dunavfc написа:grasiani написа:Ех,що за отбор е Дунав като не може да победи отбор който има в състава си подобен ИГРАЧ като Борисов -над 50 години, с наднормено тегло и със здравословни проблеми т.е играят срещу 10 човека.Че чак и го аплодирали Б.Б. ГОЛЯМА ПАРОДИЯ,, е сигурно тази снимка не е от мача който се е играл днес,но това няма голямо значение тя Нова си стана телевизия на Герб и Борисов,ние хората да не сме слепи и глухи че не можем да разберем какво става.
Очеваден отговор,слаб отбор е,защо ти трябваше толкова патос за да разбереш,нещо елементарно ? С какво НОВА ТВ е станала телевизия на Бойко,може ли 1 аргумент ? Все едно да кажа,че БТВ е собственост на БСП + ДПС,защото се канят съвсем често Орешарски,Станишев и Местан и те дори си позволяват да се карат и да правят забележки на репортерите....
Не знам колко следиш събитията,но се прокрадна една информация някъде в средата на май и то главно в нета за някаква сделка икономическа ,сега точно не мога да се сетя но като съпоставих фактите и как точно цялата телевизия Нова изведнъж точно по това време изведнъж журналистите и станаха много активни,активност която я нямаше при правителството на Герб изведнъж Господари на ефира от хумористично-сатирично стана политическо,и след изявите и интервюта на шефа им ми стана ясно какво става,доста телевизия гледам за да преценя как една телевизия променя курса,просто Нова си взе страната та на протестиращите.Аз редовно гледах господарите,но от май месец не съм го гледал просто защото стана политическо и то конкретно насочено.Като тръгнеш от сутрешни блокове ,през Гала,сега чувам и Биг Брадър щели да замесят с някакъв политически оттенък,няма да се учудя и Парис Хилтън да призове за оставка на правителството,да не говорим за предаването на Кулезич ,изобщо цялата телевизия се е впрегнала да сваля правителството няма нищо лошо щом така се решили,политика на телевизията,просто като следиш достатъчно телевизия анализираш си нещата и си правиш изводи от изявите на така наречените лица на на НОВА .