Честита победа на всички варненци! То си и личи кой за кого е гласувал - нека да оставим Иван Портних да работи за благото на градът ни, има 2 години да ни накара да повярваме,че изборът ни е бил правилен. Надявам се анархо-комунистите да не започват пак с безсмислените протести, които се изразяват в блокиране на трафика по време на пиковия час за да пият бири по улиците.
А този дето ми говори за "законното правителство на бсп" мисля,че не си е пил хапчетата? я ми припомни с какъв процент от гласувете бсп формира кабинета и не без подкрепата на коя партия ?
Живи и здрави, ВАРНА НЕ Е ЧЕРВЕНА!!! Пукайте се
Иван Портних е новият кмет на Варна (видео)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: Иван Портних е новият кмет на Варна (видео)
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
viali69 написа:Neron написа:Депесарския лапач viali69 пак се обади.
Абе, аз съм ви казал, че по-прости от вас гейберастите няма, ама защо трябва всеки ден да го доказвате ?
Аз ви вадя аргументи. Вие отговаряте с обиди и цинизми. Това ви е нивото на вас - симпатизантите на мутро-милиционерската хунта ГЕРБ.
За всички интелигентни хора вече е ясно, че зад ГЕРБ стоят олигархични структури и кръгове начело с уж бившата приятелка на Бойко Борисов - Цветелина Бориславова. Те спонсорират протестите срещу законното българско правителство на Пламен Орешарски.
ГЕРБ не са нито антикомунисти, за каквито се представят, нито демократи, нито пък са нещо ново в българската политика.
ГЕРБ са типични представители на статуквото. Огромна част от техните активисти по места и в централното ръководство са бивши партийни членове и милиционери.
Това е по-лошата част от БКП. По-добрата е в БСП.
Конткретно за изборите във Варна. Те показват, че огромна част от народа не иска избори. Ако искаха - щеше да има избирателна активност примерно 70-75%.
Същото ще се случи и на едни предсрочни избори наесен. Хората масово няма да гласуват и ГЕРБ ще спечелят с малко, защото има една много проста и промита прослойка от обществото, която им вярва и постоянно гласува за тях.
С други думи изборите във Варна показаха какво искат протестиращите. Искат да върнат ГЕРБ на власт и НИЩО ПОВЕЧЕ !
Никаква промяна. Никаква смяна на системата не искат протестиращите. Те искат само едно - ГЕРБ отново на власт.
Другото е ала-бала и приказки за наивници.
И щом няма да има промяна дай да държим комуняеите с турцитеи лудия, така ли? Логиката ти куца и дори ти го осъзнаваш ( тези които са ти платили са идиоти! Предай им го от мен. Няма как да ми промениш мнението, още по-малко пък в качеството си на някакво потребителче във форума на Гонг). Самият факт, че въпреки очевидното брутално купуване на гласове в принципно червената Варна, Станиш и компания губят трябва да ти говори какво ще се случи на едни предсрочни избори. А те ще се състоят. Не сега, но след зимата със сигурност. Просто зимата не е сезонът на комунягите

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
За да не отварям нова тема, прочетете това
Бивш китайски министър осъден на смърт
http://news.ibox.bg/news/id_311584184
За има-няма $10.5 млн.
Бивш китайски министър осъден на смърт
http://news.ibox.bg/news/id_311584184
За има-няма $10.5 млн.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Има ли значение кой ще е кмет на Варна? Всички ще продължат да се отчитат на руската мафия и това е...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Какво Портних обеща! Да се знае и да се помни!
Повярвах му, но тези неща за две години не може да ги реализира. Все пак ще видим дали ще започне да се работи, щото има и следващи избори!!!
Повярвах му, но тези неща за две години не може да ги реализира. Все пак ще видим дали ще започне да се работи, щото има и следващи избори!!!

[offtopic]

