ТВ7 купи правата за „Ел Класико”!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ТВ7 купи правата за „Ел Класико”!

Мнениеот защо » 27 апр 2009 22:17

LordVOODOO написа:Но говорех тук за махалата във Варна! На мен повече от един червен картон не могат да ми дадът, но аз след него мога да контузя повече играчи на Юнайтед, отколкото смени могат да направят! Още първата минута на мача ще вляза с двата крака в коленете на Роналдо, за да му ги счупя и и после цял живот да кендза прав! А след него вп роизволен ред ще наритам всичките им играчи, които ми се изпречат пред очите! Така че да ще спечелим мача!

Пожали поне Бербо, бе, човек, да запазим българското! :o

А иначе и тая година финала ще е английски - Челси - Арсенал, според мен, обаче испанският футбол не е по-безинтересен, напротив! Само че напоследък там се наливат по-малко пари. А защитата не е най-силната страна и на двете школи. :ugeek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 27 апр 2009 22:19

защо написа:
LordVOODOO написа:Но говорех тук за махалата във Варна! На мен повече от един червен картон не могат да ми дадът, но аз след него мога да контузя повече играчи на Юнайтед, отколкото смени могат да направят! Още първата минута на мача ще вляза с двата крака в коленете на Роналдо, за да му ги счупя и и после цял живот да кендза прав! А след него вп роизволен ред ще наритам всичките им играчи, които ми се изпречат пред очите! Така че да ще спечелим мача!

А иначе и тая година финала ще е английски - Челси - Арсенал, според мен, обаче испанският футбол не е по-безинтересен, напротив! Само че напоследък там се наливат по-малко пари. А защитата не е най-силната страна и на двете школи. :ugeek:

Ако гледаме от към защита по-добре да се насочим в посока "Ботуша"
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 22:20

защо написа:

Ако гледаме от към защита по-добре да се насочим в посока "Ботуша"

Видяхме го ''Ботуша'' на ОТ и Юве също, и срещу Ейре също......
GGMU

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 апр 2009 22:21

LordVOODOO написа:
kanar4o написа:Тъп си брат ! Всеки знае ,че Англия е най-силното първенството , а Юнайтед най-добрият отбор в света !

И кой е този всеки? Само промитите мозъци като теб казват такава глупост! А колкото до Юнайтед... не те не са силни, а просто другите в Англия са доста по-слаби!

Е пич изхвърляш се много.Барса ще отпаднат според мен още сега от Челси.Колкото до първенствата в Англия в момента се играе в пъти по-интересен футбол.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 22:52

Абе какви са тези квалфикации тъп си като не споделяш мнението ми????Вие бъзикате ли се?За първи път съм съгалсен с Лорда не мога да понасям Английското пъвенство и единствената причнина да е пред Испания сега са парите това е!!!!!!!Иначе си е пумийка!!!!!
За мен от Испанския по-красив и хубав футбол няма!!!!!Ама това не ме прави тъп,малоумен и ала бала,а това си е моето мнение.Подкрепям те Лорде в случая ;)

dhamitak

Мнениеот dhamitak » 27 апр 2009 23:05

Браво на тв 7!И нека по-добрият победи!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 23:23

MORSKI написа:Абе какви са тези квалфикации тъп си като не споделяш мнението ми????Вие бъзикате ли се?За първи път съм съгалсен с Лорда не мога да понасям Английското пъвенство и единствената причнина да е пред Испания сега са парите това е!!!!!!!Иначе си е пумийка!!!!!
За мен от Испанския по-красив и хубав футбол няма!!!!!Ама това не ме прави тъп,малоумен и ала бала,а това си е моето мнение.Подкрепям те Лорде в случая ;)

Не те прави тъп това че обичаш Испания повече, всеки си обича каквото иска, прави те смешен това че наистина вярваш че Испания е в пъти по интересна от Англия, което просто не е така.
GGMU

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 апр 2009 23:31

MORSKI написа:Абе какви са тези квалфикации тъп си като не споделяш мнението ми????Вие бъзикате ли се?За първи път съм съгалсен с Лорда не мога да понасям Английското пъвенство и единствената причнина да е пред Испания сега са парите това е!!!!!!!Иначе си е пумийка!!!!!

ЕЕ човечее и аз съм на тва мнение бее.Начи не казвам че англиското си е пумийка, имат некав футбол, и история имат се пак разни клубове са печелили трофей в Европа.На мен ми харесва, че Нотингам, Астан Вила са печелили КЕш.Както сажелявам за това, че Ливерпул взе УЕФА когато Депортиво беше на финала.Но като цяло това имам предвид като казвам, че някак не ми харесва Английския футбол и ми е малко глуповат.Понеже там сичко сега е на пари.Преди 10 години, Real , Barcelona, Милан , Valencia, и даже Интер биеха наред Англичаните да кажем.Кой бяха шампиони през тия години? Милан на два пъти , Марсилия, Real бая пати, Barcelona 2 пъти , Б.Дортмунд, Bayern M., Порто, и да великия финал на United (беше красив наистина), но това неимоверно наливане на пари направи така, че сега в Европа има само отбори от Англия.За сметка на това Английския национален отбор е един и сащ парцал.Които и да им е треньор те нямат манталитета да земат Световно или Европейско в скоро време.Дано ЛАФУРИЯ земе и купата на конфедерациите и световното.Но се пак хората вървят напред де, лошо няма нека наливат пари и да имат футбол, номера и другите да почнат да правят същото.Real да се стегне, Италянските грандове и така.Сега сигорно и Ибрахимович ( понеже е модно да играеш в Англия) ще иде в Англия.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 23:53

Lord of memories написа:

Не те прави тъп това че обичаш Испания повече, всеки си обича каквото иска, прави те смешен това че наистина вярваш че Испания е в пъти по интересна от Англия, което просто не е така.

Тъп,смешен едно ис ъщо хич не ме прави смешен,защото аз съм си фен на испанското първенство откак с епомня и трябва да ти кажа,че преди да се влеят големите пари преди 4,5 години АНГЛИЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ИЗОБЩО,АМА ИЗОБЩО НЕ СТРУВАШЕ!!!!!Юнайтед не можеха да минат и групите,Арсенал изобщо ги нямаше на картата,Ливъра имаха проблясъци максимум 1/4 фиунал,а Челси никой не ги беше чувал !!!!!Сега чаткаш ли????Реал имаха парички играеха-сега има дългове не играят!!!Футболът се превърна в машина за пари,който има пари той печели и поръчва музиката....Така,че за мен Англия не е по-добро първенство,а има повече пари.Видя се,че и в Испания 5 -я може да бие уж непобедимата Барса,Реал е падал от Майорка с 1:6 когато беше най-слиния му период!!!!В Испания често стават резултати от типа на 5:4 4:3 и красивата игра е в основата на игарата....Англия не ми харесва, не играят толкво красив и динамичен футбол...По-груби са отиграванията бе не ми се нрави,но не значи ,че съм смешен или тъп пак повтарям това си е моето мнение!!!!!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 28 апр 2009 02:01

Айде за момент да забравим кой кой отбор подкрепя и да погледнем сериозно двете първенства (английското и испанското)

Ще започна с Англия: Водещите отбори са пълни с чужденци! Ок имат пари купуват играчи - лошо няма! Но кога за последно някой от клубовете от голямата четворка е извадил класен играч от школата си??? Кога Юнайтед ще изкарат новият Гигс (лично за мен един от най-великите играчи), кога Арсенал изобщо ще изкарат играч, който да не е купен на 16-17 годишна възраст, ами Челси или пък Ливърпул??! Какъв гранд си, когато школата ти не може да създаде един наистина добър футболист и трябва все да си купуваш играчи! После каква е интригата в тия първенства? НИКАКВА! Кога за последно в Англия последният в класирането е побеждавал лидера или пък шампиона??? Интригата до колкото може да я има е кой ще изпадне и кой ще играе в УЕФА, защото в ШЛ са все едни и същи отбори, а отбора, който става шампион винаги е доминант и е с поне една класа над останалите "конкуренти" та дефакто няма никаква интрига в първеснтвото! Още макс след 10-тия крък се знае кой ще е шампион в Англия!!! Кога за последно сме гледали онези обрати Арсенал да изостава от Юнайтед с 10 точки 7-8 кръга преди края на първенството и на края топчиите да станат шампиони? (Може и друг отбор де, ама говоря да има интрига до последният кръг и в него лидера да изпусне титлита, както стана преди 2 години в Испания и в последния възможен момент Реал измъкна титлата под носа ни - ето това е интересно да се гледа!) А какво да кажем за стила на игра??? Вярно през последните 3-4 години темпото на игра се вдигна значително и лидерите почнаха да използват яко крилата си, до преди това, само Юнайтед използваха редовно крила! Да не говорим, че английският футбол е много по-груб и много по-малко техничен! Добре, че в Юнайтед взеха Роналдо, а Ливърпул се напълни с... испанци, че да почнат да играят красиво и технично! (Арсенал винаги е бил изключение в това отношение, но това се дължи на Венгер и неговата мания за красива игра, а не резултатна!)

А какво става в Испания: Школите на отборите бълват супер добри играчи, като в момента точно школата на Барса е "люпилня" на едни от най-добрите играчи! Да изреждам ли? Меси, Иниеста, Пике, Боян Къркич, Фабрегас, от малко по-далечното минало Шави и Пуйол... Валенсия същи вади невероятни играчи - Силва и Вия ги искат всички големи отбори по света, Реал последните години залагат на покупки и по-малко на родната си школа, но нека не забравяме Раул - жива легенда, която все още играе! Сега ще кажете, че в Испания интригата е по-малка и от Англия, защото шампион винаги е или Барса, или Реал, но не е точно така, защото там до последният момент не се знае кой от двата отбора ще стане шампион (изключение е миналият сезон!), ето сега се задава Ел Класико и Реал имат шанс да сведат разликата до 1 точка и ще остават още 4 кръга!!! А какво да кажем за начина на игра? Супер високо темпо, многоходови комбинации коя от коя по-красива! Всеки един момент може да се види гениална солова акция на някой играч или изписан шедьовър от целият отбор! Никога не се знае кой точно може да вкара гол, по простата причина, че във всеки един момент всеки един играч на някой от отборите може да се окаже в голова ситуация и да я реализира! Да не говорим, че в Испания е нещо нормално лидера да загуби от последният (Справка: Барса - Еспаньол 1:2, тогава Еспаньол бяха последни в класирането!) Отделно от това почти всеки сезон испанските отбори в ШЛ са различни (изключение са Барса и Реал)...

Та ако забравим клубните си пристрастия трябва да признаем, че в Испания е по-интересният футбол, по-техничният, по-бързият и определено по-непредвидимият! Единственото, което Англия има в плюс са много повечето пари, което позволява на голямата четворка да изкупуват най-големите таланти по света, за да са силни! НО все пак.. нека помислим и над друго! Каквото и да си говорим най-добрите играчи идват от Бразилия и те масово избягва да играят в Англия, а искат да са масово в Испания, евентуално в Италия... чудно защо ли??? ;)

Та нека обобщим: Англичаните са по-багати и това ги прави добри, но истинскаат красота и наслада за окото е в Испания!!! А за интрига в Англия изобщо не може да се говори - там тя е убита от години! Така че ако си трезвомислещ и наистина фен на красивата и резултатна игра то избора е само един: ПРИМЕРА ДИВИЗЬОН!!!

П.П. Най-важното нещо във футбола са головете! Кога за последно в Англия е имало отбор, който за един сезон да отбележи над 100 гола в първенството??? А я вижте Испания и колко гола до момента имат Барса 5 кръга преди края... ;) Дори и затова си струва да се гледа повече испанското първенство от английското, защото е по-резултатно!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”