dunavfc написа:БАЙ ШНУР написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Боли ме хуя какво си мислил. Ти си неграмотник и не уважаваш българския език. На всичкото отгоре парадираш с неграмотността си, типично поведение за прост селендур, повярвал си, че е писател и анализатор. Прочел книга и половина, като идола си, късащ вестници от пирона в кенефа, за да се бърше отзад. Завършен селтак. Точка.
Точки,запетайки можеш да слагаш на жена си във вас ( ако имаш такава,защото имам силни съмнения ) . Ти нямаш грам покритие и няма как да те приема като някакъв коректив. Когато аз някъде заявя претенции,че съм специалист в българският език,тогава можеш да ми правиш забележки и да ми даваш акъл. При положение,че никога не съм заявил подобни претенции,ще си мълчиш или както казах,можеш да се пъниш на жена си...
Що не си ги приберете в Русе тая измет като ти е толкова жал за тях
Нямам никакви проблеми с това,съгласен съм да дойдат в моят град,моят квартал или в моят блок.Ще съм първият,който ще им окаже,нормална човешка помощ.
Както ти говориш за тях,че са измет,така не се сърдете,когато англичани,германци или холандци,говорят и за нас по подобен начин и се правете на много обидени...
Предалгам ти да се изнесеш от Русе и там си ги посрещай колкото искаш!
Достатъчно цигани и цигания има в града, та да ни трябват още!
Не за друго, а защото не са свикнали да уважават порядките на чуждата държава, която ги е приела!