Бойко Борисов пак в игра! Витоша - Дунав 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Бойко Борисов пак в игра! Витоша - Дунав 0:0

Мнениеот grasiani » 14 сеп 2013 22:35

dunavfc написа:
grasiani написа:Ех,що за отбор е Дунав като не може да победи отбор който има в състава си подобен ИГРАЧ като Борисов -над 50 години, с наднормено тегло и със здравословни проблеми т.е играят срещу 10 човека.Че чак и го аплодирали Б.Б. ГОЛЯМА ПАРОДИЯ,, е сигурно тази снимка не е от мача който се е играл днес,но това няма голямо значение тя Нова си стана телевизия на Герб и Борисов,ние хората да не сме слепи и глухи че не можем да разберем какво става.

Очеваден отговор,слаб отбор е,защо ти трябваше толкова патос за да разбереш,нещо елементарно ? С какво НОВА ТВ е станала телевизия на Бойко,може ли 1 аргумент ? Все едно да кажа,че БТВ е собственост на БСП + ДПС,защото се канят съвсем често Орешарски,Станишев и Местан и те дори си позволяват да се карат и да правят забележки на репортерите....

Не знам колко следиш събитията,но се прокрадна една информация някъде в средата на май и то главно в нета за някаква сделка икономическа ,сега точно не мога да се сетя но като съпоставих фактите и как точно цялата телевизия Нова изведнъж точно по това време изведнъж журналистите и станаха много активни,активност която я нямаше при правителството на Герб изведнъж Господари на ефира от хумористично-сатирично стана политическо,и след изявите и интервюта на шефа им ми стана ясно какво става,доста телевизия гледам за да преценя как една телевизия променя курса,просто Нова си взе страната та на протестиращите.Аз редовно гледах господарите,но от май месец не съм го гледал просто защото стана политическо и то конкретно насочено.Като тръгнеш от сутрешни блокове ,през Гала,сега чувам и Биг Брадър щели да замесят с някакъв политически оттенък,няма да се учудя и Парис Хилтън да призове за оставка на правителството,да не говорим за предаването на Кулезич ,изобщо цялата телевизия се е впрегнала да сваля правителството няма нищо лошо щом така се решили,политика на телевизията,просто като следиш достатъчно телевизия анализираш си нещата и си правиш изводи от изявите на така наречените лица на на НОВА .

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 22:39

Калигула написа:Айде пак с глупостите. Обичайното оправдание на всеки политически обременен човечец. Щом за едни може, защо за нашето момче да не може. Докога , бе , докога ще се оправдавате по един и същ начин. Докога ще оправдавате собствената си некадърност с другите ( с предишните).
Само в хубавата на държавица най-големият антикомунист може да е бил бодигард на комунистически лидер, да го възхвалява и да изпитва носталгия по онова време.
Само милата ни държавица най-големият борец срещу мафията може да е имал съвместни фирми с представители на родния ъндърграунд- Маджо, Бай Миле , Пашата, Ал. Петров ( извинявам се , ако пропускам някого).
Само в милата ни държавица могат да се назначават хора, защото "ритали топка с премиера" или защото "баща и бил колега-пожарникар" , а пък дипломата-кой ти я гледа. Важното е нашите хора да бъдат назначени, пък другото не е от значение. Когато ги разкриеш обаче започват стандартните, неадекватни оправдания " ама защо говорите за нас, а не за предишните". Лошото е ,че това поведение е широко разпространено в нашата страна и вече се счита за нещо нормално. Пример е цитирания от мен съфорумник. Подобни хора не знаят истинското значение на закона. И да им го обясниш, пак си знаят тяхното, така че не се хабете...

Ооо,как обичам двойният аршин ;) Значи,това че автора е пуснал тема за "свободното" време е нещо нормално,но щом се заговори за друг депутат с едно друго "свободно" време,заучените фрази влизат в действие ;)
Приятелю,трябва да осъзнаеш нещо елементарно,няма как да обвиняваш някого в нещо,което ти преди това си извършвал ;)
Все едно аз да се напия и да убия с колата си човек на пътя и да се възмущавам на хората,които карат пияни е няма как да стане....
Искаш ли да ти дам на момента няколко статии на твоите любимци в парламента,които за 3 месеца се оправдаха 100 пъти с предишното правителство,но двойният ти аршин не позволява нещо подобно нали ?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 сеп 2013 22:45

grasiani написа:Не знам колко следиш събитията,но се прокрадна една информация някъде в средата на май и то главно в нета за някаква сделка икономическа ,сега точно не мога да се сетя но като съпоставих фактите и как точно цялата телевизия Нова изведнъж точно по това време изведнъж журналистите и станаха много активни,активност която я нямаше при правителството на Герб изведнъж Господари на ефира от хумористично-сатирично стана политическо,и след изявите и интервюта на шефа им ми стана ясно какво става,доста телевизия гледам за да преценя как една телевизия променя курса,просто Нова си взе страната та на протестиращите.Аз редовно гледах господарите,но от май месец не съм го гледал просто защото стана политическо и то конкретно насочено.Като тръгнеш от сутрешни блокове ,през Гала,сега чувам и Биг Брадър щели да замесят с някакъв политически оттенък,няма да се учудя и Парис Хилтън да призове за оставка на правителството,да не говорим за предаването на Кулезич ,изобщо цялата телевизия се е впрегнала да сваля правителството няма нищо лошо щом така се решили,политика на телевизията,просто като следиш достатъчно телевизия анализираш си нещата и си правиш изводи от изявите на така наречените лица на на НОВА .

Господарите от много отдавна си подкрепяха ГЕРБ, още докато бяха по БТВ. Та те във всяко предаване заделяха тогава за вожда поне по 3-4 минути и се хвалеха постоянно, че той само тях гледал. И даже го правеха "Господар на седмицата" за всяка простотия, която изтърсва в ефир. Бяха показали 1-2 репортажа за Румяна Желева, но така и не й дадоха златен скункс. Представям си през май какво е било.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 сеп 2013 22:47

[quote="v.r.s."]Човек на тези години да играе професионален футбол си е наистина добро постижение и не виждам защо е този вой на повечето коментиращи. Какво ще прави през почивните дни един депутат, какъвто е Борисов, си е негово право и след като може да играе футбол не виждам нищо неморално в това, както и да пречи на когото и да било.
Аз дори адмирирам подържането на подобна форма и се радвам на такива хора, независимо какви и кои са.[/quo

И аз адмирирам такива хора само че не и да се занимават професионално,нали Б група не е аматьорска все още,да си играе в квартала Бойко или като има благотворителни мачове или в турнири за ветерани нямам нищо против,ами той изглежда нелепо на терена на фона на останалите футболисти, на вас не ви ли изглежда така,оставете политическите пристрастия, отговорете приятна гледка ли е БОРИСОВ за професионален футболист,аз мисля че не,нека да си говорим обективно,за шоу, за майтап става да играе ,ако това целят Витоша,определено са атракция като отбор с такъв играч в състава си.

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 14 сеп 2013 22:56

dunavfc написа:
Калигула написа:Айде пак с глупостите. Обичайното оправдание на всеки политически обременен човечец. Щом за едни може, защо за нашето момче да не може. Докога , бе , докога ще се оправдавате по един и същ начин. Докога ще оправдавате собствената си некадърност с другите ( с предишните).
Само в хубавата на държавица най-големият антикомунист може да е бил бодигард на комунистически лидер, да го възхвалява и да изпитва носталгия по онова време.
Само милата ни държавица най-големият борец срещу мафията може да е имал съвместни фирми с представители на родния ъндърграунд- Маджо, Бай Миле , Пашата, Ал. Петров ( извинявам се , ако пропускам някого).
Само в милата ни държавица могат да се назначават хора, защото "ритали топка с премиера" или защото "баща и бил колега-пожарникар" , а пък дипломата-кой ти я гледа. Важното е нашите хора да бъдат назначени, пък другото не е от значение. Когато ги разкриеш обаче започват стандартните, неадекватни оправдания " ама защо говорите за нас, а не за предишните". Лошото е ,че това поведение е широко разпространено в нашата страна и вече се счита за нещо нормално. Пример е цитирания от мен съфорумник. Подобни хора не знаят истинското значение на закона. И да им го обясниш, пак си знаят тяхното, така че не се хабете...

