gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
ами как се разбира тогава кои е негар и кои не е негар. примерно аз ако стана гощер сега негар ли ше съм или не
Сега негър ли си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
ами как се разбира тогава кои е негар и кои не е негар. примерно аз ако стана гощер сега негар ли ше съм или не
vasilnv написа:gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
Сега негър ли си?
kirchaka написа:gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
Ако изпитваш полова възбуда,повишено либидо и силно завишен апетит към банани,значи си негър
gospodin skilidko написа:vasilnv написа:gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
Сега негър ли си?
в момента не съм ама не знам гущерското ми аз дали е негар щото не съм го виждал нали а може и да съм го виждал но да не съм знаел че това е гущерското ми аз
gospodin skilidko написа:kirchaka написа:gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
Ако изпитваш полова възбуда,повишено либидо и силно завишен апетит към банани,значи си негър
имам сок от банани в хладилника ама не се вазбуждам от негокъв съм сега
GGMU_forever написа:gospodin skilidko написа:kirchaka написа:gospodin skilidko написа:kirchaka написа:Има негри,но за жалост те нямат видоизменен цвят на кожата си
имам сок от банани в хладилника ама не се вазбуждам от негокъв съм сега
Мисля, че си бял.
gospodin skilidko написа:русата златка рептил ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта