Мнениеот dxl » 07 авг 2013 12:50
Аз като не бях ходил от едно известно време на мачове, обаче последните 1-2 години ми прави впечатление, че по провинцията си ходят семейства и е по-спокойно, щото е по-малко публиката. Пак си има някакви групи от по 30-50 човека, които са "ултраси" и предимно си подбират някой от противниковия отбор или пък съдията, който да е*ават. Някой тъпан, латерна и тн., ама тва е.
А по Софията откровенно си има пияни и надрусани групи, които често създават кофти имидж на отбора, който подкрепят. Аз такива бих ги сложил в клетка с решетки + мрежа, та да не могат да мятат нищо.
Кво говорите за чуждите фенове и стадиони. В Европа от време на време в Италия има такива изцепки. Я метнат някоя факла, я не. И то то не за спорта, ей така само.
Турците там са диваци и отделна тема... А сърбите и румънците са си с нашия манталитет.
Гледах Дортмунд и Байерн на финала за супер купата на Германия и като изключим техните ултарси, които основно си мятат знамена, обикновенните фенове и на двата отбора бяха заедно по трибуните и си пееха, и си подкрепяха отборите.
Тука как ше стане м/у Левски и ЦСКА?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.