-
- Контакти:
Кролик написа:Чета ти глупостите и те съжалявам,това за умни и ограничени хора,ако имаш малко мозък ще ги видиш по митингите.В подкрепа на Орешарски стотина пенсионери на над 70г.+десетина момчета,едно от които когато камерите на Канал3 го заснеха как взима 20лв.,си сложи качулката и хукна да бяга,против Орешарски десетки хиляди протестиращи,които МВР типично по комунистически лъже и им крие реалната бройка ,свирят ,пеят,разхождат си децата и т.н.Каквито и да са Герб,не си позволиха да сложат един олигарх като Пеевски начело на ДАНС,не позволиха да спазарят подкрепата от Атака , РЗС и ДСБ срещу раздаване на държавни постове,както сега прави БСП.Герб каквито и грешки да направиха трябва да им се признае че отстраниха Трактора от властта,аз досега не съм чул някой да е казал добра дума за него,да не говорим за Килърите,групата за отвличания.Това че Прокуратурата и Съдебната власт не си свърши работата докрай не е вина на Герб,те са независими органи,въпреки че сега като ги гледам как светкавично грабнаха Цветанов,а не виждат "изцепките" на Сидеров започвам да се съмнявам дали са чак толкова независими.А за това дали хората искат избори или не не говори от тяхно име,когато БСП,ДПС и Атака изкарат всяка вечер в продължение почти на месец,в дъжд и жега десетки хиляди да защитават Орешарски,тогава ще се убедя че е рано за избори,но сега съм категоричен че само предсрочните избори са решение.
Предсрочни ДА, но НЕ сега ! Ако сега има избори, в парламента влизат само ГЕРБ, БСП и ДПС, най-много и СКАТ-аджиите да влязат. И тогава ще гледаме Орешарски, епизод 2. Не е добре да се бърза, като нямаш ясна алтернатива. Не се заблуждавай, че ГЕРБ са алтернатива. Това че ти не знаеш какви ги вършиха, не значи че са цвете !!! Какво като го няма Трактора, като го има Боко ? Че те са си лика прилика ? 4 години частния бизнес беше мачкан и рекетиран от Боко, моля те не ми го хвали ...
Дивотиите на Орешарски не ги оправдавам !!! С право хората протестират, но не може да се протестира против всичко. Това е АНАРХИЯ ! Протестира се против Пеевски - ок, никой не иска тоя толуп ! Протестираш против Белене ок, имаш право ! Ама няма смисъл да протестираш за всички и всичко ! Представи си че Боко се върне и 30 000 души (недоволни още от февруари) на следващия ден протестират ? Ти какво ще правиш тогава ? Ще идеш ли пред НДК да подкрепиш кабинета ?!?
Защо да няма алтернатива,десните партии се обединяват,протестиращите са повечето техни поддръжници.Изборния кодекс да се барне тук,там имам предвид за мажоритарен избор,защо не и задължително гласуване и тогава ще имаме реална представа за реалната подкрепа към партиите и няма 20-30% от българите/болшинството цигани/да решават съдбините на България.По крайният вариант го предложи Тренчев,Велико НС,намаляне на депутатите.Каквото и да е решението в момента в България е подменен вота на последните избори,първата политическа сила не и се позволява да бъде фактор в държавата,благодарение на задкулисни сделки между три партии,които няма логика и морал да са партньори.Следващ въпрос,защо Станишев в тази тежка ситуация за България не стана министър-председател и да поеме отговорността за управлението,ами се изсули и натресе Орешарски,това ли е отговорно поведение.Уж експертно правителство,а в същото време БСП и ДПС кадруват и налагат политически фигури,доста от тях и компрометирани и правят за смях премиера.Станишев е готов на всичко за да може това правителство да се запази до май месец догодина,за да може да има шанс да се намести в Брюксел.През това време ще се осъществят всички руски проекти за България,без да се обръща внимание дали са добри или не за нас.А тези така наречени социални мерки,които се рекламират сега,а ще се изпълняват след време на всички ще ни излезнат през носа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Не познавам двамата кандидати, не мога да ги коментирам. Мой добър познат от Варна, с бизнес там обаче се надяваше Портних да спечели, защото било добре за бизнеса му. Така че съм доволен от избора заради моя познат.
И още нещо-новият кмет е обещал финансиране за баскетбола във Варна следващите две години. Дано си спази думата.
И още нещо-новият кмет е обещал финансиране за баскетбола във Варна следващите две години. Дано си спази думата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Защо да няма алтернатива,десните партии се обединяват,протестиращите са повечето техни поддръжници.Изборния кодекс да се барне тук,там имам предвид за мажоритарен избор,защо не и задължително гласуване и тогава ще имаме реална представа за реалната подкрепа към партиите и няма 20-30% от българите/болшинството цигани/да решават съдбините на България.По крайният вариант го предложи Тренчев,Велико НС,намаляне на депутатите.Каквото и да е решението в момента в България е подменен вота на последните избори,първата политическа сила не и се позволява да бъде фактор в държавата,благодарение на задкулисни сделки между три партии,които няма логика и морал да са партньори.Следващ въпрос,защо Станишев в тази тежка ситуация за България не стана министър-председател и да поеме отговорността за управлението,ами се изсули и натресе Орешарски,това ли е отговорно поведение.Уж експертно правителство,а в същото време БСП и ДПС кадруват и налагат политически фигури,доста от тях и компрометирани и правят за смях премиера.Станишев е готов на всичко за да може това правителство да се запази до май месец догодина,за да може да има шанс да се намести в Брюксел.През това време ще се осъществят всички руски проекти за България,без да се обръща внимание дали са добри или не за нас.А тези така наречени социални мерки,които се рекламират сега,а ще се изпълняват след време на всички ще ни излезнат през носа.
Именно това ти говоря. Избори ДА, но НЕ сега. На тези десни партии им трябва време да се напаснат, да ги опознаят избирателите. При избори на есен, десните нямаш шанс за парламента. Как да се барне изборния кодекс, ако днес Орешарски подаде оставка ? Трябва време ... не на Орешарски, а на неговите опоненти. През това време трябва да се прокарат промени в изборния кодекс и да се търси максимума от Евро фондовете. На всяка грешна стъпка трябва да се протестира, но НЕ и да се сваля правителството още сега. Нека се махат, но след време когато десните ще са готови за избори !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не мога да не се възхитя на завидното постоянство на Станишко и БКП да губят непрекъснато избори, иска си се талант за това