Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gabriel Batistuta
Контакти:

Re: Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Мнениеот Gabriel Batistuta » 07 авг 2013 12:45

karabadabul написа:Предлагам този 0.01 % от феновете, които искат пиро да си правят някакви турнири помежду си и да си (се) палат каквото искат и да ни освободят от комплексарското си присъствие по стадионите. Над 99% от феновете НЕ ОДОБРЯВАТ пирото. Трябва затвор за пиро, а не одобрение.

Абе ти нещо не се чуваш какво говориш... 0.01% искали пиро ха ха ха! Ти стъпвал ли си на футболен стадион? Или само като Милен, висиш във форума?
ImageImage

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 07 авг 2013 12:47

Мевду другото феновете които искат пиро на 100% са пълни утайки в обществото, намат семейства и не стават за нищо. Познавам хората от 4-те големи агитки у нас и всички фенове на пирото за съжаление са пълни отрепки с комплекс да иде да запали нещо, дори не им пука за мача.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 авг 2013 12:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bHuT2_Qgtr8[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 07 авг 2013 12:50

Аз като не бях ходил от едно известно време на мачове, обаче последните 1-2 години ми прави впечатление, че по провинцията си ходят семейства и е по-спокойно, щото е по-малко публиката. Пак си има някакви групи от по 30-50 човека, които са "ултраси" и предимно си подбират някой от противниковия отбор или пък съдията, който да е*ават. Някой тъпан, латерна и тн., ама тва е.
А по Софията откровенно си има пияни и надрусани групи, които често създават кофти имидж на отбора, който подкрепят. Аз такива бих ги сложил в клетка с решетки + мрежа, та да не могат да мятат нищо.

Кво говорите за чуждите фенове и стадиони. В Европа от време на време в Италия има такива изцепки. Я метнат някоя факла, я не. И то то не за спорта, ей така само.
Турците там са диваци и отделна тема... А сърбите и румънците са си с нашия манталитет.
Гледах Дортмунд и Байерн на финала за супер купата на Германия и като изключим техните ултарси, които основно си мятат знамена, обикновенните фенове и на двата отбора бяха заедно по трибуните и си пееха, и си подкрепяха отборите.
Тука как ше стане м/у Левски и ЦСКА?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 07 авг 2013 12:59

По-добре е да се изолират наркомани,пияндета и разни отрепки от агитките,отколкото да се забранява пиротехниката.Трябва рязко да се разграничим от разни Цимбици,Животни и други индивиди,тровещи атмосферата в сектора!Също така съм против собственика на клуба да плащат за стюарди и разни други.Що се отнася за атмосферата по стадионите не ми хвалете Англия,защото там всичко е направено с комерсиална цел и няма нищо общо с фен културата вече!Взимайте повече примери от руснаци,поляци и вижте как момчетата от агитките тренират,водят здравословен начин на живот и за много повече от тях не е важно да отидеш пиян или дрогиран на мач.
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2013 13:01

Против :!: Докато светът върви напред,ние пак гледаме назад 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 07 авг 2013 13:14

Няма нищо по-красиво от това 8-)

Изображение

Изображение

Изображение

karabadabul написа:Мевду другото феновете които искат пиро на 100% са пълни утайки в обществото, намат семейства и не стават за нищо. Познавам хората от 4-те големи агитки у нас и всички фенове на пирото за съжаление са пълни отрепки с комплекс да иде да запали нещо, дори не им пука за мача.

[offtopic]Не се обиждай, но това с очилата ти ли си :roll:

Изображение[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 07 авг 2013 13:17

Срам ме е, че такива хора като @Milen.hristov са фенове на Левски :|
Само феновете са важни!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 07 авг 2013 13:20

Категорично да за Пиротехниката ! Създава се уникална атмосфера ! ;) :P

Изображение

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 07 авг 2013 13:26

milen.hristov написа:Предлагам, да се легализира и бомбичките по стадионите, пък това, че могат да убият някого той си е виновен. Да не е ходил на стадиона.

Ето колко е безопасна пиротехниката, а в ръцете на луди и дрогирани и безопасната игла е опасна. Разберете това повече пречи на клуба ви от колкото му помага.
Защо не вземем нищо хубаво от тая пуста Европа, кога ще видите подобни глупости примерно в родината на футбола, Англия. Хората се борят с всякакви средства срещу това, ние ще го разрешаваме, защото няколко комплексари трябва да се забавляват на стадиона с нещо друго освен с футболната игра.

ПОКЪРТИТЕЛНО мнение :oops: Срещу Лудогорец плюваше ли пак, или беше извадил телефончето и снимаше ? Важното е да се мрънка.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Върни се в “Свободна зона”