Ооо,как обичам двойният аршин ;) Значи,това че автора е пуснал тема за "свободното" време е нещо нормално,но щом се заговори за друг депутат с едно друго "свободно" време,заучените фрази влизат в действие ;)
Приятелю,трябва да осъзнаеш нещо елементарно,няма как да обвиняваш някого в нещо,което ти преди това си извършвал ;)
Все едно аз да се напия и да убия с колата си човек на пътя и да се възмущавам на хората,които карат пияни е няма как да стане....
Искаш ли да ти дам на момента няколко статии на твоите любимци в парламента,които за 3 месеца се оправдаха 100 пъти с предишното правителство,но двойният ти аршин не позволява нещо подобно нали ?

И кои са моите любимци от Парламента, приятелю? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Заучените фрази са твой патент и не ми вменявай пристрастия, каквито нямам. В конкретният случай моята теза е само една - не е важно кой извършва престъпление , а е важно самото престъпление. Покажи ми да съм защитавал някого, както сам намекваш. Естествено е ,че всеки човек има право да разполага с свободното си време, както намери за добре, не това е моята критика към тиквоча. Прочети пак и този път мисли

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 23:02

grasiani написа:
dunavfc написа:
grasiani написа:Ех,що за отбор е Дунав като не може да победи отбор който има в състава си подобен ИГРАЧ като Борисов -над 50 години, с наднормено тегло и със здравословни проблеми т.е играят срещу 10 човека.Че чак и го аплодирали Б.Б. ГОЛЯМА ПАРОДИЯ,, е сигурно тази снимка не е от мача който се е играл днес,но това няма голямо значение тя Нова си стана телевизия на Герб и Борисов,ние хората да не сме слепи и глухи че не можем да разберем какво става.

Очеваден отговор,слаб отбор е,защо ти трябваше толкова патос за да разбереш,нещо елементарно ? С какво НОВА ТВ е станала телевизия на Бойко,може ли 1 аргумент ? Все едно да кажа,че БТВ е собственост на БСП + ДПС,защото се канят съвсем често Орешарски,Станишев и Местан и те дори си позволяват да се карат и да правят забележки на репортерите....

Не знам колко следиш събитията,но се прокрадна една информация някъде в средата на май и то главно в нета за някаква сделка икономическа ,сега точно не мога да се сетя но като съпоставих фактите и как точно цялата телевизия Нова изведнъж точно по това време изведнъж журналистите и станаха много активни,активност която я нямаше при правителството на Герб изведнъж Господари на ефира от хумористично-сатирично стана политическо,и след изявите и интервюта на шефа им ми стана ясно какво става,доста телевизия гледам за да преценя как една телевизия променя курса,просто Нова си взе страната та на протестиращите.Аз редовно гледах господарите,но от май месец не съм го гледал просто защото стана политическо и то конкретно насочено.Като тръгнеш от сутрешни блокове ,през Гала,сега чувам и Биг Брадър щели да замесят с някакъв политически оттенък,няма да се учудя и Парис Хилтън да призове за оставка на правителството,да не говорим за предаването на Кулезич ,изобщо цялата телевизия се е впрегнала да сваля правителството няма нищо лошо щом така се решили,политика на телевизията,просто като следиш достатъчно телевизия анализираш си нещата и си правиш изводи от изявите на така наречените лица на на НОВА .

Имам един елементарен въпрос...Гледаш ли Нова ТВ и гледал ли си я през последните месеци ? Човек,който е гледал тази телевизия през последно време,не би казал подобни глупости,ако не вярваш,има достатъчно архивни материали в сайта им от интервюта с хора от ГЕРБ,както и от самият лидер на партията. Та в тези интервюта,никак не изглежда да има връзка помежду им,но знам ли,може би аз не ги виждам нещата правилно,хубаво е обаче ти да ги прегледаш за да си сигурен в нещата,които казваш в момента.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 сеп 2013 23:06

grasiani написа:
v.r.s. написа:Човек на тези години да играе професионален футбол си е наистина добро постижение и не виждам защо е този вой на повечето коментиращи. Какво ще прави през почивните дни един депутат, какъвто е Борисов, си е негово право и след като може да играе футбол не виждам нищо неморално в това, както и да пречи на когото и да било.
Аз дори адмирирам подържането на подобна форма и се радвам на такива хора, независимо какви и кои са.[/quo

