Vincenzo написа:Караджов, застреляй се ! В тежест си дори на хермафродитните си родители, урод.
А ти си в тежест на една цяла държава е плащам данаци аради такива като теб и не съм Караджов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Vincenzo написа:Караджов, застреляй се ! В тежест си дори на хермафродитните си родители, урод.
stn написа:Кашчей написа:stn написа:Кашчей написа:1912plovdiv написа:Ти как разбра колко им е военната мощ![]()
След САЩ Турция има най-голямата ( при това- наборна) армия в НАТО. Нашата е с размера на две дивизии от нормална армия, максимум.. хайде нека да са 4 . В България след 20-30 години няма да има свестни резервисти вече.
Нали се сещаш, че ако имам една военновъздушна армия от 3000 бомбардировача и изтребители колко значение има, че имаш 10 млн. пехотна войска. Една наборна войска колко време ще издържи срещу обучени убийци? Войните се печелят от малки мобилни групи. Вече никой не излиза очи в очи на полето, за да има значение броя. Важно е качеството.
Ти колко години си бил войник, или се информираш от екшъните на Холивуд за това как се печели война? Турската армия не само е голяма, но и добре обучена и добре въоръжена.
Между другото има една военна максима, че докато не мине през дадена територия пехотата, тази територия не е завладяна. Окупация със самолети не се прави!
Баща ми е бил 20 години военен. А и ние не сме тръгнали да нападаме никого, а говорим за защита.
red_star написа:Vincenzo написа:Караджов, застреляй се ! В тежест си дори на хермафродитните си родители, урод.
А ти си в тежест на една цяла държава е плащам данаци аради такива като теб и не съм Караджов
Vincenzo написа:red_star написа:Vincenzo написа:Караджов, застреляй се ! В тежест си дори на хермафродитните си родители, урод.
Тогава как разбра, че се обръщам към теб бе, неграмотен олигофрен ?
red_star написа:Безкомпромисен написа:Истинският химн на България е Шуми Марица, а не незаконния съветско-комунистиески Мила Родино !
Тъпак еми пей си го е не ни натрапвай товето менение
Vincenzo написа:red_star написа:Vincenzo написа:Караджов, застреляй се ! В тежест си дори на хермафродитните си родители, урод.
Тогава как разбра, че се обръщам към теб бе, неграмотен олигофрен ?
Безкомпромисен написа:red_star написа:Безкомпромисен написа:Истинският химн на България е Шуми Марица, а не незаконния съветско-комунистиески Мила Родино !
Ти си комунистически престъпник , който трябва да бъде вкаран в затвора за разпространение антибългарска съветска пропаганда!Вашите момченца от Съюза на Държавна Сигурност(СДС) ви спасиха от въжето!
Кашчей написа:Безкомпромисен написа:red_star написа:Безкомпромисен написа:Истинският химн на България е Шуми Марица, а не незаконния съветско-комунистиески Мила Родино !
Ти си комунистически престъпник , който трябва да бъде вкаран в затвора за разпространение антибългарска съветска пропаганда!Вашите момченца от Съюза на Държавна Сигурност(СДС) ви спасиха от въжето!
В Бургаско има ли затворен приют за душевно болни, че май ти е време да те приберат там, с една риза с мноого дълги ръкави, та да не припарваш до компютър!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта