвало да бъде място що годе грамотни хора , но не би ! Беше наистина , но преди 5г.
И лошото е , че грамотни хора с течение на времето намаляват и в момента там вместо да модерират грамотните , модерират неграмотни които са угодни на собственика на сайта и форума !
Тук тези неща трудно личат , но там много бързо се разбира кой колко струва

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Според мен авторът на темата казва доста истини но глобално погледнато той не е прав. Не може да слагаш
под общ знаменател едно цяло поколение. Да прав е за затлъстяването и чалга културата, та аз скоро чаках една
позната която е учителка да си тръгне от работа и се загледах в учениците които постоянно влизаха и излизаха
от училището и ми направи много лошо впечатление това че над 50 %-та от учениците бяха пълни. Момичетата
от своя страна ниски и пълни!!! По големичките намацани и облечени не като за училище. Познавам лично деца (2 момчета)
които имат проблеми с кръвното и то още от под 20 годишни но това си е болест на цялото човечество. Земята вече е отровена
и проблема с храната ще става все по-изострен. За това трябва наща земя да се пази от чуждите интереси (ГМО,Шистов газ)
но сегашната политическа върхушка от всички партии няма да я опази още дълго.
Отивайки да търся таблетки куркума влизам в БИО Магазин, намерих каквото ми трябва и се редя на касата.
Пред мен жена с дъщеря си явно пазарували и ми стана интересно за това шпионирах: половин пиле, половин бучка сирене, към300 гр кашкавал,
една зелка, 6 доматчета в тарелка, хляб, школад за дъщерята и може да е имало и още нещо и сметката беше към 110 лв. Аз яко се замислих
и както бях на касата се огледах около мен на касите подредени шоколади и десерти и най-евтиния школолад 100 гр. беше 10 лв, а някакъв
десерт от рода на Корни но БИО към 4 лв. !!!!
Не можеш да слагаш общ знаменател!
В офиса имаме 6/7 младежи м/у 20 и 26 г. и всичките са чудесни хора, да 2-ма от тях имат проблем с теглото но в никакъв
случай не са тъпи, неграмотни и необразовани. Дори в сравнение с тях някои от по-възрастните са по-зле.
Нима членовете на социалистическата младеж не са от същото поколение, не са със същото образование и същите
здравословни проблеми?
Като цяло проблема с първите 7 години е в родителите не в забързаното ежедневие, нима твоите родители (към автора) не са имали
да гонят задължения когато са те възпитавали?
под общ знаменател едно цяло поколение. Да прав е за затлъстяването и чалга културата, та аз скоро чаках една
позната която е учителка да си тръгне от работа и се загледах в учениците които постоянно влизаха и излизаха
от училището и ми направи много лошо впечатление това че над 50 %-та от учениците бяха пълни. Момичетата
от своя страна ниски и пълни!!! По големичките намацани и облечени не като за училище. Познавам лично деца (2 момчета)
които имат проблеми с кръвното и то още от под 20 годишни но това си е болест на цялото човечество. Земята вече е отровена
и проблема с храната ще става все по-изострен. За това трябва наща земя да се пази от чуждите интереси (ГМО,Шистов газ)
но сегашната политическа върхушка от всички партии няма да я опази още дълго.
Отивайки да търся таблетки куркума влизам в БИО Магазин, намерих каквото ми трябва и се редя на касата.
Пред мен жена с дъщеря си явно пазарували и ми стана интересно за това шпионирах: половин пиле, половин бучка сирене, към300 гр кашкавал,
една зелка, 6 доматчета в тарелка, хляб, школад за дъщерята и може да е имало и още нещо и сметката беше към 110 лв. Аз яко се замислих
и както бях на касата се огледах около мен на касите подредени шоколади и десерти и най-евтиния школолад 100 гр. беше 10 лв, а някакъв
десерт от рода на Корни но БИО към 4 лв. !!!!
Не можеш да слагаш общ знаменател!
В офиса имаме 6/7 младежи м/у 20 и 26 г. и всичките са чудесни хора, да 2-ма от тях имат проблем с теглото но в никакъв
случай не са тъпи, неграмотни и необразовани. Дори в сравнение с тях някои от по-възрастните са по-зле.
Нима членовете на социалистическата младеж не са от същото поколение, не са със същото образование и същите
здравословни проблеми?
Като цяло проблема с първите 7 години е в родителите не в забързаното ежедневие, нима твоите родители (към автора) не са имали
да гонят задължения когато са те възпитавали?
-
- Контакти:
viali69 написа:Повод да пусна тази тема ми дава прекалено високото самочувствие, което забелязвам у младото поколение днес.
