Окупирай НДК ! Събота 22 юни - 10:00 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Окупирай НДК ! Събота 22 юни - 10:00 !

Мнениеот iliyan » 20 юни 2013 17:13

Наско , много бъркаш нещата ! Ще кажа евала на такова правителство което забрани лумпенските предавания по тв които превръщат бг талантите в папагали ! Когато се разкарат предавания като Гласът на БГ , Като две капки лайна - пардом вода и т.н. !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 20 юни 2013 17:14

Темата е провокативна , а авторът и призовава към насилие :idea: :arrow:
Изображение

Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 20 юни 2013 17:14

dunavfc написа:Да,проблем ?

По Дунава ли ще дойдеш?

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 юни 2013 17:14

Daniel Levski написа:
iliyan написа:Само , че Боко се заканва да се върна на власт ! Как ще го коментирате това ?! Не искам да обиждам хората които протестират , май доста голям част от тях са платени !!!

Да ГЕРБ ще се върне на власт, комунистите ще бъдат изметени. Всички които не са мизерници видяха в условия на криза колко много неща бяха направени, неслучайно за ГЕРБ са гласували средното поколение с доходи и образование. А ако започнат да правят глупости, вече се разви гражданско общество и пак може да има стачки. А сегашните просто са гьонове.

Дани пак ли си спрял хапчетата ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 юни 2013 17:16

haha написа:
Daniel Levski написа:
iliyan написа:Само , че Боко се заканва да се върна на власт ! Как ще го коментирате това ?! Не искам да обиждам хората които протестират , май доста голям част от тях са платени !!!

Да ГЕРБ ще се върне на власт, комунистите ще бъдат изметени. Всички които не са мизерници видяха в условия на криза колко много неща бяха направени, неслучайно за ГЕРБ са гласували средното поколение с доходи и образование. А ако започнат да правят глупости, вече се разви гражданско общество и пак може да има стачки. А сегашните просто са гьонове.

Ти си безумно зле, какво са направили ГЕРБ?
Аз съм за протеститие, но те да се срещу всички партии, не някак случайно да се подминава ПП Бойко.

100 пъти казах какво са направили ГЕРБ. Ти направи ли си трудът да дискутираме поне веднъж?
warhead написа:
Daniel Levski написа:

Заради такива като тебе,след 2-ия ден не съм стъпил на протест!Няма какво да те коментира човек тебе,ти си си влюбен в Бойко!Аз съм за младите,като се искат да се вземат! :mrgreen:
П.С. за тебе Бойко е демократ......яко....това че е бил телохранител на Т.Живков ли го прави демократ или че е бил агент на ДС??? :o

Ти май си и страхливец? Не видях да ми отговаряш на простичкият въпрос, който ти зададох. Хайде да приемем, че не си видял. Сега се върни назад и го прочети отново и ми отговори. Каквото и да е Борисов, СПОРЕД ВАС и каквито и компромати да измисляте това не променя въпросът ми. Предпочиташ да те управляват от "неетническата" партия ли? ;)
Съвсем отделен въпрос е какво лошо е да си охранител-сигурно не трябва никой да става охранител на тодор живков... И да-всички агенти на ДС са били доносници... Има една хубава приказка-по действията ще ги познаете. Някои хора няма да се научат да гледат само резултатите, колкото и повърхностно да е това. Понякога е хубаво и да се види какви действия са довели до тези резултати...
Питам и всички, които се изказват така убедено в защита на новото правителство и намесват ГЕРБ навсякъде. И които не намират смисъл да се участва в протестите. И вие ли предпочитате да ви управляват от "неетническата партия"?
Последна промяна от parvanoff на 20 юни 2013 17:18, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 20 юни 2013 17:17

миле гърбавия написа:

По Дунава ли ще дойдеш?

По dunav WC. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 20 юни 2013 17:26

parvanoff,

че той герб се самонамесва навсякъде.
А повечето тук сте като латерни-който е срещу герб, значи или е комунист или турчин.
Това е типично комунистическо мислене.
Но какво да ти обяснявам, след като повечето са бивши комунисти, начело с ВОЖДА ? :lol:

И кои са многото неща направени от герб?
И зцащо за близо четири години НЕ ИЗМЕТЕ КОМУНИСТИТЕ?
нЕ ВКАРА НИТО един В ЗАТВОРА ОТ БИВШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ?О
Последна промяна от Мистри на 20 юни 2013 17:30, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 юни 2013 17:28

Мистри написа:
миле гърбавия написа:

По Дунава ли ще дойдеш?

По dunav WC. :lol:

[offtopic]Ама и вие сте едни "мислители"... Така ли оправдавате подкрепата си към правителство, което изобщо не е етническо? :shock:[/offtopic]
само Левски и България

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 юни 2013 17:28

parvanoff написа:Ти май си и страхливец? Не видях да ми отговаряш на простичкият въпрос, който ти зададох. Хайде да приемем, че не си видял. Сега се върни назад и го прочети отново и ми отговори. Каквото и да е Борисов, СПОРЕД ВАС и каквито и компромати да измисляте това не променя въпросът ми. Предпочиташ да те управляват от "неетническата" партия ли? ;)
Съвсем отделен въпрос е какво лошо е да си охранител-сигурно не трябва никой да става охранител на тодор живков... И да-всички агенти на ДС са били доносници... Има една хубава приказка-по действията ще ги познаете. Някои хора няма да се научат да гледат само резултатите, колкото и повърхностно да е това. Понякога е хубаво и да се види какви действия са довели до тези резултати...
Питам и всички, които се изказват така убедено в защита на новото правителство и намесват ГЕРБ навсякъде. И които не намират смисъл да се участва в протестите. И вие ли предпочитате да ви управляват от "неетническата партия"?

Ти пак ли почна да раздаваш морални присъди, бе, маркуч?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 юни 2013 17:31

Синьо сърце написа:
parvanoff написа:Ти май си и страхливец? Не видях да ми отговаряш на простичкият въпрос, който ти зададох. Хайде да приемем, че не си видял. Сега се върни назад и го прочети отново и ми отговори. Каквото и да е Борисов, СПОРЕД ВАС и каквито и компромати да измисляте това не променя въпросът ми. Предпочиташ да те управляват от "неетническата" партия ли? ;)

Ти пак ли почна да раздаваш морални присъди, бе, маркуч?

Нещо невярно ли видя в думите ми "човеко с два ника /минимум/"? ;)
[offtopic]Ииии естествено нямаше какво да кажеш и започна с обидите, както казах и преди това, това е начинът на дискусия, който използват мангалите...[/offtopic]
само Левски и България

Върни се в “Свободна зона”