kartago написа:iliyan написа:tomatomov197 написа:iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!
Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .
Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20
Не на мен да ми е добре, а на другите да е зле! Желязна логика! Значи викаш ако не се пуши може да не се переш с години? А питаш ли рок групите? Не бил паднал оборота? Говорете ми! Първо ни накараха да направим едни безумно скъпи вентилации, сега са като музеен експонат. Точно рокаджии да не пушат, хех, ходи на сладкарница "Захарно петле" да гледаш лайф някой хор от детската градина! Другия децата му щели да дишат цигарен дим, алоооуууу, я се разходи покрай училищата да видим заведенията ли са проблем, а какво правят децата ти в някой рок бар, м? Забрана на пушенето по стадионите? Хех, правим закони, които сами не знаем как ще се спазват! Много исках да видя тоя инспектор, дето на полувремето например на мача ЦСКА-Левски при 3-0 ще влезе в агитката на сините да проверява забраната! Батков си пуши на стадиона, дават го по ТВ, някакъв проблем? Онова там воайорското "Биг брадър" пафкат си, пак ги дават по ТВ, нееее, това видиш ли "полезно"!
Всяка седмица ли да си давам якето на пране ли ?! Ти всяка седмица ли се переш якето а ?! Сигурно за зимата трябва да имам поне 4 зимни якета заради кефа на някой да си пафка а ?!
Я у лево ако обичаш ! Щом в ЕС може да не се пуши и тук трябва да може ! Нали сме тръгнали да ставаме Европейци ! Тогава се дръжте като такива ! Ако така наречените пушачи имахте поне малка толерартност
нямаше да пушите където се сетите ! Никой не е длъжен да ви търпи вонята и пушека !