"Атака": Извъpшва се пpеврат срещу държавността!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: "Атака": Извъpшва се пpеврат срещу държавността!!

Мнениеот CTAHKO » 27 юни 2013 10:14

Волния ибрик какво друго може да каже,след като е наясно,че падне ли правителството,пада му и имунитета ;) На всичкото отгоре,не само,че няма да влезе в следващия парламент,ами отива и на съд 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 27 юни 2013 10:40

DANS написа:Този е събирателен вампирясал образ на Живков, Садам Хюсеин и Кадафи :)

Този е на нивото на Ал Пачино, дори и по-добър :idea:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 юни 2013 10:48

ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕВРАТ БЕШЕ,ЧЕ ПРОВАЛИЛИ СЕ ПРАТИЙКИ ЧРЕЗ ГНУСЕН ЗАГОВОР ОТСТРАНИХА ОТ ВЛАСТТА ПРАТИЯТА СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ!!!ПОВТАРЯМ - СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ!Не може чрез някакви си заговори да отстраниш мнозинството българи от власт!Болен Сайдера,Гея и Бея - загубихте,ББ си хвърли оставката след 11 дена,вас вече колко дни ви псуват и замерват с домати,камъни и яйца?Толкова ли искате да крадете,толкова ли се кръвожадни?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 юни 2013 11:00

Вие за Сидеров не се кахърете. Какво е сторил Сидеров против личните ви интереси? Повтарям ЛИЧНИТЕ. Не политическите, политиката е измекярска работа. Защо не се поиска съд за управляващите през '92, когато отхвърлиха исканията за обявяване на етническите партии в България за незаконни? Защо не се поиска съд за еврейския царски род докопал се да власта именно чрез коалиция с ДПС? Защо не се поиска съд за всички измекяри работили против интересите на народа през всичките тези 23 години? За Сидеров е повече от ясно, че изповядва антиеврейска политика, която ни смазва вече близо 80 г. защото всички знаем кой е бащата на комунизма (или не всички...не съм достатъчно убеден в това :roll: )
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2013 11:08

От дългият си престой в този форум,след милиони безсмислени опити за дискусии съм разбрал,че това е безсмислено с едни 10-на човека. Предлагам на интелигентните колеги в форума да не си губят от ценното време за това и просто да игнорират,тия подобия на хора. Те са същите,като Волен Сидеров,ако им обръщаш внимание,стават по-нагли и по-нахални...Игнор и това е ;)

Да влезе,някакъв атакист и да дава акъл на другите,при положение,че неговата партия се компрометира тотално,а нейният лидер получи,абсолютно отхвърляне от цялата интелигенция на страната !

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 юни 2013 11:17

И на мен сидеров не ми е симпатичен, но не виждам да прави нищо по различно от това което правеше в предишни парламент. Гласува въздържал се , чат пат против и чат пат за. Тактиката му по време на Боко тиквата беше същата като и тогава нямаше негови хора в правителството, няма и сега.

Колкото до победата на герб в тези избори, аз такава не виждам. Хората гласували за другите три партии чийто програми до някъде съвмадаха са повече от тези гласували за ГЕРБ ,които тотално неурентирани преди изборите пак говореха само за пътища и магистрали. И как искали биле да убият Боко защото много им пречел.

А той че пречи пречи, самия Гриша Ганчев излезна и в национален ефир обяви, че Боко го е изнудвал за % от печалбата му и след като е разбрал, че нищо няма да получи доста успешно е съсипал голяма част от бизнеса му оставяйки 3000 души без работа. Със сигурност Гришата не е бил единствения поставен пред подобен избор от Боко и кликата около него, сред които освен Цв. Цв личат имената и на хора като Прокопиев и Огнян Донев които чрез фирмите си източват държавата и дори с цялата си наглост не плащат на работниците си гонейки ги след 2-3 месеца поради мързел :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 юни 2013 11:20

dunavfc написа:От дългият си престой в този форум,след милиони безсмислени опити за дискусии съм разбрал,че това е безсмислено с едни 10-на човека. Предлагам на интелигентните колеги в форума да не си губят от ценното време за това и просто да игнорират,тия подобия на хора. Те са същите,като Волен Сидеров,ако им обръщаш внимание,стават по-нагли и по-нахални...Игнор и това е ;)

Да влезе,някакъв атакист и да дава акъл на другите,при положение,че неговата партия се компрометира тотално,а нейният лидер получи,абсолютно отхвърляне от цялата интелигенция на страната !

Не е ли същото да влезне някакъв гербераст и с менторски тон да раздава акъл при положение че Боко доведе държавата до тук?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2013 11:31

alexveselinov написа:
dunavfc написа:От дългият си престой в този форум,след милиони безсмислени опити за дискусии съм разбрал,че това е безсмислено с едни 10-на човека. Предлагам на интелигентните колеги в форума да не си губят от ценното време за това и просто да игнорират,тия подобия на хора. Те са същите,като Волен Сидеров,ако им обръщаш внимание,стават по-нагли и по-нахални...Игнор и това е ;)

Не е ли същото да влезне някакъв гербераст и с менторски тон да раздава акъл при положение че Боко доведе държавата до тук?

Не ме цитирай,ако обичаш,никога повече ;) Загубил съм,абсолютно,всякакво уважение и разбиране към вас. Атакистите сте най-жалката и противна трупа в държавата. Вие нямате морал,чест,достойнство,обективност и мъжество ! Наистина не ме цитирай повече,както аз не го правя !

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 11:37

Така е! А този път начело на този преврат срещу държавността е продажника Волен Сидеров!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 юни 2013 12:18

Фен на Боко тръгнал да чете лекция за морал и мъжество :!: :!: :!:

И това че някой казва някои истини за Бойко които не се харесват на фанатиците от ГЕРБ не означава, че този човек и червен боклук, мръсен атакист или гаден турчин. Просто има хора които гледат реално на нещата и не ги е страх да кажат или чуят истината и това за щастие е 85% от българското население, та не ни слагайте всички под един знаменател ако обичате.

Върни се в “Свободна зона”