Колата на Генка Шикерова изгоря при умишлен палеж
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колата на Генка Шикерова изгоря при умишлен палеж
ко?
Последна промяна от grossman на 17 сеп 2013 13:50, променено общо 1 път.
grossman написа:boabbb написа:grossman написа:Безкомпромисен написа:DANS написа:Безкомпромисен написа:Всички медии за манипулация и дезинформация се държат в техните кървави комунистически ръце! Защо няма едно нормално предаване, което да разкрива комунистическите престъпления по някоя телевизия? Много просто защото всички телевизи се държат от комунисти и водещите им са комунисти! Там има само простотии които като предаванията за готвене , пеене, турски сериали , някакви тъпи шоута като ВИП Брадър, Шоуто на Слави , Господари на Ефира и т.. ви зомбират денонощно с комунизъм-болшевизъм! А всичките им банди БСП,СДС,ГЕРБ,ДПС,ДСБ,АТАКА,НФСБ,НДСВ,ГОРД и т.н. са филиали на терористичната банда БКП!Ето затова ще си умрем роби на комунизма!
Га яде кИфтетата при Сидеров и В. Симеонов, що не рИва бе "умник"!!!?
Георги Жеков никога не е имал нищо общо с комунистическият престъпник Долен Сидеров, освен , че бяхме в една телевизия! Да приех да не коментирам колеги от СКАТ, за да съм водещ с цел - да знаете какво представляват комунистическите престъпници , да научите кои са Илия Минев, Петър Гогов , Константин Часовникаров, Янко Янков, да видите комунистически мутри в истинската им същност като терориста-шумкар масов убиец Васил Хтристов - Бойчо, да видите масовите гробове, да чуете разкази на жерви на комунистическите престъпници на какво са способни тези изроди и много неща научихте от предаването "Безкомпромисно"! В него аз казвах че всички главни редактори на комунитическия весник Демокрация са свързани скомунистите! Ами нали Долен Сидеров беше един от тези главни редактори!
Декато си си дал антиокомунистическия гъз на комунистическа телевизия и журналисти и собственик - комунист, управляващ телевизията с комунистически кървави пари, от които ти си взимал заплата?
Жеков е долен комуняга, бе. Само прах в очите ни мята, тая долна комунистическа подлога![]()
![]()
Жеков е най-голямата комуняга, която познавам, а майка му е работила в комунистическия вестни "Демокрация''
- ZinedineZidane
- Контакти:
Безсмислена тема. Хора умират всеки ден, а за голяма новина се приема палежа на един автомобил на някаква си псевдожурналистка. А и пак се дрънкат обичайните политически теми, които нямат място в този форум, а и си има тема за това.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- damyanov1963
Безкомпромисен написа:Генка Шикерова е комунистическа водеща,води новините по една от комунистическите медии не вярвам да е умишлен палеж , освен ако не откраднала нещо!
Господин Жеков, бихте ли изброили поне 3-ма души в България, които не са комунисти, освен Вас, Георги Ифандиев и Бай Илия Минев. Ето аз например никога не съм бил комунист, нито някой мой роднина, освен че съм бил комсомолец, както и Вие предполагам, защото знаете как беше по онова време, та трябва ли тогава и аз да се чувствам комунист? Благодаря!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Безкомпромисен
- Контакти:
На комунистически проивокации не отговарям! Истината за моите родители я има в предаването "Безкомпромисно"!
Последна промяна от Безкомпромисен на 17 сеп 2013 14:00, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
- Безкомпромисен
- Контакти:
damyanov1963 написа:Безкомпромисен написа:Генка Шикерова е комунистическа водеща,води новините по една от комунистическите медии не вярвам да е умишлен палеж , освен ако не откраднала нещо!
Господин Жеков, бихте ли изброили поне 3-ма души в България, които не са комунисти, освен Вас, Георги Ифандиев и Бай Илия Минев. Ето аз например никога не съм бил комунист, нито някой мой роднина, освен че съм бил комсомолец, както и Вие предполагам, защото знаете как беше по онова време, та трябва ли тогава и аз да се чувствам комунист? Благодаря!
Нормалните хора в България са няколко стотин човека , останалото са комунистически престъпници и зомбирани същества с болшевизъм комунизъм!
Безкомпромисен написа:damyanov1963 написа:Безкомпромисен написа:Генка Шикерова е комунистическа водеща,води новините по една от комунистическите медии не вярвам да е умишлен палеж , освен ако не откраднала нещо!
Нормалните хора в България са няколко стотин човека , останалото са комунистически престъпници и зомбирани същества с болшевизъм комунизъм!
Отговори ми защо си взимал ти пари от комунистическата телевизия СКАТ?
- Безкомпромисен
- Контакти:
grossman написа:Безкомпромисен написа:damyanov1963 написа:Безкомпромисен написа:Генка Шикерова е комунистическа водеща,води новините по една от комунистическите медии не вярвам да е умишлен палеж , освен ако не откраднала нещо!
Отговори ми защо си взимал ти пари от комунистическата телевизия СКАТ?
Телевизия скат е комунистическа - факт! Обадиха ми се по телефона и ме питаха дали искам да водя предаване с условието да не коментирам колеги!Аз не съм се натискал, за разлика от комунистическите журналисти! Аз приех да не коментирам колеги от СКАТ, за да съм водещ с цел - да знаете какво представляват комунистическите престъпници , да научите кои са Илия Минев, Петър Гогов , Константин Часовникаров, Янко Янков, да видите комунистически мутри в истинската им същност като терориста-шумкар масов убиец Васил Хтристов - Бойчо, да видите масовите гробове, да чуете разкази на жерви на комунистическите престъпници на какво са способни тези изроди и много неща научихте от предаването "Безкомпромисно"! В него аз казвах че всички главни редактори на комунитическия весник Демокрация са свързани скомунистите! Ами нали Долен Сидеров беше един от тези главни редактори!
Безкомпромисно и Диагноза бяха чудо , но всеки сън си има своя край! Явно комунистите ги махната тези предавания, защото разкриването на техните престъпления явно им дойде в повече и се уплашиха!
- джугашвили
Другарю Жеков, от писанията Ви не става ясно, Вие всъщност комунист ли сте или демократ!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
- Безкомпромисен
- Контакти:
джугашвили написа:Другарю Жеков, от писанията Ви не става ясно, Вие всъщност комунист ли сте или демократ!
Аз за разлика от вас , който сте комунистически престъпник и служите на чужда и враждебна на България страна СССР , съм българин и монархист! Когато БАП дойде на власт такива престъпници като вас ще влязат по затворите и концлагерите!