Изрично искам да подчертая, че впечатленията ми не са само от форума на Гонг, а и от реалния живот, в който работя със стотици млади хора на възраст между 18 и 25 години.
Те не се свенят да се карат, да назидават и дори да обиждат по-възрастните от тях. Неща, които по мое време като младеж бяха недопустими и бяха признак на много ниско възпитание и култура.
Въпреки очевидно високото ми интелектуално и образователно ниво, мнозина тук в този форум си позволяват да ме обиждат и дори да ме поучават. По правило това са по-младите участници във форума.
Приятели, откъде това самочувствие на всезнайковци и специалисти по всичко ? Та, вие вчера сте се появили на този свят и имате още много хляб да изядете, докато научите реалността за него.
Защото не интернет, и не платените телевизии са източника на знания. Най-добрият учител е животът !
А, вие тепърва го започвате ...
Не ме разбирайте погрешно. Младостта не е порок. И ние сме били млади и сме правили грешки. Имахме обаче елементарен респект и уважение към по-възрастните. Просто така ни учеха в училище и в семейството - да уважаваме и почитаме по-големите от нас.
Простият човек не вижда собствената си простотия. Той винаги се мисли за прав и за голяма работа.
Аз твърдя, че днешното младо поколение е изключително опростачено.
Причините за това опрастачване са много. Като започнем от ниското ниво на образователната система, минем през липсата на елементарно семейно възпитание през първите 7 години и стигнем до чалготеките, в които се "изграждат" като личности бъдещите строители на България.
Публична тайна е, че опростачването на младите беше умишлен процес целящ да създаде едно тъпо поколение, което е лесно за манипулиране. Май успяха ...
Защо твърдя, че нито сте по-красиви, нито сте по-умни от нас, когато бяхме на вашите години ?
Първо вие сте лош човешки материал, както казва вашият кумир Бате Бойко !
Защо сте лош човешки материал ? Защото сте децата на моите връстници. Тези, които през 89-та бяхме по на 18-20 години.
По-умните и по-качествените от тях отдавна избягаха от България. Тук останаха по-ограничените и по-простите. А, от прост родител няма как да се роди умно дете ! Затова ви казвам, че сте лош човешки материал. ДНК-то ви е такова. Генът ви е такъв ! Това е болезнената истина !!!
Освен, че нямате качествен ген, вие младите нямате и елементарно домашно възпитание, каквото имахме ние. А, първите 7 години от живота са изключително важни. Родителите ви заети с ежедневното оцеляване нямат време да ви възпитават, докато сте малки. После става твърде късно.
[center][/center]
Освен, че нямате качество на генът, нямате семейно възпитание, вие нямате и добро образование. Образователната система в момента е под всякаква критика. В училище не научавате нищо. От него излизате прости и неграмотни. В университетите положението е същото.
Въпреки, че вие разполагате със съвременни технологии, каквито ние навремето нямахме, пак не сте по-добре информирани и всестранно развити, каквито бяхме ние. Вие ползвате интернет за забавления и много рядко с образователна цел.
[center][/center]
Освен, че не сте умни и възпитани, вие не сте и красиви, както си мислите. Красотата ви е неестествена.
При момчетата красотата е анаболна и стероидна, защото от малки започват да приемат "хранителни добавки", последиците от които са непредсказуеми. Така за нула време оформяте релеф и фигури, но изкуствени.
Не се знае докога ще ги имате ...
[center][/center]
При момичетата красотата, доколкото я има въобще, също е изкуствена.
Ноктопластики, екстеншъни, гримове, изкуствени мигли, силиконови гърди ....
Такива неща при нашите момичета нямаше като изключим някой лек грим или червило.
А, и красивите момичета бързо "отлитат" в чужбина и се женят за богати чужденци ...
Затова днес е трудно да срещнеш по улиците на България някоя красива жена. Преди 15-20 години не беше така.
Наднорменото тегло е вече обичайна гледка по улиците. Млади хора по на 20 години приличат на бъчви.
Все по-често ми се случва да виждам майка на 40 и дъщеря на 20, при които майката има по-стегната и по-красива фигура от заоблената си дъщеря. И повярвайте - това не е зрителна измама заради възрастта ми !
Ето, защо, млади приятели, ви съветвам - раздавайте го малко по-скромно !
"Умни" и "красиви" може да сте само в платените репортажи на НОВА и BTV. В реалния живот нещата стоят доста по-различно ...
