Има задържан за боя между фенове на Ботев и Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Има задържан за боя между фенове на Ботев и Локомотив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 авг 2013 20:05

El_Brujo написа:
Модератор ЛокоПД написа:
El_Brujo написа:
Глупости... приятели на двамата... Дебелия дрОгар е с подкрепление от 5-6 човека, които го насъскват като улично псе, а ботевиста е съвсем сам. То се вижда на клипа, какво говориш глупости.

Глупостите ги говориш ти.Хем не знаеш кое как е станало,ама иначе на приказки...

Какви глупости, ти клипа гледал ли си го изобщо? ВСИЧКИ зяпачи, насъсквачи и снимащи са фенове на Локото и НИТО ЕДИН от Ботев. Хем клип има и се виждат тия отрепки долни, хем пак лъжете... То бива наглост, ама...

Да,клипа съм го гледал,а и съм говорил с някои от участниците. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 30 авг 2013 20:08

Модератор ЛокоПД написа:Да,клипа съм го гледал,а и съм говорил с някои от участниците. :idea:

И като си говорил с тях какво се е променило ? Те си остават същите БОКЛУЦИ! За такива помяри ЗАТВОР!
Преди 30 години това нещо някой да го до стори и да го пусне във клипове??? Е веднага ще е на 2 метра под земята. Нямаме закони! Затова разни плъхове си правят, каквото си искат!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 30 авг 2013 20:11

don_diego написа:
El_Brujo написа:
Ванко_Ултраса написа:Всъщност понятия,като - чест,лоялност,дадена дума губят значение,когат жълтите се чувстват унизени.

Ти не си наред! Каква "чест"? Душиш някой, завива му се свят и му скачаш на главата?!!! Това ли ти е честта? Ходи се прегледай!

Кажи вашия кво прави там тогава бе, отворко?!?!?!?

Ако оставим настрана другите тъпотии, които са за съвсем други теми, момчето от Ботев е там, за да се бие. Отишъл е съвсем сам, сред шайка други тъпанари и срещу някой, дето е 30 кила повече от него. Ти бой знаеш ли какво е? Млатите тукатите и единия като падне и боя свършва!
Ти наистина ли мислиш, че скачане върху главата на паднал вече човек е нормално и е влизало в "уговорката"? Това ли ви е "честта", трошачи на седалки и на врати от тоалетни.

И сега ми реве в съда тая дрога, че щял да му се съсипе живота...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 авг 2013 20:11

Ванко_Ултраса написа:Боят е поискан от жълтия :!:
Търкалът е станал със съгласието на двамата. :idea:
След битката и двете страни нямат претенции.
Ако нашият беше набития жълтите щяха да го въртят този клип 2г. в мрежата,но понеже жълтия гладиатор
загуби се намериха бултраси,които изпратиха този клип в прокуратурата и МВР,което не им прави чест.
Всъщност понятия,като - чест,лоялност,дадена дума губят значение,когат жълтите се чувстват унизени.
Не взимам страна в случая,щото и аз съм против такива крайности.Жълтите вместо да понесът нещата мъжки само дето не са го пратили тоз клип на Президента :oops: .

Иване , това че двамата нямат грам мозък , въобще не значи че това което правят е нормално и законно ! Още по глупаво е това да се рекламира и показва ! Че дори да има и подстрекатели ! Най нормалното нещо е всички участници да бъдат осъдени ! Нали сме граждани , европейци, и всякви други радетели на демокрацията и свободата :?: Това с коя част точно се връзва :?: Както се казва бития бит, е.ания е.ан ! Сега остава да видим зад решетките кой каква роля ще заеме :!:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 авг 2013 20:13

Garra Dembele написа:
Модератор ЛокоПД написа:Да,клипа съм го гледал,а и съм говорил с някои от участниците. :idea:

И като си говорил с тях какво се е променило ? Те си остават същите БОКЛУЦИ! За такива помяри ЗАТВОР!
Преди 30 години това нещо някой да го до стори и да го пусне във клипове??? Е веднага ще е на 2 метра под земята. Нямаме закони! Затова разни плъхове си правят каквото си искат!

Тук си прав.Това не променя нещата.Ще има дело,хората,които са участвали ще кажат кое как е било.
Иначе преди 30 години - ТВУ,докато навърши пълнолетие и от там в затвора.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 авг 2013 20:15

Удря го в гръб, скача му на главата докато е на земята и е безпомощен, души го.....типична пу*ка.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 авг 2013 20:16

Абе жълтите,като взеха една тениска на наш фен бяха много горди с това!!!
Нямаше форум в мрежата в който да не се похвалят.
За този бой що не се оплакахте в прокуратурата драги,ботевисти?
Ама тогава бяхте най-великите улични гладиатори нали?
Ние ревахме ли тогава,както вие ревете сега или нашите понесоха нещата,като мъжкари?
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 30 авг 2013 20:18, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 авг 2013 20:17

Модератор ЛокоПД написа:
Garra Dembele написа:

Преди 30 години това нещо някой да го до стори и да го пусне във клипове??? Е веднага ще е на 2 метра под земята. Нямаме закони! Затова разни плъхове си правят каквото си искат!

Тук си прав.Това не променя нещата.Ще има дело,хората,които са участвали ще кажат кое как е било.
Иначе преди 30 години - ТВУ,докато навърши пълнолетие и от там в затвора.

Моде ти от клипа не можеш ли да си направиш заключение , кое , как е било , че трябва да питаш някой :?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 авг 2013 20:18

Направо не мога да повярвам, че прокуратурата е свършила нещо и за участниците ще има последици. По принцип смятах, че на такива неща не трябва да се дава гласност по форумите и е жалко за едно сбиване да има по 200-300 мнения а за детската площадка на Лаута - 15, но ако дискусиите тук са допринесли за това, някой да си размърда задника и да си свърши работата - добре. И мнението на всеки нормален човек е "Такива неща са недопустими и не трябва да се случват" а всички които говорят за някакви "правила" сериозно да се замислят.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 30 авг 2013 20:19

Ванко_Ултраса написа:Абе жълтите,като взеха една тениска на наш фен бяха много горди с това!!!

Да, взимането на тениска е същото като 90-килограмов тулуп да скочи с двата крака върху главата на паднал човек. Много си "умен".

Върни се в “Свободна зона”