boyan_kn написа:W84me написа:DANS написа:Извозват организирано мургави избиратели с черен мерцедес
Ебати мерцедеса братче!![]()
88ми набор, чистак нов!
88-ми в добрия случай. Тая 190-ка се прави от 83-а.
Не е 190, а 124.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boyan_kn написа:W84me написа:DANS написа:Извозват организирано мургави избиратели с черен мерцедес
Ебати мерцедеса братче!![]()
88ми набор, чистак нов!
88-ми в добрия случай. Тая 190-ка се прави от 83-а.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
haha написа:Пресконференцията: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2196782
Телевизията вече няма да е същата. По-добре да я закрият.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
batceko написа:.. имаш предвид , че мита за голямата цензура по времето на Бойко ще се спука като сапунен мехур в сравнение с това , което ни очаква .. предполагам .... ще се нагледаме на свободни медии с стил Бареков-Пеевски .. т.е - свободно ще се плюе по ГЕРБ , докато не паднат под 4 процента .... а за БСП и ДПС - шшшшшшшт .. те са добричките като знаем ... дано ''свободата'' не докопа и този сайт и особено модераторите на форума .....
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 13 госта