Арабин надупчил млада българка в центъра на София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арабин надупчил млада българка в центъра на София!
Чудесна тема за воленоидите и наследниците им - барекоиди. Плюнчене, простотия...
Йовчев и сие лъжат, като дърти цигани за количеството "бежанци" пребиваващи в България. Напълни се с терористи и престъпници от вън. Тепърва ще става по-зле. Точно в тоя район в който се е случило това днес е работата ми и трудно ще видиш някой, който говори български език. Карето Мария Луиза - Сливница - Ботев - Екзарх Йосиф е окупирано от теросристи, наркотрафиканти, сводници и т.н. Който не вярва, нека да намине натам да види! Днес е пълно с полиция и всички талибани са се изпокрили, щото не разбират какво става. А тоя сигурно вече не е в България.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Аз ознавам доста араби, които от години си изкарват прехраната тук с чест и достойнство, спазват закона и се съобразяват. Подобна измет обаче трябва да се вкара в затвора, за радост на циганите със сачми по лангата, и там да бъдат обработвани на струга, докато отзад цъфнат като майска роза и отидат на диаметър 100. Като вентилатор на кенеф!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Лица от афро-арабски произход колят 20г. българка!
CTAHKO написа:Е какво е това определение "афро-арабин"
Сигурно така викат на арабите от Алжир, Тунис, Либия и т.н; аз използвам израза просто защото имам навика да ползвам и речника на събеседниците си.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Re: Лица от афро-арабски произход колят 20г. българка!
veseo написа:http://plovdivnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=39879%3A39879&catid=57%3Aregion&Itemid=97
Това защо не се коментира? Или на нас българите си ни е позволено да колим, само на "другите" (независимо кои са "лошите други" на деня) не е? Основният проблем е безнаказаността, а не дали някой циганин/турчин/сириец го е направил, или българин... Ама какво ли да се очаква от народ, който първо мрази, после обича.
За да не бъда криворазбран - осъждам случилото се. Просто не мисля, че ключовото в статията е "Лица от афро-арабски произход" (както е за 90% от пишещите в темата), а "колят 20г. българка в центъра на София".
+1
Положението вероятно ще излезе извън контрол.
Не знам какво трябва да се случи за да се вземат някакви мерки по въпроса с бежанците..
В новините след информацията за този случай имаше и инфо и за случай с фатален край в Хасково (вече с бг участие -вероятно циганин)
Да нещата стават неконтролируеми, но хората си спасяват властта.
.............
Този случай малък повод ли е за общонационален протест? Нещо такова е в състояние да помете от властта и парламент и правителство-да не каже ВСИЧКИ. ха де къде са соц мрежите
П.С. нали си спомнят всички с каква радост беше приета номинацията на Сталинка (на фона на Р.Желева)
Забравяме много бързо и всичко...
Не знам какво трябва да се случи за да се вземат някакви мерки по въпроса с бежанците..
В новините след информацията за този случай имаше и инфо и за случай с фатален край в Хасково (вече с бг участие -вероятно циганин)
Да нещата стават неконтролируеми, но хората си спасяват властта.
.............
Този случай малък повод ли е за общонационален протест? Нещо такова е в състояние да помете от властта и парламент и правителство-да не каже ВСИЧКИ. ха де къде са соц мрежите
П.С. нали си спомнят всички с каква радост беше приета номинацията на Сталинка (на фона на Р.Желева)
Забравяме много бързо и всичко...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
svence написа:Йовчев и сие лъжат, като дърти цигани за количеството "бежанци" пребиваващи в България. Напълни се с терористи и престъпници от вън. Тепърва ще става по-зле. Точно в тоя район в който се е случило това днес е работата ми и трудно ще видиш някой, който говори български език. Карето Мария Луиза - Сливница - Ботев - Екзарх Йосиф е окупирано от теросристи, наркотрафиканти, сводници и т.н. Който не вярва, нека да намине натам да види! Днес е пълно с полиция и всички талибани са се изпокрили, щото не разбират какво става. А тоя сигурно вече не е в България.
Много си прав. Аз живея в Б-19 и Пиротска ми е на 2 минути пеша, Ботев - на 3 минути с трамвая и ги знам какви са, нещо подобно е и на Стамбилийски, дето ми е пред входа и то и 2те посоки - и към Ботев и към Западния.
Днес яко милиция, ама след като се успокоят нещата тия пак почват с далаверките а милиционера отива, зима некой лев и спи в патрулката (от 2 до 5-6). Точно в тоя район се е случвало да съм цяла нощ по улиците стотици пъти и си е еало мамата. И действително има всякакви: турци, араби, иранци (те не са араби), цигани и се занимават с кво ли не: продават дрога, наркомани, курви, сводници, чантаджии, всякакви.
Ако щеш вярвай но мен отдавна не ме впечатляват разприте и писъците им, нито факта, че като изляза да се размотам в 3 сутринта някаква ***** в абстиненция вика и пълзи по улицата или някой надрусаняк ме зяпа като ДЗОМБИ, толкова обичайна гледка е това тук, а и на доста други местенца в София.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Red_Girl
- Контакти:
Смърт за цялата измет, дето в превзела България.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- becks32milan
- Контакти:
Нека да махнем турците и комунистите и ще се оправим ! В скоро време в такава тиня ще потънем, че излизане няма ! Протестите няма да помогнат. Чува се само някакво барабанене и едно вяло "Оставка" и това е.
Недоволство и революционери на маса. А като дойдат избори и ... мишки...