Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Мнениеот viali69 » 14 окт 2013 15:44

batceko написа:
.. ах , ти палаво дете на червено - турскосинята българска демокрация .. Плевнелиев е ясен .... ти кажи за госпожа Станишева и нейните подвизи ... че вероятно си по запознат ... и за АЕЦ Белене и какви пари са вземали Овчаров и ко за далаверата .. за тези неща кажи ... да не се окаже ,че Плевнелиев е сукалче в сравнение с тях ...щото е ясно, че всички са за затвора ... въпроса е кой колко години ще лежи ... мхм... палавник такъв .. :) :) :)

Ах, ти, палаво отроче на Световните господари и българските милиционери от ГЕРБ, пак ли се заяждаш с мен ?!
Ами, какво да ти кажа за г-жа Станишева ? Лично по думите на Бойко Борисов по време на ГЕРБ Моника е спечелила най-много търгове, конкурси и т.н. за лапане на държавни пари ..... Хайде ти, ми обясни защо е така ? :mrgreen:
А, че Плевнята е от "спонтанно" забогателите за една нощ бизнесмени, може да ти го каже всеки в Благоевград. Хората там още го помнят как работеше на ксерокса на ГУМ и преснимаше хороскопи на бабичките ... Докато една сутрин се събудил като крупен строителен предприемач в Германия ...
За Пеевски лаете, ама за Плевнята мълчите ? Двойни стандарти ли надушвам тук ... ?! :evil:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 окт 2013 15:44

И кво? Не го харесвах Плевню и не ме кефеше първата година от мандата си, но откакто взе да бърка по дупките на червените кхмери и мустакатия бос яко почна да ми пълни душата. Истината е, че не само тия палячовци не могат да го свалят от власт, ами и ще го изберем за втори мандат, като тоя път дори и ще гласувам за него, за ужас на разни червени боклуци и гнусни жълтури 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 окт 2013 15:45

Red_Neck написа:
джони написа:като видяха,че този път "красивите и симпатични" протестиращи не могат да избършат гъза на своя водач,просто защото тотално се е насрал,започнаха с псувните и обидите

Джони, ако вземеш квитанция от кука аз лично ще ти я осребря!
Заклевам се! :)
ти само ми вземи ... :)

ПП: "осребри" - възстановяване на разходи ... да не помислиш, че ще и правя сребърна рамка :)

Сребърната рамка за квитанцията аз я поемам, стига само пернатото авторче да вземе въпросната квитанция :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 14 окт 2013 15:46

джони написа:като видяха,че този път "красивите и симпатични" протестиращи не могат да избършат гъза на своя водач,просто защото тотално се е насрал,започнаха с псувните и обидите

Красивите и симпатични протестиращи са такива, защото ви мразят безплатно, платени адвокатчета на дявола.
За едни миризливи 20 лева дойдохте в София да поднесете спонтанни поздрави на Станишенко и Ко. Жалки сте, смешни сте.
Искам да знам къде се дават пари за честно протестиране, че имам да взимам със задна дата за всяко сваляне на комунистическа паплач от власт от 1990 година насам.
Ама май се плаща само за поддържане на комунистите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 14 окт 2013 15:47

Red_Neck написа:
trimontium написа:Не съм го гледал Барека, но винаги ми се е виждал доста повърхностен. Към 2001г. съставът на чл.304б от НК/т.нар. търговия с влияние/ изобщо не е съществувал - обнародван е в ДВ№92 от 27.09.2002г.
Все пак е любопитно за какво са му платили 70000лв., защото наистина това плащане не е към Линднер, а към него като физическо лице.

пише " по договор".... т.е. в договора трябва да е упоменато.
Аз лично не виждам нищо смущаващо при положение, че всичко е документирано ( следователн осчетоводено впоследствие).
Тези помии се вадят сега, защото българинът не само, че е мързелив, но е и крайно завистлив .... Как така, някой ще си купи вила за 750 К евро .... ма, моля ти се, ... да идва при нас тук в кочинката ...
Пак повтарям Р.П. бе много успешен бизнесмен доста преди да се захване с политика .... Да се чуди човек защо му трябваше ..

Доколкото виждам договора - Р.Плевнелиев не е страна по него. Не мога да кажа какво е написано отгоре на РКО-то/просто не мога да го прочета/, но ако е посочен договора между двете дружества, просто и ясно, проблемът е никакъв. Ако не е, то тогава на мен ми е любопитно, но толкова....
А пък това за документирането и осчетоводяването.....айде сега. Разплащане на ръка, с едно РКО само...., но както и да е.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 окт 2013 15:52

Джони, напълно си заслужи псувните и обидите. Най-малкото, защото се пише Плевнелиев,а не ПлевнАлиев. Което говори за дълбокия ти провинциализъм, селяндурщина и злоба...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 окт 2013 15:54

Irish stout написа:

Красивите и симпатични протестиращи са такива, защото ви мразят безплатно, платени адвокатчета на дявола.
За едни миризливи 20 лева дойдохте в София да поднесете спонтанни поздрави на Станишенко и Ко. Жалки сте, смешни сте.
Искам да знам къде се дават пари за честно протестиране, че имам да взимам със задна дата за всяко сваляне на комунистическа паплач от власт от 1990 година насам.
Ама май се плаща само за поддържане на комунистите.

кой на кого е адвокат при положение,че ти и другите маймуни като тебе наскачахте да браните Плевналиев,аз за друго нищо не съм писал

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2013 15:55

trimontium написа:
Red_Neck написа:
trimontium написа:Не съм го гледал Барека, но винаги ми се е виждал доста повърхностен. Към 2001г. съставът на чл.304б от НК/т.нар. търговия с влияние/ изобщо не е съществувал - обнародван е в ДВ№92 от 27.09.2002г.
Все пак е любопитно за какво са му платили 70000лв., защото наистина това плащане не е към Линднер, а към него като физическо лице.

пише " по договор".... т.е. в договора трябва да е упоменато.
Аз лично не виждам нищо смущаващо при положение, че всичко е документирано ( следователн осчетоводено впоследствие).
Тези помии се вадят сега, защото българинът не само, че е мързелив, но е и крайно завистлив .... Как така, някой ще си купи вила за 750 К евро .... ма, моля ти се, ... да идва при нас тук в кочинката ...
Пак повтарям Р.П. бе много успешен бизнесмен доста преди да се захване с политика .... Да се чуди човек защо му трябваше ..

Доколкото виждам договора - Р.Плевнелиев не е страна по него. Не мога да кажа какво е написано отгоре на РКО-то/просто не мога да го прочета/, но ако е посочен договора между двете дружества, просто и ясно, проблемът е никакъв. Ако не е, то тогава на мен ми е любопитно, но толкова....
А пък това за документирането и осчетоводяването.....айде сега. Разплащане на ръка, с едно РКО само...., но както и да е.

Тя и главната счетоводителка и касиерката на Линднер като имена не фигурират в договора, но сигурно имат пълномощно за теглене / получаване на пари в брой в полза на фирмата. ;) С известни ограничения по сега действащия закон на ръка може да се плаща сума до 15 хиляди лева. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 14 окт 2013 15:59

Аз искам да помоля Джони или там както се казва пича, пуснал темата да премахне емблемата на Ботев от аватара си. И не че имам против него или че е фен на Ботев. Всеки има право да има политически пристрастия, но не е коректно да се обвързва емблемата ни с политическите тези на отделните фенове.

Върни се в “Свободна зона”