Франция иска единна минимална работна заплата за целия ЕС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Франция иска единна минимална работна заплата за целия ЕС

Мнениеот dindan » 09 сеп 2013 21:56

frente atleti написа:
dzhambov написа:Поредните комунистически глупости,тея са царе на приказки,а на дела ги няма никакви.

Почти всички права на работника са постигнати от тях сам прецени вярвам си умно момче и после помисли преди да напишеш поредния си глупав пост !

Франция е най-социалната държава в Европа
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 09 сеп 2013 21:58

frente atleti написа:
dzhambov написа:Не ми обяснявай,ами кажи как ще стане това със заплатите?Пак ти казвам дела трябват,не думи.На приказки добре :mrgreen: .Аз също съм с две ръце ЗА минималната заплата да е като на германците.

Аз ние искам заплата като германците ! Простичко безплатно здравеопазване и обучение ! Това са най-важните неща !

Според мен по-важно е да намалее и то драстично безработицата.Не ме плашат разходите(за каквото се сетиш),плашат ме приходите(или липсата им).
Последна промяна от dzhambov на 09 сеп 2013 21:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 сеп 2013 21:58

dindan написа:
frente atleti написа:
dzhambov написа:Поредните комунистически глупости,тея са царе на приказки,а на дела ги няма никакви.

Почти всички права на работника са постигнати от тях сам прецени вярвам си умно момче и после помисли преди да напишеш поредния си глупав пост !

Питай французите дали това им харесва! Ама истинските французи, а не разни араби, негри и роми.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 09 сеп 2013 21:59

dindan написа:
frente atleti написа:

+1
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 сеп 2013 22:00

frente atleti написа:
dzhambov написа:Не ми обяснявай,ами кажи как ще стане това със заплатите?Пак ти казвам дела трябват,не думи.На приказки добре :mrgreen: .Аз също съм с две ръце ЗА минималната заплата да е като на германците.

Аз ние искам заплата като германците ! Простичко безплатно здравеопазване и обучение ! Това са най-важните неща !

На докторите кой ще плаща заплата от 10,000 евро ?

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 09 сеп 2013 22:02

dzhambov написа:
frente atleti написа:

Според мен по-важно е да намалее и то драстично безработицата.Не ме плашат разходите(за каквото се сетиш),плашат ме приходите(или липсата им).

Няма как да намалее безработицата щом си унищожихме умишлено производствата !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 сеп 2013 22:05

пет пари не давам за българските работодатели и бизнесмени - отявлени капиталяги ,в предприятието където работя се произвежда стока денонощно и тировете чакат на лентата за да товарят за износ ,а горките работници работещи ден и нощ събота и неделя получават по 400 кинта ! смешна и жалка работа ! дори да вдигнат заплатата на 2000 евро ,шефа няма да усети нищо ,но той е експлоататор и използвач и затова е стиснат ,затова трябва да се приеме предложението на Франция за да не могат такива изроди да се гаврят с народа на България !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 09 сеп 2013 22:06

Току-що България излезе от Европейския съюз :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 09 сеп 2013 22:07

sirius123 написа:
frente atleti написа:

На докторите кой ще плаща заплата от 10,000 евро ?

Тая здравна каса не е направена да кърпи бюджета нали ;) ?

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 сеп 2013 22:11

viali69 написа:"Европарламентът предложи като мярка за борба с бедността в страните от ЕС минималната заплата да стане 60% от средната за съответната държава."

Ами, аз мисля, че в България и в момента минималната работна заплата е около 60% от средната. Минималната е 330 лв., което значи, че средната е около 700 лв.
Какво е новото и добро за България тук ?!? :roll: :roll: :roll:

първо минималната е 310 а не 330 и втори 60 % от 700 лв е 420 ,така,че има разлика от 110 лева ! не е едно и също ,нали ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”