Атеист написа:CTAHKO написа:Почваш да акаш на вътре
Карай, винаги може и по-лошо да е. Представи си ако бях някой расист или хомофоб. Ужас, направо да ти се доповръща от такива отрепки..
Тогава ще повръщаш, докато акаш на вътре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Карай, винаги може и по-лошо да е. Представи си ако бях някой расист или хомофоб. Ужас, направо да ти се доповръща от такива отрепки..
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
rhaegar написа:shumkar_44 написа:Апропо, аз отдавна се опасявам, че съседът ми Илия е, така да се каже, хомосексуален гей. Доста често, когато го чувам да приближава вратата си, виждам през шпионката, че води различни люде единствено от мъжки пол със себе си, ала никога от женски такъв. Също така Илия се похвали, че заминавал утре за София, което след като прочетох настоящата статия, разпали допълнително моите съмнения. Засега нямам никакви доказателства, обаче ако видя Илия на снимките от парада тази събота, ще знам със сигурност. Той, разбира се, не подозира нищо.
Ами ако чете форума?
Атеист написа:Siegfried написа:Ако човек е вярващ и има морални устои, не би се сблъскал с тоя проблем.
Не ми отговори на въпроса. Ако аз съм хомосексуален - какво ме очаква с моето прегрешение?
Атеист написа: Ако аз съм хомосексуален - какво ме очаква с моето прегрешение?
Siegfried написа:Атеист написа:Siegfried написа:Ако човек е вярващ и има морални устои, не би се сблъскал с тоя проблем.
Не ми отговори на въпроса. Ако аз съм хомосексуален - какво ме очаква с моето прегрешение?
Чети Библията и ще разбереш
Groucho написа:shumkar_44 написа:Апропо, аз отдавна се опасявам, че съседът ми Илия е, така да се каже, хомосексуален гей.
Шумкарю, вий що шпионирате Илия, воайор с воайор
P!nk fan написа:Футболните фенове са против гейпарада, а Реформаторският блок го подкрепя.
CTAHKO написа:Тогава ще повръщаш, докато акаш на вътре
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта