България 5 млн. души до 2060 г. - стряскащи данни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: България 5 млн. души до 2060 г. - стряскащи данни

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2013 05:33

Mitko-Levskar написа:Изчетох сума мнения и нито едно смислено.Решението е едно братя и сестри-правете деца и не се оправдавайте че трудно се отглеждат и т.н.,защото ние сега си чешим клавиатурите,а мангафурите чукат яко и правят чавета.Аз лично чакам второ и ако ме държи кръста ще направя и 3,4,5. И само не ме питайте как смятам да се справям щото си взех семейството и се изселих от третия по големина град,и заживях с забутано село със 150 човека и се мъча нещо да направя,а не се оплаквам.Успех на всички и горе главата :)

Еми успех в начинанието. И тоя път съм изцяло сериозен като пиша :)
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 17 сеп 2013 13:32

Betchualeng Arnaikem написа:
Безкомпромисен написа:Сега виждам, че комуниягите желаят открито моята смърт и ще празнуват деня, в който умра! Защото докато съм жив ще продължавам да разкривам техните престъпления, и това страшно много ги плаши явно!
Колкото до ГЕРБ, СДС, ДСБ, НДСВ и т.н. - ами това са филиали и отрочета на комунистическата банда БКП , в тези партии има само комунисти, имащи задача от комунягите на по-горно ниво да се правят на антикомунисти и демократи!Така че комунизмът никога не си е отивал от България след 1989г.!Така нареченият "преврат" на 10.11.1989г. , на който нищо не се промени, беше извършен от комунистическите престъпници, правещи се на антикомунисти!

Да бе готин, има конспирация. Подписка до дедо Боже правим да те прибере по-рано ако не знаеш. Ти май верно не си наред. Ако имаше капка логика в твърденията ти, дори бих те уважавал малко за отстояването им. Но виждам само ЗЛОБА. Или поръчка, знам ли :)

Вие комунистите сте безбожници , убивахте свещеници, и на тяхно място назначихте милиционери, прикрити като свещеници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 сеп 2013 13:34

Георги Жеков е долен комуняга и марионетка на БКП :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 17 сеп 2013 14:12

boabbb написа:Георги Жеков е долен комуняга и марионетка на БКП :mrgreen:

Ти си нищо повече от комунистически провокатор!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 17 сеп 2013 16:45

boabbb написа:Георги Жеков е долен комуняга и марионетка на БКП :mrgreen:

Така е. Който говори постоянно против нещо е същия като това нещо и това го влодява. Не знам как точно се нарича тази болест.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”