И аз адмирирам такива хора само че не и да се занимават професионално,нали Б група не е аматьорска все още,да си играе в квартала Бойко или като има благотворителни мачове или в турнири за ветерани нямам нищо против,ами той изглежда нелепо на терена на фона на останалите футболисти, на вас не ви ли изглежда така,оставете политическите пристрастия, отговорете приятна гледка ли е БОРИСОВ за професионален футболист,аз мисля че не,нека да си говорим обективно,за шоу, за майтап става да играе ,ако това целят Витоша,определено са атракция като отбор с такъв играч в състава си.

Министър георгиева по приятна гледка ли е. Да и бяха дали министерсвото на синтаксиса и турските учебници

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 23:08

Калигула написа:
dunavfc написа:

И кои са моите любимци от Парламента, приятелю? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Заучените фрази са твой патент и не ми вменявай пристрастия, каквито нямам. В конкретният случай моята теза е само една - не е важно кой извършва престъпление , а е важно самото престъпление. Покажи ми да съм защитавал някого, както сам намекваш. Естествено е ,че всеки човек има право да разполага с свободното си време, както намери за добре, не това е моята критика към тиквоча. Прочети пак и този път мисли

Ще се опитам да ти обясня още веднъж,ако ме разбереш добре,ако не,значи просто не можем да се разберем.
Разбирам,че говориш за самото "престъпление",но когато един пияница ти казва на теб,че ти си пияница това нормално ли или не ?
Когато излиза симпатизант на БСП или ДПС и изисква претенции към някой от ГЕРБ,че не си върши адекватно работата или,че изобщо не присъства в парламента,не е ли най-нормалното нещо,първо да види,какво е положението в собственият му двор ? Морално ли една партия да критикува друга такава,че не ходи на работа,както беше случая с ГЕРБ,които не идваха 2 месеца в парламента при положение,че лидера на тази партия,когато беше депутат е стъпвал в парламента за 4 год. 4 пъти ?

Не е ли справедливо,след като обвиняваш "гадният" пожарникар в това,че все гледал в другите,да погледнеш,какво правят и неговите опоненти ? Предложих ти да ти дам подобни статии от това правителство....

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 сеп 2013 23:18

dunavfc написа:
grasiani написа:
dunavfc написа:

Имам един елементарен въпрос...Гледаш ли Нова ТВ и гледал ли си я през последните месеци ? Човек,който е гледал тази телевизия през последно време,не би казал подобни глупости,ако не вярваш,има достатъчно архивни материали в сайта им от интервюта с хора от ГЕРБ,както и от самият лидер на партията. Та в тези интервюта,никак не изглежда да има връзка помежду им,но знам ли,може би аз не ги виждам нещата правилно,хубаво е обаче ти да ги прегледаш за да си сигурен в нещата,които казваш в момента.

Няма какво да преглеждам материали, прехвърлям сутрешни блокове гледам всичко аз да не гледам телевизия от един месец или от една седмица просто тона като чуе човек интонация леки подхвърляния му става ясно,кадрите които си подбира Нова ,особено новата двойка водещи на сутрешния блок ми е в малко повече.Иначе във времето Нова ми беше ЛЮБИМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ но сега все по рядко я гледам,може би имам и сантимент към тази ТВ тъй като съм участвал в предаване там и сега ми е малко гадно,но това няма значение вече така ли иначе при положение че има толкова много мачове все по малко ми остава време за нея .

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 23:23

Може в някой от водещите да има симпатии към дадена партия,без значение дали това е БСП,ГЕРБ или някоя друга,но категорично,това не е политическа телевизия.
Виж телевизии като СКАТ,АЛФА и ТВ 7 са адекватен пример за това ;)

Върни се в “Свободна зона”