Най-жестоките химически атаки, извършени от САЩ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Най-жестоките химически атаки, извършени от САЩ
А малка България колко хора от собствения си народ изби и умори от глад, нищета и отчаяние?! За САЩ ми се хванали, щото така е по-удобно! Естествено, че те ще конролират света, като са най-силната държава!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
КНДР написа:В САЩ живеят и нормални американци социалисти, които се борят срещу еврейските си господари. Капитализма бавно, но сигурно ще затрие САЩ.
Това за "загниващия капитализъм", който щял да унищожи САЩ и Западния свят го слушаме още от ерата на "процъфтяващия социализъм", най-убедителния пример, за който е КНДР!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Не мислите ли, че е много нагло глупави русофили, да ни заливат с антиамерикански измишльотини в един спортен форум, за да задоволяват собствения си умствен дефицит ???
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- El Commandante
Напалм,атомни бомби,обеднен уран и дефолианти в тема за "химически оръжия"...че и Уейко споменато като пример....амамоуууууу.....има ли някакъв начин автора на темата да бъде настанен в удобна стая с меки стени?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
КНДР написа:В САЩ живеят и нормални американци социалисти, които се борят срещу еврейските си господари. Капитализма бавно, но сигурно ще затрие САЩ.
Някой ден от смъртния си одър ще ми пратиш ли едно съобщение, в което да ми признаеш наистина ли си толкова луд или просто си тролиш? :DDDDDD
[center]
[/center]

- джугашвили
КНДР написа:Русия помага на Башар Асад, като ги въоръжава. Сирия няма, да се даде, да бъде окупирана от САЩ, както се случи с Ирак. Колко невинни иракчани бяха убити и изнасилени от американските башибозуци ? Всеки нормален човек подкрепя суверинитета на Сирия !
Другарю, всеки път четейки мненията Ви се изумявам на вашата далновидност и прозорливост! Изумявам се на вашия богат житейски опит, както и на умерените изразни средства, засягащи екзистенциалните за човечеството въпроси! Изумявам се на силата на вашето перо! Как е възможно само с три реда да изкажете и изчерпате мнението на милиардите хора от нормалните социалистически държави! Как е възможно само в три реда да кажете цялата истина и да назовете истинските виновници! Благодарен съм на Бог, че Ви има! Благодарен съм на Бог, че съм Ваш съвременник! Благодарен съм на Бог, че съм Ваш съмишленик! Бог да Ви пази от неверници и капиталисти! Бъдете сигурен, че ще Ви спомена в някоя от моите молитви!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
- Безкомпромисен
- Контакти:
джугашвили написа:КНДР написа:Русия помага на Башар Асад, като ги въоръжава. Сирия няма, да се даде, да бъде окупирана от САЩ, както се случи с Ирак. Колко невинни иракчани бяха убити и изнасилени от американските башибозуци ? Всеки нормален човек подкрепя суверинитета на Сирия !
Другарю, всеки път четейки мненията Ви се изумявам на вашата далновидност и прозорливост! Изумявам се на вашия богат житейски опит, както и на умерените изразни средства, засягащи екзистенциалните за човечеството въпроси! Изумявам се на силата на вашето перо! Как е възможно само с три реда да изкажете и изчерпате мнението на милиардите хора от нормалните социалистически държави! Как е възможно само в три реда да кажете цялата истина и да назовете истинските виновници! Благодарен съм на Бог, че Ви има! Благодарен съм на Бог, че съм Ваш съвременник! Благодарен съм на Бог, че съм Ваш съмишленик! Бог да Ви пази от неверници и капиталисти! Бъдете сигурен, че ще Ви спомена в някоя от моите молитви!
Вие сте безродници и безбожници , религията за вас комунистическите престъпници е опиум за народите!По-голямо зло на света от комунизма и от комунистите не е имало и няма да има!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
El Commandante написа:Напалм,атомни бомби,обеднен уран и дефолианти в тема за "химически оръжия"...че и Уейко споменато като пример....амамоуууууу.....има ли някакъв начин автора на темата да бъде настанен в удобна стая с меки стени?
Що? Да не би да е казал нещо невярно? По-скоро е пропуснал и ДРУГАТА страна какви ги върши ама все тая.
Аз обаче понеже им се дразня на хамериканците още малко ще ги търпя и ще започна да тъпча Борат с БОБ и ще им го пратя във Вашингтон и ще видят те всичките... Зарина слаба ракия ще им се види, със свещ ще го търсят!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Безкомпромисен написа:джугашвили написа:КНДР написа:Русия помага на Башар Асад, като ги въоръжава. Сирия няма, да се даде, да бъде окупирана от САЩ, както се случи с Ирак. Колко невинни иракчани бяха убити и изнасилени от американските башибозуци ? Всеки нормален човек подкрепя суверинитета на Сирия !
Вие сте безродници и безбожници , религията за вас комунистическите престъпници е опиум за народите!По-голямо зло на света от комунизма и от комунистите не е имало и няма да има!
Ей това беше бисера на вечерта: КНДР и Безкомпромисен заедно в 1 пост бухахахахахахха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein