bubka написа:Може да дадем отборна награда на феновете на Левски във форума за участието им в темите относно ЦСКА това лято.
По същата логика в спор за отборната награда влизат и червените фенове след мача на Левски с Иртиш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:Може да дадем отборна награда на феновете на Левски във форума за участието им в темите относно ЦСКА това лято.
ralimavridov написа:" blue avalanche" е постоянен дразнител във "Форум Черно море"!
petkan написа:Санди може и да се доближава най-много до определението за "трол", но лично мен ме кефи. Хора с различно от неговото чувство за хумор, не биха го разбрали.
Давам гласа си за Левскар 90 с всичките му останали производни.
alexveselinov написа:bubka написа:Може да дадем отборна награда на феновете на Левски във форума за участието им в темите относно ЦСКА това лято.
По същата логика в спор за отборната награда влизат и червените фенове след мача на Левски с Иртиш
venger написа:petkan написа:Санди може и да се доближава най-много до определението за "трол", но лично мен ме кефи. Хора с различно от неговото чувство за хумор, не биха го разбрали.
Давам гласа си за Левскар 90 с всичките му останали производни.
Извинявай, ама не гласуваме за смешници!
leski написа:Дъртия пергиш Captain Stottlemeyer !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта