Кървав екшън! Чужденци наръгаха с нож журналист от БНТ2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Кървав екшън! Чужденци наръгаха с нож журналист от БНТ2

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 22:56

dunavfc написа:
БАЙ ШНУР написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:Боли ме хуя какво си мислил. Ти си неграмотник и не уважаваш българския език. На всичкото отгоре парадираш с неграмотността си, типично поведение за прост селендур, повярвал си, че е писател и анализатор. Прочел книга и половина, като идола си, късащ вестници от пирона в кенефа, за да се бърше отзад. Завършен селтак. Точка.

Точки,запетайки можеш да слагаш на жена си във вас ( ако имаш такава,защото имам силни съмнения ) . Ти нямаш грам покритие и няма как да те приема като някакъв коректив. Когато аз някъде заявя претенции,че съм специалист в българският език,тогава можеш да ми правиш забележки и да ми даваш акъл. При положение,че никога не съм заявил подобни претенции,ще си мълчиш или както казах,можеш да се пъниш на жена си...

Що не си ги приберете в Русе тая измет като ти е толкова жал за тях

Нямам никакви проблеми с това,съгласен съм да дойдат в моят град,моят квартал или в моят блок.Ще съм първият,който ще им окаже,нормална човешка помощ.
Както ти говориш за тях,че са измет,така не се сърдете,когато англичани,германци или холандци,говорят и за нас по подобен начин и се правете на много обидени...

Предалгам ти да се изнесеш от Русе и там си ги посрещай колкото искаш!
Достатъчно цигани и цигания има в града, та да ни трябват още!
Не за друго, а защото не са свикнали да уважават порядките на чуждата държава, която ги е приела!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 05 ное 2013 23:00

Само не забравяйте че и ние сме емигранти в чужбина.Има 1.5 м Българи в чужбина поне , така че трябва да си мерим приказките . И аз не ги обичам ,но гледам как ще ни гледат на "запад".
Последна промяна от venelin1984 на 05 ное 2013 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 23:03

venelin1984 написа:Само не забравяйте че и ние сме емигранти в чужбина.Има 1.5 м Българи в чужбина поне , така че трябва да си мерим приказките . И аз не ги обичам ,но гледам как ще ни гледат на "запад".

1.5 метра българи надали има някъде въобще!
Уважавай езика, на който пишеш, ако искаш да ти уважават мненията!

Прави и разлика между емигрант и бежанец!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 05 ное 2013 23:07

Кашчей написа:
venelin1984 написа:Само не забравяйте че и ние сме емигранти в чужбина.Има 1.5 м Българи в чужбина поне , така че трябва да си мерим приказките . И аз не ги обичам ,но гледам как ще ни гледат на "запад".

Само много прост човек може да не разбере ,че става въпрос за милион , Метра ти го написа moron , като си толкова ръбест в главата и не можеш да разбереш си е твоя работа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 23:11

venelin1984 написа:
Кашчей написа:

Само много прост човек може да не разбере ,че става въпрос за милион , Метра ти го написа moron , като си толкова ръбест в главата и не можеш да разбереш си е твоя работа.

Не е мой проблем, че не можеш да цитираш!

Уважавай и тези, които не са съгласни с теб! Не съм убеден, че си много по-умен, или пък аз съм много по-прост, от всеки пишещ брат или сестра в този форум!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 05 ное 2013 23:17

Ти за едно "м' се хващаш и почваш да ме обиждаш,как искаш да ти реагирам.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 ное 2013 23:39

Кашчей написа:
dunavfc написа:
БАЙ ШНУР написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:Боли ме хуя какво си мислил. Ти си неграмотник и не уважаваш българския език. На всичкото отгоре парадираш с неграмотността си, типично поведение за прост селендур, повярвал си, че е писател и анализатор. Прочел книга и половина, като идола си, късащ вестници от пирона в кенефа, за да се бърше отзад. Завършен селтак. Точка.

Точки,запетайки можеш да слагаш на жена си във вас ( ако имаш такава,защото имам силни съмнения ) . Ти нямаш грам покритие и няма как да те приема като някакъв коректив. Когато аз някъде заявя претенции,че съм специалист в българският език,тогава можеш да ми правиш забележки и да ми даваш акъл. При положение,че никога не съм заявил подобни претенции,ще си мълчиш или както казах,можеш да се пъниш на жена си...

Що не си ги приберете в Русе тая измет като ти е толкова жал за тях

Нямам никакви проблеми с това,съгласен съм да дойдат в моят град,моят квартал или в моят блок.Ще съм първият,който ще им окаже,нормална човешка помощ.
Както ти говориш за тях,че са измет,така не се сърдете,когато англичани,германци или холандци,говорят и за нас по подобен начин и се правете на много обидени...

Предалгам ти да се изнесеш от Русе и там си ги посрещай колкото искаш!
Достатъчно цигани и цигания има в града, та да ни трябват още!
Не за друго, а защото не са свикнали да уважават порядките на чуждата държава, която ги е приела!

Русе винаги е бил много разнообразен от към етнически състав,така,че не мисля,че ще бъде нещо ново за града ни. А циганията в Русе си е на съвсем нормално ниво,казва ти го човек,който всеки ден си има вземане-даване с тях,така че,мисля,че мога да дам адекватна оценка по тази тема. Чародейките са малко опасни,но всичко друго е в рамките на нромалното.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 05 ное 2013 23:41

Не ни трябват бежанци. Но за жалост, така само ускоряват изпълнението на План Ран-Ът, още бежанци ще идват и не само, за да унищожат най-накрая нашата изстрадала държава. Смърт за капитализма !
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 23:49

Стига с твоя капитализъм, бе, болшевишки извратеняк. Капитализъм няма, много ти разбира главата от капитализъм.

А и да не напомням онази напаст - виетнамците, кой ни ги довлече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 05 ное 2013 23:54

Поредната простотия започна да ми писва всеки ден да си търсите сензации :!:

Върни се в “Свободна зона”