Това внушение, че сте уникално умни, невероятно красиви и че сте изключителни е вредно и опасно. То може да доведе до много тежки последствия, както за самите вас, така и за България.
Стъпете здраво на земята и вижте реалността ... А, тя не е във ваша полза !
Този коментар е написан от човек който мрази.Ако 69 е годината му на раждане,то аз съм с две петилетки/нарочно пиша така,защото автора на коментара още страда по петилетките/по-възрастен и трябва да Ви кажа че има прекрасни,красиви и умни млади хора които биха били гордост на всяка нация.Авторът трябва да се съобразява че вече не може всички да бъдат с червени или сини връзки,с черни престилки ,сега всеки има право да се облича както си иска ,да си прави каквито си иска корекции и не е длъжен да се съобразява с другите,щом не им пречи.Мога да опонирам всеки ред на автора,но ще му кажа само че и преди години умните също бягаха зад граница,но много от тях бяха разстрелвани по границата,а други пращани по затворите.И тъй като автора се мисли явно за умен е чудно как не е в чужбина,или е останал при нас "простите" да ни налива акъл.Колкото до това кои медии са платени и кои не,дай ни право сами да преценим.Не съм чел да плюеш по ТВ7 и Алфа,а според мен те са класически партиини медии,но не го налагам на другите,всеки има глава на раменете и може да разбере кой колко струва.Жалкото е че тези млади хора като се опитат да се реализират в България,и срещнат действителността и се опарят от конюктурата изградена у нас и то от всички политици от 1989г. насам,90% от които са свързани с бившата комунистическата партия се отправят към Терминал 2.И ги оправдавам,как завършил,кадърен икономист да остане в България след като един от най-големите финансисти в България е Данчо Ментата/това той го потвърди в петък вечер по Панорама/,председател на Бюджетната комисия към НС.Накрая ще спомена че съм втрещен от края на заглавието,там е написано ФАКТ,какво значи факт,правил си социологическо проучване ли/въпреки че и те се компроментираха/ или искаш да ни вмениш че твоето мнение е единствено и не подлежи на разискване,елементарно и неуважително към другите от форума.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
Виали- като представител на едно по- умно, по- красиво и генетично отбрано поколение, защо се криеш зад маска? Сложи си твоя снимка и така пиши. Иначе си оставаш поредния анонимник.
И да- тъпи хора останахме в България,и себе си слагам в това число.
п.с. поне да беше сложил снимки на българи бе! Нали си заобиколен от грозни и тъпи- ами излез, снимай няколко и сложи снимки. Не да ми слагаш някакви случайни снимки от нета.
И да- тъпи хора останахме в България,и себе си слагам в това число.
п.с. поне да беше сложил снимки на българи бе! Нали си заобиколен от грозни и тъпи- ами излез, снимай няколко и сложи снимки. Не да ми слагаш някакви случайни снимки от нета.
Последна промяна от daydreamer на 17 ное 2013 10:36, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
като гледам в темата се зачекна и спорта по времето на комунизма.. Авторът споделя, че сега всичките млади са анаболни и незнам си кво, друг пишещ пък казва че спортистите по онова време са били много добри. Като спортист и запознат с нещата мога само да кажа, че по онова време са зобили много повече и то нискокачествени анаболи от Русия и същата тя е покривала нашите в антидопинга, защо след 89 масово се хващат с допинг спортисти от Източния блок? Защо рекордите на Стефка Костадинова, Йорданка Донкова и Сергей Бубка повече от 20 години не могат да бъдат свалени.
пс: И за финал да ви кажа знаете ли на параолимпядата във Ванкувър, кои най- много чакахме за допинг контрол? Спортистите от Източния блок, защото западните федерации ни нямат доверие, заради миналото, което сме имали и това, което другарите са ни оставили.
пс: И за финал да ви кажа знаете ли на параолимпядата във Ванкувър, кои най- много чакахме за допинг контрол? Спортистите от Източния блок, защото западните федерации ни нямат доверие, заради миналото, което сме имали и това, което другарите са ни оставили.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
но не го налагам на другите,всеки има глава на раменете и може да разбере кой колко струва.Жалкото е че тези млади хора като се опитат да се реализират в България,и срещнат действителността и се опарят от конюктурата изградена у нас и то от всички политици от 1989г. насам,
Напълно съм съгласен!
Как автора ще е прав? Малоумни ли сте?
Наши деца печелят олимпиади по математика ???? Наши деца отиват в НАСА с проекти???? автора е пълен боклук...
Наши деца печелят олимпиади по математика ???? Наши деца отиват в НАСА с проекти???? автора е пълен боклук...