Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Интересно ми е Парис и Чичолина как ще се разбират с проф. Вучков
BadBoy написа:Благодарен съм на Господ, че в час пик (19:00-23:00) в къщи никой не гледа телевизия, а и дори да гледа телевизора обикновено е на научно-популярен канал.
Parmalat написа:BadBoy написа:Благодарен съм на Господ, че в час пик (19:00-23:00) в къщи никой не гледа телевизия, а и дори да гледа телевизора обикновено е на научно-популярен канал.
Аз тях си ги гледам редовно и много други неща,които едва ли си и чувал.
Безкомпромисен написа:Евгени Минчев, Алисия, Юлиан Вучков, Станка Златева , Румен Луканов, Детелин Делаклиев, Райна, Венета Райкова, Златка Райкова са комунисти или свързани с комунистическите престъпници!А ВИП Брадър е комунистическо предаване, създадено с цел да ви отвлича вниманието, да не мислите за това защо България е зле , а да се интересувате кой комунистически престъпник какво бил казал!От сутрин до вечер комунистическите медии за манипулация и дезинформация ви заливат с болшевишко-комунистическа пропаганда с цел да ви промият съзнанието и да не можете да мислите като нормални хора!
Безкомпромисен написа:Евгени Минчев, Алисия, Юлиан Вучков, Станка Златева , Румен Луканов, Детелин Делаклиев, Райна, Венета Райкова, Златка Райкова са комунисти или свързани с комунистическите престъпници!А ВИП Брадър е комунистическо предаване, създадено с цел да ви отвлича вниманието, да не мислите за това защо България е зле , а да се интересувате кой комунистически престъпник какво бил казал!От сутрин до вечер комунистическите медии за манипулация и дезинформация ви заливат с болшевишко-комунистическа пропаганда с цел да ви промият съзнанието и да не можете да мислите като нормални хора!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта